Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Betoniarka SB-100

Pojemność całkowita: 100 l
Nr referencyjny: 45284050
499 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Betoniarka SB-100
Oceny
klientów:
11
Dodaj komentarz
2016.09.28, 20:37
Jak na taka cenę to betoniarka lepsza niż można się spodziewac. Małe problemy z montażem ale instrukcja daje radę. Pozytyw za cichą i prostą obsługe
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.09.16, 09:11
W tej cenie lepszej na rynku nie ma. Szkoda, że nie ma większych tej firmy 140 albo 160 litrów. Ogólnie produkt zadziwiająco dobry jak na koszt zakupu. POLECAM jak najbardziej.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.07.28, 07:57
Silniczek (bo silnikiem nie można go nazwać) jest zbyt szczelnie zamknięty, wystarzyło poluzować obudowę aby się sporo ochłodził. Nie powinno tak być, że silnik parzy w ręce!. Wąska betoniarka wjechała na mieszkanie i wylała podkład podłogowy. Kontrukcja ok, nawet nie taka wiotka jak się wydawało. Najlepiej (najszybciej) robota szła w niej wsypując po jednym worku. Z montażem to pewnie koło godziny mi zeszło, ale wszystko było, instrukcja dobra.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.07.22, 01:09
Nabyłem ten sprzęt i korzystam-jak dlugo pociagnie nie wiadomo gdyz produkcja wiadomo-Chiny. Co do oceny to trzeba sobie odpowiedziec na jedno najwazniejsze pytanie-do czego bedziemy ja wykorzystywac. Oczywiscie na duzej budowie mozna ja potraktowac smiechem, natomiast drobne, przydomowe prace budowlane wykonac powinna sprawnie. Gdybym mial rozmieszac tyle zaprawy w taczce pewnie dawno odpadlyby mi rece, a tak wylewki machniete w dzien. Sprzet nie poraza jakoscia ale ma kilka zalet wbrew pozorom. Przede wszystkim betoniarka jest zadzwiajaca cicha, mysle ze mlynek do kawy robi wiekszy halas. Silnik jest malutki i zabudowany w plastykowej obudowie, jednak bardzo latwo sie go demontuje przez co betoniarke niezwykle latwo sie czysci gdyz nie trzeba martwic sie o zalanie silnika. Sama konstrukcja betoniarki jest na tyle lekka ze bez problemu mozna ja przemieszczac-kto choc raz probowal przesunac choby pusta duza betoniarke na duzej budowie ten wie o czym mowie. Poza tym montaz srubowy ramy jak i bebna sprawia ze latwo mozna ja rozlozyc a przez to zmiescic do nawet nie duzego auta, nie trzeba zadnej przyczepy, wielkiego vana czy tym podobne. Generalnie sprzet mocno ulatwiajacy drobne przydomowe prace, pojemnosc nie poraza, jakosc moglaby byc lepsza. Jednak liczac koszty wynajecia takiego sprzetu z wypozyczalnii w dluszej perspektywie warto rozwazyc zakup.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.21, 08:28
Witam , miałem do wylania podjazd 15 metrów za rok w garażu kanał i w blaszaku wylewkę zrobić długo się zastanawiałem czy ją kupić w koncu przeliczyłem i kupiłem jedynie co mnie denerwuje to trochę beben na trybie nierówno chodzi ale tak po zatym super silniczek daje rade już dwa razy lałem beton tz dwa dni po 8 godzin silniczek choć mały kręci jak szalony cała betoniarka a on idzie jak piorun w instrukcji pisze ze po 2 godzinach się wyłączy do ostygnięcia ja używałem 8 godzi z małymi przerwami i ani razie nie wyłączył dobrze misza najlepsza proporcja wiaderko wody z 4 kilo cementu wymieszac 5 łopat żwiru wymieszac 20 kilo cementu wody ciut wymieszac i piach do pełna i wymieszac Polecam ta betoniarke nie zawiedzie !
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.17, 10:38
Rewelacyjny produkt w tej cenie.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.05, 21:27
Kupiłem tę betoniarkę bo szukałem czegoś małego do prac przy domu . Złożyłem , bardzo prosto wg instrukcji i włączyłem chodzi w miarę cicho jest stabilna części dobrze spasowane.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.04.26, 18:01
może być
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.04.05, 21:44
latwa do zlozenia,mala ,ale jeszcze czeka zeby ulatwic mi prace.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 3 ) Opinia przydatna dla 40% użytkowników
2016.03.30, 19:30
Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.02.01, 22:11
Kupilem tę betoniarkę bo szukałem czegoś małego do prac przy domu . Złożyłem , bardzo prosto wg instrukcji i włączyłem chodzi w miarę cicho jest stabilna częsci dobrze spasowane nie pracowałem jeszcze na niej ale pierwsze wrazenie bardzo dobre . Za tą cenę myśle ze warto ..
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 7 ) Opinia przydatna dla 42% użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Betoniarka SB-100
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...