Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
promocja

Płyta izolacji kominkowych SILCA

Nr referencyjny: 43121680
Oferta od 31.08. do 27.09.2016r.
79 zł
69 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Płyta izolacji kominkowych SILCA
Oceny
klientów:
7
Dodaj komentarz
2016.03.07, 13:13
kupiłem w Krakowie na narożny kominek. sprzedawca profesjonalista. po prostu bajka bez stelaża szybko i wygodnie. gorąco polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.06, 21:32
Bardzo krucha, wykorzystałem tylko do oklejania ściany tylnej, na boki i przód kominka zakupilem materiał konkurencji, zdecydowanie lepszy i mocniejszy.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.11.23, 18:49
Mam nadzieje że wymiar podany przez jednego z komentatorów od 03-06-2014 się nie zmienił bo nadal nie ma w opisie produktu. Brawo, zakupy na chybił-trafił, taka nowa polska, świecka tradycja :D
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.08.30, 15:52
Buduje sie znacznie latwiej. Mam kominek naroznikowy i stoi bez stelarza
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.07.27, 21:55
Bardzo dobry produkt, szybko i łatwo obudowuje się kominek. Zabudowa o skomplikowanych kształtach wiele prostsza do wykonania niż z G-K. Płyta lekka i prosta w obróbce.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.06.03, 00:19
Opakowanie: 100 x 62,5 x 3 cm
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.09.21, 13:44
szkoda że nikt nie wpadł na pomysł żeby w szczegółach produktu uwzględnić wymiary płyty bo przecież po co komu to potrzebne?!?!?
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Płyta izolacji kominkowych SILCA
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...