Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
promocja

Ekogroszek BIG FIRE 25 MJ

Opakowanie: 25 kg
Nr referencyjny: 44361856
Oferta od 31.08. do 27.09.2016r.
24,49 zł
21,86 /opak.
W tym VAT: 23%
cena za kg 0,87 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Ekogroszek BIG FIRE 25 MJ
Oceny
klientów:
16
Dodaj komentarz
2016.04.27, 22:10
Ogólnie dobry ale atutem tego węgla jest głównie czystość a nie energetyczność. Plusy: - mało popiołu - brak spieków - mało sadzy Minusy: - Wosoka cena - Wątpliwe 25MJ - Mokry - Na workach jest napis "łatwe otwieranie" a otwierają się beznadziejnie, brak sznurka do łatwego rozdarcia worka.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.03.20, 13:06
Gdy temperatura na dworze wynosiła ok 5st.C piec nie mógł dojść przez całą noc do temperatury na piecu 55st C!!!. To ile ma MJ? bo z pewnością nie 25MJ Porażka, wcześniej kupowałem ekogroszek 23MJ i ten bez problemu rozpalał piec do 55st a cena o ok 3,50zł taniej za worek NIE POLECAM!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.12.08, 13:55
brak słów o tym węglu. szkoda wydawać kase na to coś. Najlepszy węgliej chyba znalazłem w bricomanie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 2 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.08.17, 23:21
Rok temu kupiłem w promocji 6 ton. Suchy, gruby, zero miału. Spalał się dobrze, ale od 25 MJ oczekiwałem trochę więcej ciepła. Warto przy cenie promocyjnej.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.14, 16:44
Polecam bardzo suchy :) i bardzo dobrze się pali
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.28, 23:06
Jest super "bo Rosyjski" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.11.12, 18:57
Z przykrością muszę stwierdzić że w marketach jest ekogroszek ROSYJSKI marki *** KOMPLETNE DNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.11.12, 15:59
i dobrze wam tak kupujcie dalej ruskie ***
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.11.04, 11:12
eko-groszek winien być suchy zwłaszcza w tak wysokiej cenie za tonę, a z tego aż kapie woda. Nie polecam za tą cenę.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.21, 01:05
dno!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 2 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.06.08, 16:50
mokry, ale spala się cudnie...zastanawia ie tylko taki "żywiczny" nalot w piecu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.04.26, 15:29
nie trzeba kupowć w markecie tylko bezpośrednio u producenta
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.10, 09:38
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2013.09.22, 16:55
jak na rosyjski węgiel jest za DROGI !!!-są tańsze worki po około 14zł netto
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.03.30, 08:14
groszek dobry. Kupiłem około 40 worków i jestem zadowolony. Spala się ładnie piec szybko nagrzewa się. Prawie bez mialu. na tą ilość workow którą kupiłem.Był też zupełnie suchy. Polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.01.26, 18:17
Trochę za drogi jak na rosyjski węgiel, pali się nieźle, niestety mokry i trzeba suszyć przed zasypem.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Ekogroszek BIG FIRE 25 MJ
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...