Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
wyprzedaż

Podkład podłogowy SAMOPOZIOMUJĄCY SAM 100

Grubość warstwy: 5-30 mm
Wytrzymałość: 35 MPa
Nr referencyjny: 43287706
Oferta online
Ostatnie 6 szt. w cenie
29,92 zł
19,88 /szt.
W tym VAT: 23%
cena za kg 0,80 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja odbioru w sklepie niedostępna dla tego produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Podkład podłogowy SAMOPOZIOMUJĄCY SAM 100
Oceny
klientów:
14
Dodaj komentarz
2015.11.07, 11:35
Nie polecam. Tanie dziadostwo nie ma nic wspolnego z wylewka samopoziomujaca!!!!!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.10.21, 21:36
Wszystko ok., ale trzeba dawać drugie tyle wody co podaje producent, bo w przeciwnym wypadku, uzyska się grubą warstwę i o 5mm miejscowo można śmiało pomarzyć...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.09.18, 10:03
WITAM.JESTEM WYKONAWCĄ I STOSUJĘ MASĘ SAM 100.BARDZO DOBRA W DOBREJ CENIE.NALEŻY PAMIĘTAĆ BY DOBRZE ZAGRUNTOWAĆ PODŁOŻE.POLECAM.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.09.04, 23:10
sprawdziła sie pomimo obaw pod drewnianą podłogę, sugeruje porządnie wysuszyć to co jest położone pod nią, żeby uniknąć później niespodzianek.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.15, 07:12
W moim przypadku wylewkę robił fachowiec. Nie jestem znawcą ale dodam, że należy przeczytać kartę produktu bo ja też zasugerowałem się ze po 6h wylewka będzie już sucha. Prawdą jest ze po 6 h można po niej chodzić ale wysychanie trwało ok 5 dni przy 10-12mm (czyli tak jak podaje producent)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.29, 17:48
Zaznaczyłem po 4 gwiazdki ale nie polecam tego produktu dla cienkiej wylewki, czyli tego minimum 5 mm jaki jest napisany na worku. Konsystencja jest zbyt gęsta a wylewka dalej gęstnieje dosłownie z minuty na minutę. W rezultacie nie można jej nazwać samopoziomującą. Trzeba się mocno namęczyć i rozprowadzić ją ręcznie w miarę równo a przecież oczekuje się trochę czegoś innego od wylewki "samopoziomującej". Przy większej grubości, gdy robi się to w parę osób a więc szybko, wylewka będzie super - wygląd , twardość, przyczepność bez zarzutu ale minimum to 10-15 mm więc moim zdaniem produkt trochę niezgodny - dlatego odradzam dla cienkich wylewek.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.12.19, 12:59
Polecam ten produkt. Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją na opakowaniu i wylewka zrobiona na cacy. Ważne: trzeba dobrze rozprowadzić zaprawę wałkiem kolczastym.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.12, 14:49
Najwiesze Gó... jakie moze byc. nie nadeje sie pod drewno! Co z tego że jest tanio jak naprawa i kolejne wylewki kosztowaly mnie 3 razy drożej!~dodatkowa praca! i kasa!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.18, 10:18
Jak długo trzeba czekać z układaniem paneli po wylaniu ok. 2cm grubości wylewki samopoziomującej? producent twierdzi że 6 godz, minęła doba od ostatniego wylania i jest wigotno.Robimy to od kilku dni. Mój mąż wziął się za zrobienoie wylewki, twierdzil,że wystarczy 2-3 worki, zużył 15 i jeszcze nie jest idealnie równo, sądzę ,że następne 15 też nie zalatwiłoby sprawy.Cienka warstwa wykrusza się.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.08.28, 22:32
NIGDY JUŻ NIE ZAUFAM PRODUKTOM ATLASA !!!!!-kilka razy się przejechałem na ich materiałach !!!! ,a konkurencja ma lepsze jakościowo produkty w tańszej cenie :-) .ATLAS POWINIEN SIĘ UCZYĆ OD KRESSELA :-)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.06.10, 14:18
Sam 100 to zarąbista wylewka . Ostatnio stosowałem na podłodze "deweloperskiego" mieszkania bo krzywizna była od 5-25mm. Pięknie się rozlała ale poczytałem najpierw o tym by dobrze zagruntować istniejące podłoże by nie było chłonne i by zrobić próbę rozlewności bo jak pisze sam producent woda podana na worku jest sugerowana a dopiero wielkość placka wylanego na foli z litrowego słoika pod własnym ciśnieniem na wymiar 45-50 cm ustala wodę właściwą do rozrobienia całej pozostałej partii materiału . Pawle jak się za coś bierzesz to poczytaj, a będziesz miał mniej problemów
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.11.21, 21:49
Do Paweł, chłopie jak nie masz o czymś pojęcia to się za to nie zabieraj :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.09.20, 14:45
Nie polecam. Kiedyś kupiłem, a było to 2 i pół roku temu, rozmieszałem co do litra zgodnie ze wskazaniami producenta. Co się stało? Zwiększyła się chyba tylko wilgotność pyłu bo nadal w wiadrze miałem pył a nie konsystencje śmietany. Nie pamiętam już ile wody tam było napisane na worek ale chyba 5 czy 6 litrów. Konsystencje śmietany uzyskałem dopiero po dodaniu w sumie około 12 litrów wody! To nic woda jest tania, ale druga rzecz, sam to chyba skrót od Sam poziomujesz bo wylewka pomimo konsystencji śmietany nie wyrównywała podłoża trzeba było to robić ręcznie. Więc jak ktoś ma zamiar ręcznie poziomować to taniej wyjdzie kupić posadzkę cementową. A jak komuś zależy na gładkiej powierzchni to dobry samopoziom kosztuje ponad 60 zł za worek.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.08.26, 23:22
Wspaniała sprawa. Trzymać się ściśle parametrów i opisu użycia i wszystko będzie OK. Dylatacja przy dużych powierzchniach niezbędna. Wylewać szybko i sprawnie, nie polecam początkującym i chcącym zrobić wylewkę w pojedynkę... Powodzenia. :-)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Podkład podłogowy SAMOPOZIOMUJĄCY SAM 100
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...