Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Grill betonowy SCAN STOCKHOLM B.K.

Wymiary produktu: szer. 95 x gł. 58 x wys. 195 cm
Ruszt: szer. 52 x gł. 34 cm
Grill ten z pewnością spodoba się miłośnikom grillowych biesiad. Produkt jest bardzo stabilny, a jego montaż jest łatwy i nie zajmuje dużo czasu. Solidny, wykonany ze stali nierdzewnej ruszt pomieści wiele dań, a dzięki możliwości regulacji jego wysokości, wypieczemy dania zgodnie ze swoim smakiem i gustem. Wykorzystane materiały doskonale kumulują ciepło i są odporne na pękanie. Grill jest także bardzo estetyczny, dzięki czemu pozwoli na stworzenie efektownej letniej kuchni na świeżym powietrzu.
Nr referencyjny: 42417760
398 /szt.
W tym VAT: 23%
dostawa 49 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Grill betonowy SCAN STOCKHOLM B.K.
Oceny
klientów:
102
Dodaj komentarz
2016.08.22, 13:16
Jestem w 100% zadowolony tak z dokonanego zakupu jak i sposobu realizacji zamówienia. Grill naprawdę dobrze zabezpieczony (na palecie, ściągnięty taśmami i poprzekładany styropianem oraz mocno obciągnięty grubą folią) dostarczony w ciągu 3 dni roboczych. Jego postawienie (nie licząc wylania ławy) zajęło mi nie więcej niż 2 godz. Grill jest gotowy do montażu tj. pomalowany (co w przypadkach wielu innych wcale nie jest takie oczywiste). Dla swojego spokoju dod. pomalowałem go farbą impregnującą, która ogranicza chłonność kamienia. Sam grill jest bardzo zgrabny i nie zabiera dużo miejsca a ruszt,w który został zaopatrzony w zupełności wystarcza na kilkuosobowe biesiadowanie. Po pierwszym grillowaniu mogę śmiało powiedzieć, że był to dobry zakup :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.08.04, 22:50
LEROY MERLIN polecam, solidna firma, szybka wysyłka, grill super, polecam!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.27, 08:34
Polecam. Jeśli chcecie aby był stabilny, wystarczy elastyczny klej montażowy i gotowe.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.22, 10:04
Właśnie wczoraj złożyłem grilla i co ??? jest zarąbisty do złożenia potrzebne dwie osoby zwłaszcza komina ale od razu testowałem i zdał egzamin !!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.13, 11:58
Polecam, grill ładny, szybka wysyłka i bardzo tania
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.02, 11:26
Grill zaczyna 3 sezon, jak dotąd bez żadnych problemów, jedynie drobny samoistny odprysk na blacie. Jeden ruszt zupełnie wystarcza przy 4-8 osobach na biesiadzie.Grill wymagał jedynie klejów montażowych i w moim przypadku wylania betonowej podstawy - za podstawę i montaż dałem 200 PLN z materiałami (okolice Warszawy). Wymaga jedynie jakichś klejów - żadnego malowania!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.04.21, 09:58
Po jednym sezonie mogę śmiało polecić produkt. Stosunek jakość/cena rewelacja. Osobiście nie impregnowałem i nie malowałem grilla i po roku prezentuje się bardzo przyjemnie. Montaż nie jest skomplikowany ale potrzeba przynajmniej dwóch a najlepiej trzech silnich osób z racji tego że komin jest naprawdę ciężki.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.04.07, 09:40
Witam, czy grill wymaga po zmontowaniu malowania impregnatem i farbą fasadową czy jest pomalowany fabrycznie ?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 2 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.04.07, 10:21
Białe części grilla pomalowane są z zewnątrz farbą strukturalną (od wewnątrz surowy beton). Czerwone części to barwiony beton. Wszystko wygląda jak na zdjęciu. Grill można dodatkowo zaimpregnować impregnatem do betonu, który zapobiegnie wchłanianiu brudu.
2015.11.09, 11:14
Grill dobrej jakości za niską cenę. Grill jest otynkowany(oprócz paleniska) co poprawia jego wygląd i odróżnia od większości podobnych produktów. Gruba kratka grillowa, wygladająca na bardzo solidną. Wymaga samodzielnego sklejenia i pomalowania na dowolny kolor farba fasdową, gdyż w zakupie jest w kolorze białym. Naprawdę fajny produkt w rozsądnej cenie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.11.07, 15:24
Grill w porzadku ,jestesmy zadowoleni,przesyłka szybka i bezproblemowa.Polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.10.06, 19:50
Za taką cenę nie ma nic lepszego, w dodatku jest ładniejszy niż modele podobnych gabarytów. Transport bardzo pomocny, na samo miejsce posadowienia.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.07.30, 17:43
Jak się kupuje grilla za takie pieniądze to nie ma się, co cudów spodziewać aczkolwiek jestem bardzo zadowolony, z jakości jak i wyglądu. A co do kosztów dostawy to można zejść do 19 zł jak zamówienie będzie opiewać na kwotę 500 zł.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.24, 18:45
Witam! Dobrze rozumiem, że grill jest w całości do pomalowania (surowy beton)? Jeszcze jedno pytanie, co będzie potrzebne do jego "złożenia" ? Dzięki za odp. Jutro się chcę po niego wybrać i nie wiem jak to wszystko cenowo wyjdzie. Fakt dojazd trochę porażka ta cena.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.25, 11:22
Grill ma takie kolory jak na zdjęciu (tonacja może delikatnie odbiegać w rzeczywistości, ale nie jest to szary beton). Do montażu grilla najlepiej użyć elastycznego kleju, zaprawy murarskiej ognioodpornej lub silikony budowlanego (wszystkie propozycje znajdują się w zakładce "Akcesoria"). Koszt zależy od rodzaju produktu.
2015.06.13, 15:23
sam grill za taką cenę jest ok, trzeba pamiętać że jeszcze po montaży należy go pomalować (czyli dodatkowo farba 2 kolory, zaprawa szamotowa i klej elastyczny). Mój przyjechał uszkodzony (porysowany), do tego koszt wysyłki 130 pln masakra....sam korzystamz usług kurierów i towar na półpalecie (bo na takiej przyjechał) kosztuje wszędzie max 70 pln, więc dorabiają na wysyłce. Ogólnie grill 6/10 reszta 2/10. Pozdrawiam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.08, 21:33
Grill zamówiłem przez internet. Cena promocyjna 399 PLN. Dostawa kurierem DHL. Cena dostawy spora, bo 130 PLN. Czytałem wcześniejsze opinie i przynajmniej w moim przypadku pozwolę się z nimi nie zgodzić. Zamówiłem na chybił trafił, nie sprawdzając nawet gdzie. Trafiłem na Łódź, a mieszkam pod Warszawą. Kontakt z konsultantem pozytywny. Mimo tego,że byłem uprzedzony do DHL, też oceniam pozytywnie. Przesunąłem dostawę o 1 dzień - bez problemu. Komunikacja z kurierem, również pozytywna. Uprzejmy i konkretny. Dostawa zgodna z zamówieniem i terminowa. Sam grill sprawdziłem po tygodniu. Oceniam go pozytywnie i mam nadzieję, że posłuży długo. Minusem jest wysoka cena rusztu (niedostępny w sklepach Leroy Merlin),tylko przez internet. Jeszcze nie kupiłem, ale chyba to uczynię. W sumie produkt godny polecenia, chociaż myślę, że w przyszłym roku trzeba będzie go pomalować pozytywny
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.07, 21:28
Sprawnie i szybko. Wszystko OK. Polecam.Czy można dostać do niego pokrowiec, bo nigdzie nie mogę znaleźć?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.08, 10:09
Niestety w ofercie nie posiadamy pokrowca do tego grilla. Można dobrać pokrowiec od grilli tradycyjnych, będzie on jednak za krótki i dolna część grilla pozostanie bez przykrycia. Do ochrony można również zastosować uniwersalna plandekę ochronną.
2015.06.06, 13:21
jest bardzo dobry, polecam:)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.25, 18:36
Dostawa w dwa dni, wszystko ok.... Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.13, 15:03
Grill zamówiony telefonicznie w sklepie w Kłodzku we wtorek a w środę już stoi na działce i kopci. Więc pod tym względem szybko i fachowo. Bardzo ciężki komin więc dobre 2 a nawet 3 osoby wskazane by całość równo i fachowo ustawić . Osobiście uważam iż troszkę mały jest ruszt 53cm x 34cm , dla małej rodzinki starczy ale przy większej ilości osób więcej czasu należy poświęcić na przygotowanie potraw - ale może w tym cały urok będzie :) Zobaczymy po zimie jak to będzie wyglądać , na obecną chwilę wszystko OK. POLECAM !!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.12, 20:52
Wszystko oki polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.30, 09:06
zamowilam kominek i jstem bardzo zadowolona - szybka dostawa , uprzejma obsluga kuriera - polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.20, 19:35
Witam jakie są wymiary podstawy grilla?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.21, 11:24
Wymiary podstawy wynoszą 75 x 47 cm.
2015.03.01, 09:30
Czy mogłabym się jeszcze dowiedzieć jakie wymiary są tej palety. Z góry dziękuję za odpowiedź
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.03.02, 09:29
Wymiary palety to ok. 120 x 80 cm.
2015.02.24, 10:28
w jaki sposób grill jest przygotowany do transportu?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.02.24, 11:40
Poszczególne elementy grilla ułożone są na palecie. Grill należy zmontować samemu najlepiej używając do tego zaprawy ognioodpornej.
2014.07.14, 21:55
szybka dostawa, produkt zgodny zamówieniem - polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Grill betonowy SCAN STOCKHOLM B.K.
Pamiętaj o
Klej NO1 400 SOPRO
Klej NO1 400 SOPRO
Opakowanie: 5 kg
29,96 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Silikon BUDOWLANY TYTAN
Silikon BUDOWLANY TYTAN
Pojemność: 310 ml
Kolor: szary
17,40 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zaprawa murarska OGNIOODPORNA PARKANEX
25 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 13 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka

Akcesoria
Brykiet węgla drzewnego NATERIAL
18,97 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Węgiel drzewny NATERIAL
Węgiel drzewny NATERIAL
Opakowanie: 5 kg
18,97 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Podpałka płynna DANCOAL
9,99 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Podpałka wiórowa DANCOAL
Podpałka wiórowa DANCOAL
Opakowanie: 32 kostki
1,99 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Komin do rozpalania 17300 ACTIVA
34,90 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zestaw sztućców NATERIAL
Zestaw sztućców NATERIAL
Szerokość: 9 cm
Długość: 45 cm
39,90 zł/opak.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
więcej
Rękawica grillowa NATERIAL
Rękawica grillowa NATERIAL
Szerokość: 17 cm
Długość: 32 cm
17,49 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Szpikulce do szaszłyków NATERIAL
Szpikulce do szaszłyków NATERIAL
Opakowanie: 10 szt.
Średnica: 0,3 cm
9,99 zł/opak.
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Ruszt do grilla NATERIAL
Ruszt do grilla NATERIAL
Szerokość: 40 cm
Długość: 28 cm
44,90 zł/szt.
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Szczotka do grilla MG228 MASTERGRILL&PARTY
Szczotka do grilla MG228 MASTERGRILL&PARTY
Wysokość: 3,5 cm
Szerokość: 16 cm
9,99 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...