Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Agregat malarski PROJECTPRO 117 MAXI WAGNER

Wydajność tłoczenia: 0 - 950 g/ min
Nr referencyjny: 43556380
1 895 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Agregat malarski PROJECTPRO 117 MAXI WAGNER
Oceny
klientów:
32
Dodaj komentarz
2016.07.27, 22:55
Firma Wagner nie zapewnia serwisu pogwarancyjnego. Jak się zepsuje po okresie gwarancji jest do wyrzucenia, bo nie można dokupić żadnych części. Odradzam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.04.18, 11:41
Mam wagera nie nabiera farby caly czas daje na pelnych obrotach jak by cisnienia nie dostafal
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.02.23, 10:44
Witam Zestaw pro 117 zakupilem 3 lata temu . Pomalowałem nim ponad 12 tys m2 scian i sufitów róznymi farbami.Moge powiedziec ze to towar adekwatny do ceny zakupu .Warunkiem dobrego działania jest bardzo dokladne umycie-przepłukanie agregatu po pracy , wymiana filtra w pistolecie i smarowanie. Wada moze byc długi czas zasysania farb gestych oraz zapychanie dyszy. Pierwszy padł pistolet a w zasadzie spust wygiął sie i nie nadawał do pracy .Kupiłem pistolet Dedry . Obecnie padło uszczelnienie i saczy sie farba wiec pora zakupic zestaw naprawczy - cena 490 zł. Ogólnie koszt zakupu tej zabawki w moim przypadku dawno sie juz zwrócił
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.02.09, 15:58
Wczoraj kupiłem . Działał 20 minut ciągle przerywa pracuje nierównomiernie. Dzisiaj jadę go oddać.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 3 ) Opinia przydatna dla 25% użytkowników
2015.10.08, 23:11
Sprzęt bardzo pomocny w pracy, jak na razie sprawuje się bardzo dobrze, zobaczymy jak długo
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2015.08.21, 16:35
A ja mam dedre i działa wyśmienicie jedyny problem to te nieszczęsne uszczelki
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.31, 19:02
szajs jedno mieszkanie i się rozleciał
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 2 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.05.27, 11:09
kopiłem agregat z firmy DEDRA i niestety kompletna porażka ale postanowiłem wziąć Wagnera klasa sama w sobie mam już 27 000 kwadratów za sobą a on dalej śmiga jak należy polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.05.19, 14:06
proste wydajne urządzenie, w pełni adekwatne cena do jakości, profesjonalny sprzęt to nie jest ale do zastosowań domowych rewelacja
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.03.15, 17:32
bardzo dobry sprzęcik.polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.03.03, 14:19
Posiadam modej 117. Potwierdzam to co pisali poprzednicy o serwisie w Gdańsku, nie wiem jak w innych serwisach. Powiedzieli mi że to "tani sprzęt z supermarketu" i że oni się nie zajmują naprawą takich a i części też nie mają. Jak mi się popsuje do reszty to kupię u konkurencji - firma DEDRA
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.30, 09:05
sprzęt ok ale trwałość absolutnie niedostateczna, szczególnie na tle konkurencji a zestaw naprawczy bardzo drogi i do szybkiej wymiany, w sumie przy jednorazowej przygodzie z malowaniem może być, ale żadne pro(fesjonal) to nie jest - konkurencja wyraźnie lepsza
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.08.23, 22:28
serwis porażka uszkodził mi się tryb w silniku, w serwisie powiedzieli mi że nie mają czegoś takiego... producent nie przewidział wymiany takich części agregat 3.5 tys. i do kosza
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.07, 21:32
czesc PETER . Zapraszam do serwisu w Gdańsku , nie uświatrzszysz tu ani serwisanta w serwisie ani części zamiennych . Pozdrawiam , Grześko
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.06.23, 15:40
Sprzęt jak najbardziej o.k.Co do serwisu,to komentarz "grzesko" jest niewiarygodny.Mają swój serwis firmowy w Warszawie i ja jestem bardzo zadowolony z obsługi i dostępności części zamiennych.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.22, 15:32
sprzet ok , serwis - masakra . uszczelek do pistoletu nie można kupić . serwisant odsyła do centrali , porażka
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.02, 10:43
super
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.11, 13:59
wyśmienity sprzęt za nie duże pieniądze. Malowanie ekspresowe i piękna struktura, ściana gładka ja pupa niemowlaka. Polecam ten sprzęt !!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.27, 23:27
Super polecam wałek idzie do konta
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.22, 16:22
to mój pierwszy taki zakup. początki są nieco trudne;-) bo nie mam wprawy w tej dziedzinie ( na filmie w necie obsługa tego sprzętu wydawała się być pestką a w rzeczywistości nie jest to taka prosta sprawa). ale przede mną setki metrów do pomalowania, więc po na pewno będę mistrzem w malowaniu tym agregatem;-)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.05, 09:54
Fajny sprzęcik, ale pistolet wymieniłem na bardzo stare graco. Liczyłem że bardziej będę musiał rozcieńczać farbę 55%ZCS, ale 15% wystarczyło ku memu zaskoczeniu. Powłoka w miarę, estetyka dopiero z innym pistoletem.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2011.07.04, 23:40
Jedna fajna robota poszła szybko i sprawnie dzięki temu agregatowi. Wiem, że na następne mam szanse na zlecenie, bo pozytywne opinie poszły w świat lokalnych zleceń.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2011.06.28, 07:31
Bardzo przydatne urządzenie,malowanie nim to czysta przyjemność. Polecam z czystym sumieniem,doskonały stosunek ceny do jakości :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2011.06.27, 09:09
Jeśli masz swój dom, działkę z altanką lub mieszkanie, a przy okazji lubisz własnymi rękami zajmować się ich wykańczaniem i odświeżaniem - po prostu musisz go mieć. Znakomicie maluje farbami emulsyjnymi, akrylowymi i emaliami. Lateksowe, przynajmniej te, z którymi ja się spotkałem będziesz musiał rozcieńczyć, ale i tak pomalujesz dużo szybciej i wygodniej niż wałkiem, a efekt będzie uderzający. Polecam !
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2011.06.08, 16:58
Lepiej późno niż wcale jak mówi przysłowie. Szkoda,że długo broniłem się przed inwestycją w agregat. Zrobił i zarobił bym więcej dzięki niemu. Klienci z efektu i efektywności też są zadowoleni. Polecam nieprzekonanym :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Agregat malarski PROJECTPRO 117 MAXI WAGNER
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...