Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Siłownik do bram dwuskrzydłowych WG2S/02 MHOUSE

Nr referencyjny: 44253083
1 730 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Siłownik do bram dwuskrzydłowych WG2S/02 MHOUSE
Oceny
klientów:
14
Dodaj komentarz
2015.11.23, 19:27
Ja zamontowałem ten napęd na wąskich słupkach 7x7 i furtkami po obu stronach bramy. Wystarczyło odpowiednio podciąć kontowniki mocujące i wszystko się zmieściło ;) Piloty które były w zestawie nie były fabrycznie zaprogramowane do centrali, jak to opisuje to instrukcja.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.09.18, 09:26
Napęd fajny, w miarę szybki. Po zamontowaniu koguta z anteną zasięg jest z ok 200 metrów co pozwala na pełne otwarcie bramy przed dojazdem do niej. Nie nadaje się do montażu na słupki 100mm ponieważ samo mocowanie siłownika jest szersze i źle wygląda, poza tym nie ma możliwości ustawienia fotokomórek gdyż wchodzą w światło bramy. Po ok 5 miesiącach użytkowania padła elektronika od sterowania. Po skontaktowaniu się z serwisem Nice przyjęli samą uszkodzoną część bez potrzeby demontażu całości co jest wielkim plusem. Zobaczymy ile potrwa naprawa.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.08.19, 23:03
polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.20, 09:12
kupiłem w promocji za1199,sam zamontowałem-działa super. zgrabny ,cichy ,godny polecenia .zamontowałem na szerokich słupkach poprzez wykonanie wnęk,bardzo fajne zestawy montażowe do zamocowania siłownika.Polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.08, 12:05
Napęd posiadam już ponad 2 lata. W swojej klasie cenowej nie ma raczej konkurencji. Polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.11, 12:13
fajny
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.17, 12:09
MAM PYTANIE MOZNA TEN AUTOMAT ZAMONTOWAC NA WASKICH SLUPKACH 12X12CM?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 3 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.04.07, 07:35
zawalisty automacik prosty montaż polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.07.12, 07:04
harder podaj namiary na firmę która automatykę z 8% Vat-em sprzedaje. :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.19, 09:37
Kiedy bedzie znów w promocji za 1299pln ??
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.12, 12:21
Fajny napęd łatwy do montażu, niestety zapłaciłem za niego ze stawka VAT 23%, a okazuje się u montażysty jest ta sama (za dokładnie ten sam napęd )cena netto ale VAT 8% :( Trochę niesmak pozostaje.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.03.02, 12:58
Produkt na 5 (biorąc pod uwagę jakość/cena). U mnie świetnie się sprawdza do bramy o szer.2 x 2,5m (producent podaje max 2 x 2,2m. Jak ktoś ma trochę czasu i wiedzy z zakresu automatyki sam sobie to cudo podłączy. Ja musiałem spawać uchwyty pod siłowniki, bo słupki są nie typowe. Generalnie polecam. ps. Ja mam bramę garażową firmy NICE i pilot 4 przyciskowy. Wolne przyciski zaprogramowałem bez większego problemu do bramą wjazdową. 1 pilot obsługuje 2 bramy (wjazdową i garażową uchylną)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.01.04, 14:40
Pamiętaj o Przewody 2 produkty A TO TEN AUTOMAT W DOMU BĘDZIE MONTOWANY WŁAŚCIWE PRZEWODY TO YKY A NIE YDY FACHOWCY Z PROGRAMY USTERKA
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.08.29, 14:39
Bardzo dobry i ładny napęd produkcji NICE, przeznaczony dla majsterkowiczów (tak ten produkt reklamują). Super cena i jakość. Porównywałem napęd ten z innymi odpowiednikami na rynku polskim (nawet z ofertą dealerów NICE), i stwierdzam, że nie warto przepłacać. W wielu szczegółach siłownik ten jest porównywalny a nawet lepszy od konkurencji !!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Siłownik do bram dwuskrzydłowych WG2S/02 MHOUSE
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...