Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Siłownik do bram przesuwnych SL1S/02 MHOUSE

Nr referencyjny: 44253062
1 210 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Siłownik do bram przesuwnych SL1S/02 MHOUSE
Oceny
klientów:
22
Dodaj komentarz
2016.04.21, 16:03
Mam ten napęd od 12 lat i działa bez żadnych awarii , sam go zamontowałem a nie jestem elektrykiem polecam, myślę o kupnie nowego na podmianę w razie awarii.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.04.10, 13:39
Zamontowałem już trzeci zestaw i wszystkie działają latami. I nie jestem od kryptoreklamy. Ktos tu napisał, że wolno jedzie; zmień prędkość. Moje zasuwają jak szalone, tylko pod koniec zwalniają. Jedyna uwaga do pilotów: takie okrągłe z czterema przyciskami, nie wiadomo -który jest który, trzeba się wpatrywać. Czekam teraz na gratisy na listwy zębate i kupię następny zestaw.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.08.19, 11:54
Pilot jest BARDO niepraktyczny - wlacza brame przypadkowo bardo czesto Naped po ponad roku zaczal szwankowac I tak juz sie dzieje. Wylacznik elastyczny (spirala)przy napoedzie (z oslona spiralna) z oczywistych powodow jest ciagle brudny I powoduje klopoty. Montaz tego wylacznika jest za niski. Osobiscie nie kupie nigdy urzadzenia tej firmy.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.07.03, 23:04
Działa bezawaryjnie od trzech lat. Zero problemów. Ze stu metrów piloty działają bez zewnętrznej anteny. Polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.25, 10:44
dobry naped za nie durze pieniadze
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.29, 19:59
Mam taki napęd u bramy od ponad 10-ciu lat. Był w komplecie z dwoma innymi pilotami, niż jest teraz (chyba były lepsze, bo raczej nie ma szans, aby coś się przypadkowo w kieszeni nacisnęło - sam pilot nie jest wygodny w użyciu ze względu na małe przyciski wymagające użycia dość dużej siły), ale reszta to samo. Działa cały czas. Były sporadyczne problemy, ze napęd nie dał rady domykać bramy do końca. Jak się później okazało jeden z wózków był za szeroki i ocierał wewnątrz o prowadnicę. Za duże opory powodowały, że napęd nie dał rady ciągnąć. Mam ciężką bramę, która jest w dodatku trochę wypaczona, ale po wymianie felernego wózka nie było już więcej problemów. W międzyczasie zgubiłem gdzieś jeden pilot i pozostał mi tylko jeden. Szkoda, że nie jest kompatybilny z systemem HomeLink w moim aucie. Niedawno kupiłem też podstawowy napęd do bramy garażowej tego samego producenta. Mam nadzieję, że okaże się równie udany co ten bramowy. Mam w drugim garażu zainstalowany od ok. 4 lat inny napęd, który specjalnie kupowałem w USA, aby współpracował z autem. Zapłaciłem dość drogo i nawet wszystkich podzespołów nie podłączyłem. Oczywiście jest to bardziej rozbudowany napęd z centralką wewnątrz garażu, dodatkową na zewnątrz na kod i 2-ma pilotami. Jest jeszcze jakieś sterowanie przez internet i dodatkowy moduł HomeLink, który dokupiłem oddzielnie, ale te elementy nadal mam nie zainstalowane (oryginalny pilot ma taka budowę, że wylądował na stałe na daszek przeciwsłoneczny w aucie-dlatego zrezygnowałem z podłączenia modułu HomeLink) . Minusem takiego rozwiązania jest to, iż muszę mieć cały czas wpięty do gniazdka autotransformator 220v-110v pobierający cały czas ok. 20W... Dlatego uznałem, że kolejny napęd wystarczy najprostszy, aby tylko działał. POLECAM
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.04, 16:10
Napęd trzeba dobrać z odpowiednim zapasem mocy ok. 20% aby działał prawidłowo. Jeśli działa na maksymalnym obciążeniu, dodatkowo brama nie chodzi lekko na wózkach każdy będzie się psuł.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.03.12, 19:41
Po 1,5 roku dobrego działania rozkalibrowała się szerokość bramy. Ponowne próby (również z opiętymi fotokomórkami) nie dają pozytywnego rezultatu - napęd uszkodzony. Ostatnio często wykrywa nie istniejące przeszkody (prawdopodobnie jest to wina fotokomórek). Na szczęście gwarancja jest na 24 miesiące. Okrągłe piloty nie są wygodne - trudno wybrać przycisk gdy nie jest widoczny (np w kieszeni, w samochodzie), często przypadkowo się je naciska.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.05.05, 19:14
NIE POLECAM KUPIŁAM I ZNOWU IDZIE DO NAPRAWY ..............JUŻ 4 RAZ TERAZ OD NAPRAWY DZIAŁAŁA TYLKO 3 TYGODNIE ŚMIESZNE,zobaczymy ile razy jeszcze będę wozić a jak skończy się gwarancja to będzie do wyrzucenia NIE POLECAM...........
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.04.30, 18:58
szybka dostawa,reklamowałem listwy bo nie doszły,szybko odesłali,sam zamontowałem i rewelacja działa znakomicie brama 7,5m,polecam wszystkim ten produkt!!!!!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.04.30, 11:51
Kupiłem, sam zamontowałem, metalowe listwy zębate były w zestawie niestety się nie przedały ponieważ nie pasowały do mojej bramy. Towar bardzo fajny Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.04.28, 10:37
Badziew, i jeszcze reklamacja 14 dni tragedia.... nie polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.04.26, 22:43
Szajs kupiłam w listopadzie 2013 a jest kwiecień 2014 i już był dwa razy u naprawy bo silnik nie działał
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.03.05, 15:53
kupiłem i leży bo nie przysłali mi listew zembatych, a miały być w komplecie,czekam aż doślą,może się doczekam!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.25, 19:09
zobacz w tej gazetce technika albo zadzwoń do sklepu ale raczej ich nie ma są w mhouse wg2s
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.25, 16:08
Czy fotokomorki sa w zestawie?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.27, 13:53
Napęd super. Cichy, wygodny, prosty w montażu. Instnieje ryzyko samoczynnego wciśnięcia przycisku w kieszeni i to jedyny mały minus. Polecam bo warto
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.24, 11:34
Napęd ok. Minusem faktycznie są piloty - źle rozmieszczone przyciski. Istnieje ryzyko naciśnięcia w kieszeni. Reszta jak najbardziej, jak na razie ok!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.05, 11:07
Napęd jak napęd - działa - troszke wolno otwiera ale nie trzeba machać rękami, szkoda ze pilot niekompatybilny z innymi napędami, prosty w montażu, 30 min roboty i działa, jestem zadowolony polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.28, 19:10
Bardzo fajne napęd. Jedyny problem to mało funkcjonalny pilot, oprócz tego rewelacja.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.20, 14:34
Sprytny,szybki i mocny napęd działa z bramą 6 m chociaż niby nie powinien :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.11.18, 16:25
funkcjonalny napęd ogólnie jestem zadowolony, jedynym mankamentem jak dla mnie jest zle rozmieszczenie przycisków na pilocie ,
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Siłownik do bram przesuwnych SL1S/02 MHOUSE
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...