Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Wylewka anhydrytowa SAMOPOZIOMUJĄCA

Grubość warstwy: 20-60 mm
Wytrzymałość: 30 MPa
Nr referencyjny: 44980376
15,80 /szt.
W tym VAT: 23%
cena za kg 0,63 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Wylewka anhydrytowa SAMOPOZIOMUJĄCA
Oceny
klientów:
9
Dodaj komentarz
2016.07.18, 12:24
Z plusów: - tanie (choć mając obecną wiedzę wybrałbym zwykłą posadzkę cementową) - ładne opakowanie Z minusów: - dużo niższa wydajność niż ta na opakowaniu - niemożliwa do dobrego rozmieszania - mimo zastosowania odpowiednich proporcji tworzy się zawiesina - ograniczona i nieprzewidywalna rozlewność (za sprawą konsystencji zawiesiny) - wszystko i tak trzeba ręcznie poziomować co biorąc pod uwagę konsystencję - jest dużo trudniejsze niż przy typowym betonie
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.04, 19:19
Tanie a wiec jakość tandetna wszystko idzie na dno w wiadrze już po chwili nie polecam bo samo-poziom to to nie jest do końca
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.16, 19:38
Nie polecam!!! Piasek od razu osiada na dnie i bez użycia poziomicy nie ma szans równo rozprowadzić wylewkę ( a to jest podobno samopoziomująca) efekt końcowy jest bardo słaby!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.08.28, 19:07
Ile wam szło tego naprawdę na 1 m2?
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2015.08.05, 21:20
wylewka ma bardzo rzadka konzystencje, zawarty w niej piasek szybko osiada na dnie wiadra i juz podczas wylewania, wylewa sie niejednorodnie - ale po starannym rozprowadzeniu wylewki po podlozu efekt jest dobry - jakosc uzyskanej powierzchni jest dobra, czas wysychania do ruchu pieszego min. 3 doby
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.07, 11:45
Wykonałem wylewkę ręcznie na powierzchni ok. 15 m2. grubość ok. 5 cm na ogrzewaniu podłogowym wodnym. Wyszło dobrze - równo, twardo. Jeśli chodzi o wady to pomimo stosowania dokładnych zaleceń producenta wylewka jest dość rzadka ( w porównaniu do innych producentów) trzeba dokładnie mieszać i schnie dłużej niż podaje producent - ruch pieszy 3 doby, pełna twardość po ok, 2,5-3 tygodniach. Ogólnie jestem zadowolony za tą cenę. Po pełnym wyschnięciu nie odbiega jakością od innych dużo droższych produktów.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.02, 00:27
HEHE fachowcy pracują przy tworzeniu tej strony na worku jak byk napisano 1,4 m2 na 1 cm z worka (25 kg) A w opisie Leroymerlin "Średnie zużycie 1,8 kg / cm / m2" - zwolnić by kogoś się przydało ;)
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 4 ) Opinia przydatna dla 20% użytkowników
2015.04.23, 15:21
Pieniądze wywalone w błoto .Musiałem ten chłam zrywać i kupić normalny samopoziom
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.03.09, 17:55
cena przystepna jakosc w normie trzeba pamietac zeby dobrze wymieszac po 48h mozna pospacerowac sobie powoli po wylewce
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Wylewka anhydrytowa SAMOPOZIOMUJĄCA
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...