Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Węgiel ORZECH 24 MJ

Opakowanie: 25 kg
Nr referencyjny: 44361870
24,95 /opak.
W tym VAT: 23%
cena za kg 1 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Węgiel ORZECH 24 MJ
Oceny
klientów:
13
Dodaj komentarz
2016.08.11, 10:50
Paliłem cały sezon gorąco polecam długo utrzymuje ciepło (piec przysłowiowa "koza") nawet po całej nocy można natrafić na żarzące się kawałki.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.01.19, 14:21
Jedyny węgiel z marketu warty uwagi.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.01.18, 22:04
Zakupiłem kilka dni temu na próbę. W worku znalazł się jeden kamień. Sporo jest frakcji znacznie mniejszej niż 50 mm (ok.25-35), bryłki o wymiarze 90 mm bardzo żadko. Kaloryczność wydaje się dosyć wysoka.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.11.06, 11:19
palę tym węglem od 3 lat i jest rewelacja. w kotle pleszewskim 12kw sprawdza się idealnie. Ma zaskakująco duże bryły jak na orzech. Szczerze polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.09.30, 16:12
Kupiłem w dniu wczorajszym i potwierdza się negatywna opinia. BArdzo drobny dużo miału trudno się zapala i kaloryczność słaba . Dużo gorszy niż tańszy w ofercie .
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.09.29, 16:48
Spoko..... WOLĘ POLSKI WĘGIEL NIŻ IMPORT OD WUJKA PUTINA.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2015.09.23, 05:19
w poprzednim sezonie kupiłem 2 tony i palił się dobrze, tzn. wypala się i nie zalega kamień po spaleniu na rusztach, co do temperatury - w domku ciepło, po zasypie dokładam co 5 godzin czyli w ciągu doby 3 razy tak gdzieś po 6 kg/jednorazowo, moja chata ma + - 100 mkw, żeberka alu - armaturra a kociołek ma 8 czy 10 kW (nie dałem się nabrać sprzedawcom na KUP PAN większy....) , no ręki tam na pewno nie włożycie bo warunki na to nie sprzyjają, a w domku jest ciepło bo temperatura na moim kociołku jest prawie non stop 47 max 53 stopnie (nocami nie palę, no chyba że mróz - 20 czy - 30 st to i owszem) w tym roku planuję kupić ze 3 tony to starczy na pewno ale najpierw kupię 2 worki jak poprzedniego roku żeby obadać czy się nie popsuł - CZYLI WG MNIE DO PALENIE TAKIEGO JAK U MNIE JEST BARDZO DOBRY (cena tylko wysoka no ale) i tak go polecam ot i tyle
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.02.15, 20:51
Dobrze się pali w zwykłym caminie. Trzyma ciepło całą noc, duże bryły (trochę niewygodnie bo muszę reką wybierać). Ogólnie raczej ok. Uważam, że lepszy niż groszek. Niestety cena mocno nieprzystępna 23zł w stosunko do groszka po 14 tyle że 20 kg a tutaj 25 kg.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.28, 20:58
Zakupiłem parę worków na próbę i nie mam większych zastrzeżeń. Może kaloryczność nie jest super wysoka, ale byłem tego świadom kupując przecież węgiel 24 MJ typ 31.1, który ma za to parę innych zalety, ładnie i czysto się pali. W porządku jest też granulacja, większość dużych brył, ilość miału i groszka - minimalna. Wcześniej próbowałem paru innych i ten jak na razie okazał się najlepszy, jedyne cena mogla by być odrobinę niższa ;)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.23, 17:39
PIERWSZY widoczny komentarz to opinia osoby wpisująca na zlecenie sklepu :):) taki czysty nienaturalny jak aktor z "Dlaczego ja?"
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.12, 21:50
nie wart swojej ceny, malo kaloryczny chyba ze do malych piecykow ale i tak cena za tone wysoka
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.03.10, 11:49
jakość bardzo słaba,mało kaloryczny- słabe ciepło, nie polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.01.26, 22:38
Węgiel bardzo kaloryczny, długo pali się i długo utrzymuje żar. W moim kotle PER-EKO KSW 5 jest idealnym paliwem, jest też doskonały do pieców kaflowych. Jestem mile zaskoczony ziarnistością tego węgla - sporo dużych brył wyglądających na kostkę II Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie grzewczym nie zabraknie tego świetnego paliwa...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Węgiel ORZECH 24 MJ
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...