Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
wyprzedaż

Pellet 18 MJ

Opakowanie: 20 kg
Nr referencyjny: 44361891
przyjazne środowisku
Oferta online
Ostatnie 27 opak. w cenie
20,88 zł
14,88 /opak.
W tym VAT: 23%
cena za kg 0,74 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja odbioru w sklepie niedostępna dla tego produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Pellet 18 MJ
Oceny
klientów:
14
Dodaj komentarz
2016.09.15, 20:20
Pellet dobry jako ściółka dla gryzoni. Do pieca się nie nadaje.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.01.09, 18:10
Beznadziejny lepszy w Castoramie
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.12.27, 15:51
niestety duzo spieków i osmolony piec, aktualnie kupuje w Propellet.pl i jest ok.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.11.05, 09:15
Polecam pellet jako ściólkę dla zwierzątek. Ja i moje króle jesteśmy zadowoleni:)
Czy opinia jest przydatna?
( 15 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.10.15, 19:22
Katastrofa. Pelet może nadaje się do kotła c.o. ale do kominka na pelet to tragedia. Piec brudny, osmolony, w worku z peletem kawałki czerwonego plastiku. Odradzam szczerze.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.09.11, 17:55
Nie polecam. Spieki na palniku. Próbowałem już różnych, ale jak się kupi z Barlinka albo Stelmetu to jest bez problemów. Cała reszta - do elektrowni.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.09, 08:10
Kontrola jest, po to stworzono certyfikaty. W Polsce można spotkać DINPlus albo ENPlus A1. Jak pelet ma taki certyfikat, to wiadomo, że żadnych substancji rakotwórczych nie posiada!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2014.08.30, 09:58
Nie używam pelletu (ciepło mam z sieci miejskiej)... Chciałbym ostrzec użytkowników pieców co na pellet i pieców fizycznych, że spalanie płyt wiórowych i pelletu z nich wytwarza bardzo toksyczne dioksyny! Chodzi o zawartość żywicy mocznikowej, będącej spoiwem płyt drewnopochodnych. Prawdopodobnie w Polsce nie ma żadnej kontroli nad pochodzeniem pelletu i jego składem chemicznym... Poza tym taki pellet jest zdecydowanie mniej kaloryczny, nie mówiąc już o problemach z piecem.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.10.07, 16:02
bardzo slaby a cena wygurowana za 900 mam z barlinka super pelet polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.10, 23:29
Sąsiedzi maja racje, pellet z domieszką płyt wiórowych jest jak palenie śmieci. Dodatkowo możesz zostac ukarany przez straż miejską/policję za wprowadzanie substancji szkodliwych (RAKOTWÓRCZYCH). Swoją droga 1000 zł/tone takiego pelletu to 2 razy za drogo. Najdroższy Barlinek lub Stelmet jest w tej cenie!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.09, 10:23
dodam jeszcze, że Leroy prawdopodobnie przechowywał palety z pelletem na zewnątrz, bo musiałem wybierać suche worki, w mokrych pellety się zdążyły porozpadać na trociny. Kupowałem w Leroy Wrocław/Bielany
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.03.09, 10:21
Zdecydowanie odradzam: - spieki na palniku - chemiczny zapach - dają się zauważyć kawałki laminatu w strukturze - pellet jest prawdopodobnie zrobiony z pomielonej płyty meblowej, albo co najmniej ze sporym jej dodatkiem - spaliny zwyczajnie śmierdzą, sąsiedzi pytali czy nie palę przypadkiem śmieci...
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2012.12.14, 14:37
miekki, dużo pyłu, mało kaloryczny:(
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.09.08, 08:24
Pellet niezły, ale ma sporo Pyłu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Pellet 18 MJ
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...