Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Okap kuchenny WK-4 NERO ECO 320

Szerokość: 60 cm
Klasa energetyczna: E
Okap kominowy jest montowany bezpośrednio do ściany oraz wyposażony w energooszczędne oświetlenie halogenowe. Okap łatwo się obsługuje (mechaniczne sterowanie guzikowe), a ponadto odznacza się on bardzo cichą pracą. Uwagę zwraca też wykończona lakierem, gładka powierzchnia w eleganckim, czarnym kolorze.
Nr referencyjny: 44244445
249 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Okap kuchenny WK-4 NERO ECO 320
Oceny
klientów:
63
Dodaj komentarz
2016.01.23, 17:07
Witam, czy da się skrócić okap? 70 cm wysokości niestety jest za wysokie dla mojej kuchnii. Pozdrawiam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.11.26, 06:48
Wygląd fajny jednak montaż i kwestia podłączenia kiepska..
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.11.06, 08:31
czy mozna go uzywać bez podłączenia do komina?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.11.06, 11:50
Witam, tak, okap może być użytkowany jako pochłaniacz. W takim przypadku zalecane jest stosowanie dodatkowo filtra węglowego, który będzie pochłaniał nieprzyjemne zapachy,
2015.05.20, 11:30
Jak na taką cene to może być- nie spodziewałem sie rewelacji i tak jest, po prostu okap skośny za 240zł, komin wykonany z bardzo delikatnej blachy, głośność jest do znośna, na 1-szym biegu nawet bardzo znosna ,choć do cichych nie należy!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.04.01, 19:33
Jak na swoją cenę to super.Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.12, 21:08
Okap super ,,nowoczesny design ,,nie jest aż tak głośny ;)Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.10.07, 20:30
czy do tego okapu można wmontowac filtr węglowy ponieważ nie ma mozliwosci aby pełnil funkcję jako wyciąg ?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.10.24, 16:11
Witam. Przykładowe filtry znajdują się w zakładce Akcesoria.
2014.07.10, 13:49
Za taką cenę to on może chodzić jak odkurzacz! Ładnie wygląda i ja jestem zadowolona:)
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.05.01, 18:14
Dobry towar w dobrej cenie.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.02.03, 15:53
okap ładnie się prezentuje i wcale nie jest taki głośny polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.12.13, 13:08
super fajnie wygląda, funkcjonalny polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.12, 15:07
Dobry towar w dobrej cenie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.27, 23:24
Czy można zamontowac okap bez maskownicy??
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.29, 10:06
Witamy Każdy okap można zamontować bez maskownicy. Nie jest ona wymagana ze względów technicznych, a wyłącznie estetycznych. Należy jednak pamiętać, że wylot powietrza okapu nie może być niczym zasłonięty. Pozdrawiamy
2013.11.12, 21:08
wyglad naprawdę "dizajnerski" , fajnie sie czyści ale na tym koniec jest bardzo głośny, żarówki do niego oryginalne 30 zł, i trzeba kombinować żeby ledy zwykłe gu10 wcisnąć, po smażeniu frytek z filtem weglowym po około 10 minutach na 3 biegu trochę zapachu wyciągnoł
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2013.11.12, 12:51
Dobry towar w dobrej cenie. Jedyne zastrzeżenie do terminu kompletowania zamowienia ale można to przeżyć o ile zamowi się wcześniej niż harmonogram prac wymaga. Wyposażam swoj pensjonat Folwark Przynotecko i jestem zadowolona ze wspołpracy z LM.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 4 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.11.07, 19:04
Witam, jestem zadowolona z pracy okapu, z jego ceny i wyglądu.Rzeczywiście foto poglądowe trochę ładniej pokazuje jego połysk,ale i tak jest o.k Mnie także brakuje instrukcji działania.Pochwała również dla sklepu internetowego, który sprawnie zrealizował zamówienie i szybko dostarczył towar.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2013.10.30, 16:38
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bez problemu i towar otrzymane w czasie. Okap sprawny i wyglada znakomicie, super dziekuje,
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.10.22, 18:36
Ładny, ale bardzo głośny
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.10.20, 18:01
super okap jestem zadowolona pod wzgledem finansowym a takze pokazowym...rewelacyjnie sie prezentuje do mojej czerwonej kuchni wart polecenia...nie chodzi glosno jak niektorzy tu pisza normalne standardowo jak kazdy okap dobrze sie go myje ..tazke ...sami sprawdzcie
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.10.18, 10:58
super bardzo ładny
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.17, 09:47
jak dla Mnie Ok :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.11, 19:07
Witam dzis odebralem okap .Jezeli chodzi o jakosc wykonania to totalny szmelc ,nie polecam tego produktu .Lepiej dolozyc troche kasy i kupic cos lepszego .Pozdrawiam wszystkich.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 1 ) Opinia przydatna dla 75% użytkowników
2013.09.24, 21:46
za tą cenę warto
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.09.12, 01:45
Czy ktoś wie jaki wielkość filtra węglowego mam dokupić do okapu?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.09.02, 19:24
Produkt zgodny z opisem.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Okap kuchenny WK-4 NERO ECO 320
Akcesoria
Filtr do okapów LARGO
Filtr do okapów LARGO
Wymiary produktu: 36,50 x 0,8 x 23 cm
Rodzaj: tłuszczowy (aluminiowy)
39,95 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Filtr do okapów SOFT
Filtr do okapów SOFT
Wymiary produktu: 18 x 4 x 18 cm
Rodzaj: węglowy
26,50 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka

Pamiętaj o
Ekologiczne czyszczenie KUCHNIA
29,50 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Środek odtłuszczający POWIERZCHNIE W KUCHNI
36,50 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Środek czyszczący ALUMINIUM I INOKS
35,90 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Środek pielęgnujący STAL SZLACHETNA I CHROM
29,50 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...