Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Kamień dekoracyjny SAINT TROPEZ CREAM dł. 37 cm x szer. 12 cm x gr. 1,5 cm

Nr referencyjny: 45020815
39,95 /opak.
W tym VAT: 23%
cena za m2 81,53 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Kamień dekoracyjny SAINT TROPEZ CREAM dł. 37 cm x szer. 12 cm x gr. 1,5 cm
Oceny
klientów:
18
Dodaj komentarz
2016.07.13, 08:28
Płytki wymagają czasochłonnej obróbki (klejoną stronę każdej płytki trzeba było przeszlifować delikatnie papierem ściernym i zagruntować - w przeciwnym przypadku nie trzymały się ściany!), ogólnie układało się je dobrze choć trzeba się było nagimnastykować. Efekt jest piorunujący, rekompensuje wszystkie niedogodności związane z jakością płytek.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.13, 17:00
Jedna z najładniejszych płytek, fajnie wygląda na ścianie z telewizorem. Jestem zadowolona i polecam innym takie gipsowe płytki.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.12, 14:54
Układam kamień już od paru lat, płytki tego producenta świetnie się klei nie potrzebują dużej obróbki bo nie są pokrzywione, co w rezultacie daje dobry efekt końcowy. Ściana wygląda naprawdę efektownie. Godne polecenia.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.11, 09:40
Właśnie zrobiłam remont. Zastanawiałam się nad tapetą na jednej ścianie, ale postanowiłam jednak założyć ten rodzaj kamienia. Wygląda rewelacyjnie. z super klimatem.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.11, 09:05
Jak dla mnie kamień dobrej jakości, nie miałem problemów z ułożeniem. Efekt końcowy naprawdę super.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.11, 09:02
Chciałam odświeżyć moje mieszkanko niskim kosztem. Wpadłam na pomysł, że oprócz zwykłego malowania na głównej ścianie salonu położę kamień dekoracyjny. Nie chciałam wydawać pieniędzy na fachowców, dlatego zdecydowałam się spróbować położyć kamień samodzielnie. Okazało się, że to mega prosta robota, a efekt oszałamiający! Płytki bardzo łatwo się docina, są równe. Szczerze polecam wszystkim fanom przytulnych wnętrz.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.11, 06:57
trochę z tym roboty , ale efekt rewelacyjny !!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.04.27, 13:19
wyglądają niezbyt na wielu nie ma barwnika a na niektórych jest bardzo rozsypany wszystko nadaje się na drugi gatunek nie polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.04.13, 22:49
ściana wygląda bosko, piękny kamień, polecm
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.03.20, 10:37
Również podzielam opinie ze produkt pod względem spasowania jest co najwyżej mierny jednak pieczołowicie położony wygląda świetnie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.02.03, 09:01
Dosyć fajnie wyglądają na ścianie i to na tyle pochwał! Nie są takich samych wymiarów jak narożniki, położenie wymaga kupę roboty i kombinowania nawet dla fachowca. Chciałem się dowiedzieć u producenta dlaczego narożniki "nie trzymają miary" jednak zero odpowiedzi, na swojej stronie "Akademia kamienia" jest tylko adres e-mail ,nikt jednak nie uznał aby mi odpisać, a dałem im zarobić kupę kasy!!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.01.18, 19:43
Wady: nie najwyższa jakość wykonania płytek (3/5). Zdarzają się popękane lub poobijane. Beżowy nadruk na wielu płytkach jest powycierany. W zależności od opakowania zdarzają się płytki o różnych grubościach lub powykrzywiane. Ze złych rzeczy to już wszystko. Zalety: płytki są cienkie, ok. 2 cm i zarazem lekkie. Nie są za "głębokie", nie traci się powierzchni jak przy płytkach 3,5-4 cm. Po ułożeniu na ścianie wyglądają rewelacyjnie (5/5). Jasny, ciepły kolorek ładnie komponuje się z matową bielą sufitu, subtelnymi/ciepłymi odcieniami brązu na ścianach i ciemnymi meblami stojącymi na dębowej podłodze. Bardzo dobrze układają się powlekane klejem Stone Master 2 i utrzymują w czystości po porządnym zaimpregnowaniu preparatem (też SM, uwaga: nieprzyjemnie pachnie przez 1-2 dni). Wygląd ten wymaga jednak cierpliwości i poprawek wad materiałowych. Ale nie jest to zbyt trudne, wystarczy zwykły gips i trochę barwników. Sam dałem radę wypełnić 12 m2. Aha, kupiłem w atrakcyjnej cenie w tym sklepie (5/5).
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.10.07, 09:57
ładny efekt po połżeniu pomieszczenie wygląda przytulnie ielegancko
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.09.16, 12:25
owszem, wyglada ładnie ale jest duzo roboty z szlifowanie płytek kamienia i narożników , ktore są wieksze o mniej wiecej 3 milimetry
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.07.26, 12:05
wygląd powalający sypialnia wygląda przytulnie i luksusowo :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.11, 18:06
bardzo ładny efekt. Delikatny deseń brązu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.09, 22:46
Super
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.22, 20:58
Rewelacyjny efekt po ułożeniu, fajny klimat,polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Kamień dekoracyjny SAINT TROPEZ CREAM dł. 37 cm x szer. 12 cm x gr. 1,5 cm
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...