Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Beton architektoniczny ETNA JASNO SZARA

Kolor: szary
Nr referencyjny: 44675456
83,50 /opak.
W tym VAT: 23%
cena za m2 92,78 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Beton architektoniczny ETNA JASNO SZARA
Oceny
klientów:
21
Dodaj komentarz
2016.08.17, 10:43
FANTASTYCZNA KOMPOZYCJA ORAZ WYGLĄD DO DOMU I NIE TYLKO. JA ZAKUPIŁEM PŁYTY VHCT JESTEM MEGA ZADOWOLONY ! DO TEGO KLEJ POLECANY TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZ PRODUCENTA A NIE KLEJ W TUBCE NIEZNANEJ FIRMY LUB MAGIKIEM DLA DZIECI :) FACHOWCY PO ZAMONTOWANIU PŁYT NA ŚCIANĘ BYLI ZACHWYCENI EFEKTEM KOŃCOWYM. POLECAM FIRMĘ
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.07.12, 23:22
Że ja też wcześniej nie przeczytałem opinii... Nie kupujcie tego dziadostwa. Plamy i wygięcia. Wszystko robione z instrukcją. To nie nadaje się do klejenia, jest zbyt chłonne.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.06.09, 11:02
niestety musiałem oddac płyty, miały przebarwienia ktorego wyglądały jak wilgoć, wygladało to tak ze w srodku płyta była jasna a dookoła ramka w ciemniejszym odbarwieniu, tydzien suszenia ( z kilmatyzacja), wystawianie na słońce nie zmieniało wybarwienia, płyty wróciły do sklepu. problem nie dotyczył wszystkich płyt, ale większości ( 4/5). co dziwne płyty z dziwnym wybarwieniem na odwrocie miały ciemno szare smługi
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.30, 18:23
Bardzo kiepski towar niestety. Kupiłem odpowiedni klej, odpowiedni impregnat i grunt . Wszystko robione zgodnie z przepisami, instrukcjami, pouczeniami, regulaminami, biblią, torą , przepisami Magdy Gesler. Niestety plamy i krzywizny, a płytki rozlatują się w rękach. Nie polecam!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.04, 14:28
u mnie bez plam ! pięknie się prezentuje i bardzo szybko się go układa
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 2 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.04.18, 19:59
Pierwszy dzień klejenia betonu stella ! Wygląda obiecująco. Nie wychodzą żadne plamy. Klej Knauf Marble biały według waszych informacji :)
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 2 ) Opinia przydatna dla 33% użytkowników
2016.04.17, 08:10
tak się składa, że STELLA STONE nie ma żadnych problemów. Rzeczywiście trzeba uważać na klej. VHCT SILVER to bardzo dobry klej i nic się nie dzieje. Ale wszystkich przestrzegam przed nieuczciwymi negatywnymi opiniami. LM udostępnia część IP komputerów. Wystarczy sprawdzić, że z jednego IP jest setki o ile nie tysiące negatywnych opinii na temat różnych produktów. To zawodowcy w negatywnych ocenach konkurencji. To wszystko.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.04.11, 17:15
Płyty po wyjęciu z pudełka wyglądają ładnie. Niestety po zamontowaniu zaczęły się przebarwiać i odkształcać. Musieliśmy zrywać płyty z całej (na szczęcie małej) ściany. Użyliśmy kleju polecanego przez stella stone. ODRADZAM
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.03.21, 21:15
Witam, potwierdzam poprzedników mimo użycia kleju zalecanego przez producenta czyli VHTC płyty są odbarwione, ewidentnie wyszły na nich plamy, producent natomiast twierdzi że płyty były żle przechowywane, także ich bezczelność nie zna granic , podejście do klienta godne pożałowania , zdecydowanie odradzam!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.02.06, 10:05
Płyty wyglądają pięknie, chociaż trzeba mieć na uwadze fakt, że nie mają takiego efektu jak Morgan Moller, ale są też połowe tańsze. Mimo to, w życiu nie dopłaciłbym aż takich pieniędzy i znowu zdecydowałbym się na te płyty. Bardzo bałem się przebarwień, więc wybieranie kleju było bardzo stresujące. Zdecydowałem się na Knauf K5 marble i jak na razie po tygodniu żadne przebarwienia nie wyszły (pan który to kładł nie był kamieniarzem, dałem mu po prostu instrukcję do kleju, który poleca producent stelli, czyli VHCT silver).
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 2 ) Opinia przydatna dla 33% użytkowników
2015.10.26, 08:12
Wystarczy dobry klej do kamienia dekoracyjnego,bardzo ładnie się tnie i dociera,bardzo fajnie wygląda.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.06.21, 12:36
plamy wywołują kleje, a nie beton. do klejenia kamienia, a beton jest kamieniem, należy używać klej który nie powoduje przebarwień. A takich na rynku jest mało. Najlepsza sprawdzona jakość kleju do betonu architektonicznego to VHCT SILVER. Klejenie bez problemu, a producent udziela gwarancji. Współczuję tym co mają plamy, ale nie czepiajcie się betonu tylko tego co kleił byle czym i byle jak.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 2 ) Opinia przydatna dla 33% użytkowników
2015.06.12, 09:22
czy te plyty mozna przycinac?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.28, 11:48
też zastanawiam sie nad zakupem tych płyt, tylko martwią mnie te wychodzące plamy...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.03.26, 17:13
Nie wiem co nas podkusiło na te płytki betonowe Stella Stone. Opinia może być wyłącznie negatywna. "Tłuste plamy" i do tego się wykrzywiają. Użyty klej polecany przez producenta. Trzeba było zrywać ze ściany. Żenada
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 4 ) Opinia przydatna dla 43% użytkowników
2015.02.16, 07:11
hej, do klejenia betonu najlepiej używać klej do betonu architektonicznego, który nie powoduje przebarwień. Ja ten klej kupiłem i nie mam żadnych problemów z plamami. Tak jak poprzednik pisał- tylko klej do marmuru, który nie powoduje przebarwień.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2015.01.23, 11:54
Niestety u mnie też wyszły tłuste plamy. Złożyliśmy reklamację i rozpatrzono ją negatywne podając za powód "nieprawidłowe wykorzystanie zaprawy klejowej" tzn. nierównomierne rozłożenie na płytce itp. Użyliśmy kleju Flexo Ultrament poleconego przez sprzedawcę.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.12.19, 16:30
płytki super, cena dużo niższa niż dużych płyt. p.s. plamy są nie z winy płytki tylko kleju, który powoduje przebarwienia. beton to kamień, więc u mnie kładł kamieniarz, a ten wiedział, że cienkie płytki trzeba kłaść zgodnie z zasadami kamienia ( marmuru). Kleje przebarwią jak jest za dużo kleju lub jest klejone na placki . Ja nie miałem problemów. Użyłem klej Sopro No1.
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 1 ) Opinia przydatna dla 80% użytkowników
2014.11.23, 16:35
Witam, zastanawiam się nad zakupem tych kafli. Czy plamy udało się usunąć? Będę wdzięczny za informacje.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2014.11.07, 18:37
Wszystko ładnie, tylko jest jeden problem: po przyklejeniu płyt powychodziły plamy (tłuste, wodne) i niestety nie wygląda to dobrze. Ma może ktoś jakiś pomysł jak to cholerstwo usunąć ??
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2014.09.08, 17:04
Dobra jakosc, ladny wyglad neistety do ceny trzeba jeszcze dolliczyc jakis porzadny impregnat bo beton bardzo chlonie wode
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Beton architektoniczny ETNA JASNO SZARA
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...