x48_v2.jpg)
Korek stożkowy śr. 28/26 mm gumowy 1 szt. BIOWIN
Korek stożkowy śr. 28/26 mm gumowy 1 szt. BIOWIN
Nr ref. 42324205
- Wysokość (w cm): 2.8
- Średnica (w mm): 28/26
- Materiał wykonania: Guma
- zobacz więcej...
Wybierz średnicę (w mm)
O produkcie
Do pobrania
Dostępne w sprzedaży korki posiadają atesty PZH dopuszczające je do kontaktu z produktami spożywczymi. Zaopatrzone są w otwór, w którym można zamontować rurkę fermentacyjną (szklaną lub plastikową). Wykonane z PCV.Użytkowanie:Korki syntetyczne do balonów - zaleca się przed użyciem, dokładnie je wymyć ciepłą wodą z płynem do mycia naczyń, następnie dokładnie osuszyć. Ma to na celu usunięcie warstwy silikonu pozostałego po etapie produkcji, który może przyczynić się do wysunięcia się korka z balonu w trakcie fermentacji lub zsunięcia w przypadku kapturów gumowych.
czytaj cały opis ...
Wysokość (w cm) | 2.8 |
Średnica (w mm) | 28/26 |
Materiał wykonania | Guma |
Kod EAN: | 5904816013306 |
Numer referencyjny: | 42324205 |
Cena |
4,99
zł /szt.
4.99
zł
|
Porady
-
Przetwory świąteczne. Jak wykorzystać klasyczną kamionkę podczas świąt?
Zobacz, dlaczego warto postawić na garnek z kamionki. Sprawdź przepisy na kiszonki. -
Domowe wino dla początkujących
Produkcja własnego wina może być świetnym hobby. Wystarczą owoce oraz odpowiednie akcesoria, by móc cieszyć się pysznym trunkiem własnego wyrobu. -
Domowa spiżarnia
To praktyczne pomieszczenie, wymaga odpowiednich materiałów wykończeniowych. -
Owocobranie
Wydrylowane, rozdrobnione owoce to podstawa każdej nalewki.
Ostatnio oglądane produkty
ceny z VAT 23%
Korek stożkowy śr. 28/26 mm gumowy 1 szt. BIOWIN
product.price-from-pickup-in-selectedShop
0
4,99
zł /szt.
Sprawdź dostępność w innych sklepach
ceny z VAT 23%
product.price-from-pickup-in-selectedShop

Odbierz w sklepie
Opcja niedostępna
dla tego produktu
dla tego produktu
Ostatnie w cenie
Wysyłka 96h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej po 4 dniach roboczych (96 godzin) od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Ilość w
szt.