Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Beton komórkowy SZARY PREFABET ŁAGISZA

Wymiary produktu: 24 x 24 x 59 cm
Nr referencyjny: 42581700
6,95 /szt.
W tym VAT: 23%
Odbiór w sklepie
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Beton komórkowy SZARY PREFABET ŁAGISZA
Oceny
klientów:
20
Dodaj komentarz
2014.09.27, 13:20
szanowni Panowie dobudowke mam z tego bloczku jezeli chodzi o pekanie nalezy sezonowac budynek mosci panowie jak rowniz lawy czy fundmenty , tynk mineralny swietnie przylega meble wisza i nic nie odpada
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.26, 08:31
Cenowo - ok, Stosowanie wewnątrz - jak najbardziej, na ściany nośne zewnętrzne - musi być bardzo dobra hydroizolacja (sama papa to za mało) bloczki chłoną bardzo dużo wilgoci z otoczenia.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.05.14, 14:05
wejdź na strone ........................ - tam jest opisane u. gazobeton jak każdy inny - wymiarowo w miare ok, trochę kruchy, cena bardzo mała w porównaniu z ytongiem.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.04.08, 16:16
Wszystko ładnie pięknie ale czym go ocieplić ? Jakim styropianem? Nie ma podanej wartości U = ? Może ktoś by pomógł bo ekipa L&M chyba uznała te informacje za bezwartościowe.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.01.26, 19:46
Ja tam jestem zadowolony z tych bloczkow,nie sa takie złe jak to opisujecie.Kupilem 150 szt.ściana stoi,a że tam któryś był ubity czy tam pęknięty to już szczegół, nawet te drogie mają jakieś skazy.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.01, 18:04
Do moderatora: Zdjęcie do poprawy ten bloczek nie ma pióro-wpustu jest gładki z każdej strony. Nie wprowadzajmy klientów w błąd.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.10, 10:49
Witam czy ktoś budowal z szarego pustaka o wymiarach 36x 24x 59 pozdrawiam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.08, 22:28
" anirwan" jesteś Murarzem beznadziejnym i uprawnienia powinni Ci odebrać. Powinieneś wiedzieć ,ze producenci Gazobetonowych pustaków robią dwie wersje, jedna na klej .Dawniejsze oznaczenie literka "D" dziś TLMA a drugie na zaprawe cem-wap z oznaczeniem GPLM. Czytaj KT czym robisz a nie piszesz tu bzdury Murzarzu "starej daty" . Tu możesz poczytać
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.06.10, 19:09
elo - lecz się póki czas
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.05.29, 15:46
Ludzie przecież to lipa materiał odpad po elektrowni o mega dużym promieniowaniu towar taki iż rozlatuje sie w rekach tragedia jak za PRLU nie polecam nikomu. Kupcie sobie Ytonga albo Cegłę będzie na lata. Ten towar nadaje się tylko do garażu
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.26, 23:46
raz miałem do czynienia z tym materiałem.ogólnie moim zdaniem super!!!!!!!a co do białego to jako elektryk mogę powiedzieć że bardzo często nie możemy kabli na usmp-h zamocować.poprostu jest za miękki i nic nie trzyma.Pozdrawiam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.20, 10:44
Nie polecam tego produktu!!jestem murarzem z dużym doświadczeniem, budowałem dom wielorodzinny z "szaraków"-są kruche, nie dają się szlifować i mają spore nierówności.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.10, 00:10
a jak docinać ceramikę bo bloczki się super docina a co do wieszania ciężkich mebli to bzdura wierci się i wiesza bez problemu nie wiem co za ekipa montowała u krzyśka chyba że była to kasa pancerna a nie meble
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.06, 12:25
ja budowałam tym pustakiem,bo w 2007 dostać inny było cięzko.I ogólnie może być z braku laku...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.03, 22:09
Chyba beznadziejnych murarzy miałeś
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.31, 05:55
PRODUCENT PODAJE ŻE NADAJĄ SIĘ NA ŚCIANY NOŚNIE. OK ALE NIE POLECAM LEPSZA CERAMIKA.. JAK PÓŻNIEJ ZAMONTOWAĆ WISZĄCE MEBLE DOSYĆ CIĘŻKIE = MIAŁEM TEGO TYPU PROBLEM PRZY MONTAŻU KUCHNI WIĘC ODRADZAM. ŚCIANKI DZIAŁOWE PĘKAJĄ - NA TYNKU GIPSOWYM WIDAĆ PÓŹNIEJ RYSY . JEDNYM SŁOWEM BEZNADZIEJA NIE POLECAM
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.29, 20:56
Czy może się TEAM Leroya odnieść do w/w wypowiedzi ?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.22, 11:00
Dokładnie czemu nie piszecie o ścianach nośnych skoro producent pisze że się do tego nadają. Czy to może jakaś "okrojna" wersja ??
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.21, 11:35
Dlaczego w zastosowaniu nie wymieniono ścian nośnych?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.10, 19:39
budowałem jest super i ciepły
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Beton komórkowy SZARY PREFABET ŁAGISZA
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...