Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS

Moc: 2200 W
Waga: 5,6 kg
Pilarka elektryczna, dzięki której nie tylko przygotujemy drewno na opał, ale także przytniemy obeschłe gałęzie drzew i krzewów. Urządzenie będzie pomocne także w innych, rozmaitych pracach ogrodowych i budowlanych. Posiada silnik o dużej mocy, który zapewnia płynność i wydajność pracy. Dodatkowo komfort użytkowania podnosi beznarzędziowy system napinania i wymiany łańcucha oraz opcja automatycznego smarowania łańcucha.
Nr referencyjny: 44048256
379 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS
Oceny
klientów:
128
Dodaj komentarz
2016.05.29, 09:33
Nie polecam !po 2 godzinach cięci (z przerwami) pilarka zaczła iskrzyć ze szczotek moc spadła i lipa myśle że padł wirnik . Na drugi dzień po zakupie pilarka poszła do serwisu ,zobaczymy co będzie dalej .
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.23, 10:26
Witam, posiadamy państwa pilarkę elektryczną 2200 CS ILM-2 STERWINS i potrzebne nam są szczotki. Nie możemy nigdzie ich dokupić w Centrum Serwisowe - Stara Niedziałka nie posiadają ich ,nie wiemy też jaki mają symbol czy mogą być użyte jakieś zmieniki a jeżęli tak to jakie? Sprawa jest bardzo pilna czekamy na szybką odpowiedz pozdrawiam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.05.24, 16:04
Niestety nie jesteśmy w stanie wskazać oznaczenia szczotek. Do pilarki można zastosować zamienniki szczotek i dopasować je na zasadzie porównania. Natomiast sama wymiana szczotek nie zawsze gwarantuje długotrwałą naprawę urządzenia, ponieważ podczas pracy zużywają się szczotki i komutator.
2016.04.16, 20:53
poszła mi pompka do smarowania łańcucha gdzie to dokupić/
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.04.18, 10:42
Prosimy o kontakt z serwisem. Centrum Serwisowe - Stara Niedziałka Tel: (25) 7405501, (25) 7405502, (25) 7405503 ul. Mazowiecka 151 05-300 Stara Niedziałka e-mail: serwis@centrum-serwisowe.com
2016.04.16, 09:59
gdzie dostane szczotki silnika do tego ustrojstwa ?
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.04.18, 10:42
Prosimy o kontakt z serwisem. Centrum Serwisowe - Stara Niedziałka Tel: (25) 7405501, (25) 7405502, (25) 7405503 ul. Mazowiecka 151 05-300 Stara Niedziałka e-mail: serwis@centrum-serwisowe.com
2015.11.05, 14:22
Sukces :) udało się rozebrać tą pilarkę do naprawy ku mojemu zdziwieniu po rozebraniu oczom ujrzałem silnik pochodzenia z robota kuchennego i całkiem zacnie wyglądającą przekładnie. Ale do rzeczy w moim przypadku diagnoza była bardzo szybka ale nie trafna do końca mianowicie rozpadła się jedna ze szczotek. To coś ma szczotki też w szoku byłem. Znalezienie szczotek do tego ustrojstwa zajęło mi tydzień pierwszy sukces :) po małych przeróbkach szczotek dolutowaniu przewodu i złączki przyszedł czas na montaż :) montaż z sukcesem :) i tu się sukcesy skończyły po złożeniu cuzamen do kupy jak zwykle została mi jedna śrubka i ustrojstwo nie działa.Ponownie rozebrałam posprawdzałem zasilanie niby wszystko ok a silnik stoi. Obecny koszt naprawy Szczotki około 12 za sztukę po przerobieniu oraz 5 godzin roboczych w sumie. Będę informował dalej o postępach :)
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.09.21, 18:49
trzy lata i pięć miesięcy z czego użytkowana w sezonie koniec lata początek jesieni cięcie na potrzeby ogrzewania mokre i suche drewno podczas użytkowania wymieniono prowadnicę i dwa łańcuchy teraz już martwa - rozbieram i zobaczymy czy uda się uratować .....
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.11, 12:33
Leroy ma za Sterwinsa największą przebitkę dlatego tak ich usilnie reklamują, 840 zł za kosiarkę spalinową której wykonanie jest jak żywcem wyjęte z chińskiego marketu? niby silnik B&S ale nie daję jej dłużej niż dwa lata...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.02.05, 14:33
piękny sprzęcik ,tnie jak żyleta super cudo pełna automatyzacja
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.28, 20:07
Witam moich drwali,co słychać u was jak się sprawuje sterwins
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.03, 14:30
witam szanowny MERLIN i CZERWONA TOREBKA pilarka Sterwins,to cudowny sprzęt
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.21, 12:57
w sklepie polecano, kupiłam. Niestety po miesiącu używania łańcuch do ostrzenia, a prowadnica do wymiany. Zaznaczam że używana do drobnych prac w ogródku - nie polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.31, 22:33
Wszystkich użytkowników tego serwisu przepraszamy za nieuczciwą reklamę jednego z pracowników, który podszywając się pod wiele nicków i zawód drwala/pilarza , wystawiał tu pochlebne opinie. Pilarka jest dobra, ale są jakieś granice kryptoreklamy.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.04.01, 09:01
W woli wyjaśnienia, powyższy komentarz nie został napisany przez pracowników Leroy Merlin. Obsługa serwisu leroymerlin.pl nie ingeruje w komentarze użytkowników na stronie (jedynie moderuje wulgaryzmy i niestosowne wpisy).
2014.03.09, 18:44
Super sprzęt ..Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.02, 16:53
Super sprzęt! Pociąłem nim traktor i działo megatronowe do kawitaji czasoprzestrzeni! To bardzo dobra pilarka jest, wszystko to pocięła dobrze bardzo!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.12.19, 20:10
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia SZanownemu Leroy Merlin oraz Czerwonej Torebce życzy Wasz kochany klient
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.24, 09:57
odpowiedź na temat piły z dnia 2013.09.04, 18:52. Szczerze powiem że nie mogę się doczepić, na tyle drzewa pociętego to wystawiam ocenę bdb. Piła dalej chodzi i tnie drzewa bez jakichkolwiek problemów, trzeba pamiętac tylko o smarowaniu lancucha. Tez miałem obawy ze to chinskie dziadostwo ale niepotrzebnie, jest to francuska piła składana w chinach, tak jak prawie wszystko tam jest składane. Ja jestem zadowolony. -Dreczkowski Mariusz
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.12, 07:50
Masz racje Jacku
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.11, 21:12
Weście pod uwage komentarze wystawione nie w godzinach pracy lecz te wieczorne.Bo prawdziwy drwal rznie w dzien a pisze wieczorem, a jaja to se umyjcie,a nie róbcie.Opinie to poważna sprawa dla kupujących.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.14, 10:12
Drogi ponury Pilarzu da się Ciebie też przetnie taka ta maszyna dobra,bo CHINSKA
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.13, 22:21
A czy tą zaj...... maszyną da się CIĄĆ KOMARA?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.03, 08:27
DURNIEM to ty jesteś pilarz STERWINS jest super sprzęt mam go 3 lata i sprawuje się super
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.02, 20:35
Pilarka chinska STERWINS tnie nawet DĘBY tysiąc letnie Kupujcie DURNIE
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.09.28, 06:41
wczoraj ją kupiłem i jestem zadowolony
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.09.10, 13:53
Przepraszam za epitety w wypopwiedzi, ale jak szukam porady czy informacji a spotykam celowo wpisane bzdury, to trochę ponosi. Tak - kupię sprawdzę, poinformuję
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.09.10, 08:41
Drogi Franciszku kup Sterwinsa pilarke to przekonasz się co to za piła
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS
Akcesoria
Przedłużacz ogrodowy jednogniazdkowy ELGOTECH
Przedłużacz ogrodowy jednogniazdkowy ELGOTECH
Długość przewodu: 20 m
Stopień ochrony: IP20
31,16 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Olej do łańcuchów PILAROL ORLEN OIL
Olej do łańcuchów PILAROL ORLEN OIL
Opakowanie: 5 l
Wysokość: 29,5 cm
49,87 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Smar OREGON
Smar OREGON
Opakowanie: 0,05 l
Wysokość: 12,5 cm
11,90 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Smarowniczka plastikowa PAX 171-092 OREGON
10,97 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Pilnik MAKITA
Pilnik MAKITA
Długość: 24,5 cm
6,50 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Pilnik PAX 12211 OREGON
Pilnik PAX 12211 OREGON
Długość: 19 cm
Szerokość: 1,4 cm
22,90 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
więcej
Uchwyt pilnika AMX 13370
Uchwyt pilnika AMX 13370
Długość: 9,8 cm
Szerokość: 2,5 cm
6,97 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Osłona twarzy AMA 08841 KRYSIAK
Osłona twarzy AMA 08841 KRYSIAK
Długość: 14 cm
Szerokość: 29 cm
24,86 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Kask + + nauszniki osłona twarzy AMA 08838 KRYSIAK
Kask + nauszniki + osłona twarzy AMA 08838 KRYSIAK
Długość: 27 cm
Szerokość: 22 cm
102,90 zł/szt.
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zestaw ramkowy
Zestaw ramkowy
Długość: 22 cm
Szerokość: 4 cm
69,90 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Ostrzałka elektryczna do łańcucha FE220 FAWORYT
Ostrzałka elektryczna do łańcucha FE220 FAWORYT
Długość: 40 cm
Szerokość: 13,5 cm
109 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Łańcuch do pilarek N1CBL-100R CARLTON
Łańcuch do pilarek N1CBL-100R CARLTON
Podziałka łańcucha (w calach): 3/8"
49,90 zł/mb
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...