Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
promocja

Pilarka stołowa ST 12 HS 120O

Moc: 2200 W
Nr referencyjny: 43647205
Oferta od 31.08. do 27.09.2016r.
848 zł
759 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Pilarka stołowa ST 12 HS 120O
Oceny
klientów:
24
Dodaj komentarz
2016.03.20, 14:48
Witam, posiadam te piłę 2 lata jestem zadowolonym użytkownikiem pomomo chwiejnej konstrukcji, zakupiona była w celu cięcia belek sosnowych, brzozowych itp. do kominka o grubości 5-7cm przy 24 zębach nie ma z tym problemów, przy docinaniu płyty meblowej lub innych materiałów laminowanych pomimo zmiany tarczy na 96 zębów strzępi ale wystarczyło zastosować podkład by wyzbyć się tego problemu może nie jest to sprzęt z wyższej półki w domowym warsztacie sprawdza się
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.05.17, 10:12
Dla wszystkich pytających, podaję błędy w opisie. 1. Waga pilarki to 49kg a nie jak podano 20kg. 2. Średnica otworu tarczy to 30mm a nie jak podano 20mm. Wymiery tarczy to 315x30x3 mm. Reszta z opisu się zgadza. Przyczepić można się jedynie do tarczy, faktycznie kiepskiej jest jakości ale po zmianie na lepszą pilarka jest rewelacyjna. Kupiłem w zimie za 599 zł a teraz jest cena z kosmosu.
Czy opinia jest przydatna?
( 7 / 1 ) Opinia przydatna dla 88% użytkowników
2015.04.03, 10:42
Dziwię się ludziom, którzy piszą o dużej mocy tej pilarki. Nawet przecinając deskę calówkę trzeba ciąć bardzo powoli gdyż jakikolwiek nacisk powoduje zatrzymanie tarczy. Brak mocy to największy mankament. Jeśli ktoś używa jej do przecinania cienkich desek czy płyt to w takim przypadku polecam zakup. Ma fajne możliwości ustawiania cięcia, jest mobilna a cena niewygórowana.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2015.03.09, 09:34
Mam ją od 2 miesięcy, super piła, jedyny dodatkowy wydatek to inna tarcz, a tak to wszystko super. No może jeszcze wymiana samej tarczy nie przemyślana, szybko niszczą się gwinty od śrub i plastik który zakrywa ośkę, to jedyne co mi się nie podoba -będzie trzeba dorobić własną osłonę, :)
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.02.27, 20:27
Profesjonalny sklep ,szybka wysyłka pilarki a samą pilarkę oceniam na 5 ,bez zarzutu jak na razie sprawuje się super.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 2 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.01.22, 22:43
odp. Krzysiek (niezalogowany, 78.133.177.*) 2014.10.29, 20:19 przewaznie z piłami są w zestawie pierscienie by można dopasować piłę do średnicy wałka, jeśli w konkretnej tego nie ma to dorobic albo kupic najtanszą z pierścieniami ok. 20 zł
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.01.07, 11:10
Polecam formę i sprzedawcę
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 2 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.10.29, 20:19
Proszę o informacje, co z takim szczegółem jak: "średnica otworu tarczy" dla tej piły wynosi 20mm gdzie standard według pracownika działu elektronarzędzia to 30mm, w samym sklepie LM powiedzieli mi, że nie mają tarczy z otworem 20mm. Więc co w przypadku kiedy będę chciał zmienić tarczę??? czy jest praktyczna a nie teoretyczna możliwość założenia takiej tarczy w tej pile stołowej?
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.09.21, 16:34
Kupiłem tą piłę 3 tygodnie temu i jestem zadowolony. Cicha praca-tnę w małym pomieszczeniu i uszy nie bolą:). Silnik daje sobie radę z deskami jak i z grubszymi wałkami. Ściąłem kilka metrów drewna i pracuje bez zarzutów. Prosta w montażu nawet bez indukcji. Naprawdę godna polecenia!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.19, 07:57
Wczoraj kupiłem tą piłę i ruszyła do pacy. Masa cięcia desek, gałęzi i konarów z drzew. Piła pracowała przez 5 godz. i jestem bardzo zadowolony. Tnie ładnie, prosto. Jestem zadowolony.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.13, 00:53
Witam piłę mam juz 2 lata cicha chodzi jak brzytwa polecam polecam klucze do wymiany tarczy niby z blachy ale jak plastik w sumie to chyba wszystko
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.02, 10:17
pilarka rewelacyjna pociąłem nią z 10 m sześciennych i chodzi bez zarzutów cicha i łatwa w obsłudze a najlepsze to że mam ją za darmo bo wygrałem na urodzinach leroy trafiając piłką do betoniarki a waga coś ok 50 kg bo lekka nie była
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.08.21, 15:43
Ile wynosi waga całej pilarki?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.08.21, 15:01
bardzo przydatna do prac domowych - polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.07, 13:45
Piła bardzo dobrze się sprawuje, tnie również grube kłody.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.06, 21:21
bardzo dobra pila, bardzo mocna nie zatrzyma sie nawet na grubym drzewie
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.28, 15:20
Czy ta piła na pewno waży 20kg? Na innych stronach jest w opisie 49kg, więc jak to jest na prawdę?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.18, 19:47
Jakość i cena idą w parze, ale w promocji chyba jedno odpowiadało drugiemu bardziej. Musiałem kupić zapasową tarczę bo ta jest trochę "za wiotka". Do użytku domowego polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.06.05, 19:49
Kupiłam ją 2 tygodnie temu jestem zadowolona do prac domowych idealna .Polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.05.29, 19:19
Kupiłem ją tydzień temu i pierwsze ciecie było i pozytywne cicha i mocna. Bardzo dobra pilarka POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.14, 07:03
Kupiłem ją całkiem niedawno ale pierwsze wrażenia są pozytywne. Cicha i mocna czyli dobra do prac domowych.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.25, 20:01
Zakup w cenie promocyjnej 470 + 40 (przesyłka) z dodatkową tarczą. W tej cenie jestem zadowolony z zakupu - piła posiada wystarczającą moc. Super nadaje się do cięcia drfewna kominkowego. Instrukcja montażu nie jest najlepiej napisana - mało zrozumiała. Całe szczęście, że mieszkam niedaleko sklepu stacjonarnego i mogłem zobaczyć złożoną pilarkę w realu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.09, 21:15
Bardzo dobra pilarka do przygotowania drewna do kominka.Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.07.30, 16:26
Pracuje cicho i skutecznie - bez uwag
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Pilarka stołowa ST 12 HS 120O
Pamiętaj o
Gogle ochronne GALERVI VENITEX
24,50 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...