Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
wyprzedaż

Kamień elewacyjny ROMA

Kolor: żółty (krem)
Żółty kamień elewacyjny ROMA STONE MASTER wykonano z betonu, dlatego cechuje go duża wytrzymałość. Jest również odporny na szkodliwe działanie czynników atmosferycznych, takich jak mróz czy promienie UV. Za sprawą interesującej faktury, kamień wspaniale prezentuje się także wewnątrz budynku.
Nr referencyjny: 42759241
Oferta online
Ostatnie 1 opak. w cenie
49,95 zł
39,88 /opak.
W tym VAT: 23%
cena za m2 64,32 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja odbioru w sklepie niedostępna dla tego produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Kamień elewacyjny ROMA
Oceny
klientów:
13
Dodaj komentarz
2016.04.17, 11:23
rodzice kupili płytki dwa lata temu w innym markecie budowlanym i teraz chcieli dokupić ponieważ postanowili zrobić coś jeszcze. pojechali kupić i co? i płytek od roku w tym amrkecie nie ma. weszłam na internet i znalazłam płytki tylko w jednym miejscu, właśnie tutaj w leroy merlin. rewelacyjnie szybka dostawa i cena również atrakcyjna, jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.11, 18:11
to jakaś masakra te płytki
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.27, 20:01
czym najlepiej docinać płytki?????
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.23, 10:22
Krzywe płytki to jakaś tragedia masakryczne się układa przez to bardzo czasochłonne aby był jakiś efekt
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.19, 17:34
Super kamień!!!! Piękny efekt i jakoś narzekań fachowca też nie słyszałam, żeby mu się ciężko kładło itp... :-) Moim zdaniem warte polecenia :-)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.05.08, 15:01
Kamień świetnie wygląda u mnie na tarasie - przy metrażu około 80m2 efekt jest niesamowity - fachowcy którzy u mnie to układamli odwalili kawał dobrej roboty, jestem bardzo zadowolony
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.22, 19:33
TRAGEDIA TRAGEDIA TRAGEDIA !!!!!!!!!!!! Nie polecam nikomu . Wszystko krzywe kątowniki to jakaś pomyłka !!!! Za takie pieniądze powinno być OK !!! Gdyby nie to ze kamień wywieziony został do Norwegii to z miła chęcią bym go oddał !!!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.18, 08:54
material ktory produkuje firma to katastrofa niedosc ze kopiuja od innej znanej firmy to robia to tragicznie a wina to tego ******** volfa
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.19, 13:35
Płytki mam w przedpokoju. Wyglądają pięknie.Fachowiec,który je kładł na ścianę tęż był pod wrażeniem końcowego efektu.Polecam tym ,którzy się jeszcze wahają.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.02.27, 16:45
Super efekt ! Boski efekt ! :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.02.20, 17:06
Super kamien, swietnie wyglada na scianie. Beton to beton. Trzeba umiec to polozyc na scianie jednak efekt powala !
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.01.17, 13:20
Przyznaję ułożenie tego "kamienia" to prawdziwa katorga. Kamień jest strasznie nierówny przez co momentami wychodzą dość duże szczeliny w poziomie. Ale pomimo wszystko jest zrobiony z dość twardego materiału, to nie tandetny gips. Ponadto ściana ułożona w domku wygląda ślicznie!!! wszyscy goście zachwyceni - bardzo przyciąga wzrok.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.10.28, 17:56
Witam Kamień wygląda ok ale same "płytki" kamienne są fatalne, pełno na nich wybrzuszeń są nie równe a kątowniki produkowane przez stone master są tragiczn. Odchylenia po 2cm. Polecam tylko cirpilwym którzy mają dużo dużo czasu. Ogółnie materiał jest fatalnie przygotowany do klejenia. Firma Sone Master po wyłożeniu niewielkiego murka kojarzy mi się z amatorka totalna , jakość materiału poniżej akceptacji.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Kamień elewacyjny ROMA
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...