Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS

Moc: 2200 W
Waga: 5,6 kg
Pilarka elektryczna, dzięki której nie tylko przygotujemy drewno na opał, ale także przytniemy obeschłe gałęzie drzew i krzewów. Urządzenie będzie pomocne także w innych, rozmaitych pracach ogrodowych i budowlanych. Posiada silnik o dużej mocy, który zapewnia płynność i wydajność pracy. Dodatkowo komfort użytkowania podnosi beznarzędziowy system napinania i wymiany łańcucha oraz opcja automatycznego smarowania łańcucha.
Nr referencyjny: 44048256
Dostępność w sklepach:
sprawdź
345 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS
Oceny
klientów:
122
Dodaj komentarz
2012.04.10, 08:38
ktos posiada?
2012.05.29, 08:46
super pilarka
2012.06.02, 19:51
pilarka STERWINS 2200 CS jest cudo 21 wieku
2012.06.05, 09:25
mam sterwinsa 2200CS tnie kłody o grubości 2 metrów i wysokości 30 metrów kładą się jak zapałki ekstra KLASA.POLECAM
2012.06.09, 14:21
super maszyna 2 hektary lasu 100 letniego wyciołem i maszyna chodzi jak zegarek .polecam drwalom
2012.06.10, 08:26
pilarka sterwins coś cudownego nie mogę się napatrzeć taka jest piękna i radosna jak pracuje
2012.06.11, 09:17
mam pilarke sterwins 2200C najlepsza na rynku .Polecam wszystkim DRWALOM
2012.06.11, 14:09
mialem różne pilarki ,ale Sterwins2200C najlepszy l klasa
2012.06.11, 19:13
pilarka Sterwins 2200C cudowna maszyna tnie nawet drzewa o objętości 5 metrów
2012.06.11, 19:19
pilarka Sterwins nadaje się na złom nie truj FELIKS że tnie 5 metrowe
2012.06.12, 08:16
mam pilarke sterwins 2200C wielka lipa bubel,śmieć chinski nie kupujcie tego śmiecia
2012.06.13, 08:14
kupujcie sterwinsa 2200CS a nie pozałujecie drodzy drwale las pod tą maszyną kładzie się jak zapałki zarobicie na wycince drzew dużo forsy
2012.06.23, 12:47
pilarka STERWINS chinski szmelc nie kupujce obywatele POLSKI LUDOWEJ
2012.06.30, 10:03
pilarka STERWINS najlepsza na ŚWIECIE aktualnie mowi wam drwal najlepszy na świecie drodzy rodacy i kibice EURO
2012.06.30, 14:49
sterwins pilarka cudo taka ładna że oczu nie mogę oderwać jestem nią zachwycony .POLECAM tą pięknisie
2012.07.01, 19:34
Pilarka Sterwins jest najlepsza w Chinach przystosowana do cięcia chrustu i bardzo cienkich gałązek i słomy ryżowej .Polecam użytkownik chinski
2012.07.01, 19:52
mam pilarke sterwins super sprzęt jestem zadowolony
2012.07.03, 08:24
Witajcie użytkownicy STERWINS CS ILM-2 co powiecie o tym **** czekam na opinie
2012.07.08, 08:37
STERWINS CS ILM-2 maszyna super
2012.07.12, 13:34
STERWINS pilarka super
2012.07.12, 14:29
pilarka Sterwins nadaje się do cięcia kłód na DYBY
2012.07.18, 14:18
sterwins jest najlepszą pilarką w byłym ZWIĄZKU RADZIECKIM (ZSRR)
2012.07.26, 08:28
Witam kolege STERWINSA piękna maszyna .POLECAM drwalom
2012.07.28, 19:46
Pilarka Sterwins dobra jest i basta
2012.07.29, 14:31
MAM STERWINSA pilarkę jest super
2012.07.30, 14:18
mam to jest klasa
2012.08.09, 19:30
niech żyje Polska partia pilarek STERWINS. z LEROY MERLIN
2012.08.27, 13:51
...dziwne ale wszystkie komentarze w jednym tonie, czyżby jakiś pracownik LM się wysilał na zwiększenie sprzedaży ? więcej polotu przy takich akcjach. :) chyba tylko kretyn się nabierze na to
2012.08.27, 19:10
Masz rację szanowny KOLEGO
2012.09.01, 09:54
Petuś......2 h lasu wyciąłeś ? Pilarką elektryczną ? To z Ciebie niezły drwal na przedłużaczu elektrycznym.
2012.09.01, 10:00
Pajonk agregat mam PANIE PAJONK
2012.09.21, 09:15
mam STERWINS 2200CS jestem zadowolony tnie jak żyleta
2012.09.22, 09:06
Mam pilarkę STERWINS 2200 super sprzęt
2012.09.24, 09:30
niech żyje pilarka STERWINS wyrób PZPR
2012.09.24, 09:49
Sterwins to szmelc nie kupujcie tego
2012.10.06, 08:39
mam STERWINSA 2200 super maszyna
2012.10.08, 12:59
ale badziew, chińska maszyna do cięcia zapałek nie kupować no chyba że ma być do postawienia na półeczce by ładnie wyglądała a brawo Petuś, co tam słychać u ciebie czytam że las sobie kupiłeś i agregat do piły elektrycznej - nie łatwiej było spalinową piłe kupić, niż te 20.000 m2 ciąć elektryczna i ciągać za sobą agregat który z 30-45 kg waży
2012.11.04, 13:06
Skorzystam z twojej rady NIE KUPOWAĆ,bo widać.że TY jesteś ZAWODOWY DRWAL a ja amator
2012.11.10, 19:40
Mam to cudo STERWINSA sprawuje się dobrze
2012.11.11, 19:21
tnie że łzy lecą
2012.11.14, 10:09
STERWINS jest fajny.Polecam
2012.11.14, 13:42
sterwins to jest super
2012.11.14, 14:33
Mój kochany sterwinsik jest super
2012.11.14, 18:03
niezła ściema z tym wychwalaniem . Jak można się tak podniecać takim sprzętem ... sztuczne napisy wykreowane przez LM.
2012.11.14, 18:57
też tak uważam KIKI masz rację wykreowane przez LM
2012.11.18, 14:48
Czy Sterwins to marka USA,czyZSRR
2012.11.24, 19:45
golarka sterwins super goli.Polecam
2012.12.02, 10:41
jestem pod wrażeniem Sterwinsa KLASA sprzęt kupujcie panowie i panie
2012.12.02, 14:30
sterwins jest dno panie czesiu
2012.12.02, 14:34
pilarka STERWINS jest najlepsza na świecie
2012.12.04, 14:50
moj piękny sterwinsik
2012.12.18, 23:59
pilarka jest ok i najlepsza w tej cenie
2012.12.20, 22:27
Prawda jest taka że ta pila to szmelc. *****
2012.12.21, 07:54
Wito masz racje SZMELC
2012.12.22, 14:37
STRWINS PILARKA SUPER tnie jak żyleta
2012.12.31, 10:43
wszystkim użytkownikom PILARKI STERWINS życzę Szczęśliwego NOWEGO ROKU 2013 oraz sukcesów w obsłudze PILARKI STERWINS i zadowolenia z sprzętu wysokiej klasy jakim jest STYRWENS
2013.01.24, 21:11
Z towaru jestem zadowolony jak i z obsługi, niemam zażutów do kurjera, sprawa tranzakcji jest ok:):Ppozdr.
2013.01.31, 20:49
Moja kochana Pilarka 2200 CS ILM-2 STERWINS potaniala dla czego czy jest taka marna że nie schodzi
2013.02.01, 12:46
Sterwins 2200 to CHINSKA lipa złom nie kupujcie
2013.02.01, 13:29
masz racje Mundek Sterwins to szmelc
2013.02.01, 14:31
Sterwins made in china cud techniki 21 wieku
2013.02.01, 19:37
Moj stirwens się rozleciał po 15 min pracy taki szmelc sprzedaje LEROY MORLIN brawo
2013.02.01, 19:57
a mój Sterwins się rozleciał po 5 min i nie mam pretensji do szanownej LEROY MOLIN ona nie produkuje tylko sprzedaje drogo ,a produkują wielkie CHINY ten piękny i cudowny sprzęt
2013.02.01, 20:33
Śledz masz racje Sterwins to produkt wielkich Chin ludowych jest nie zawodny
2013.02.01, 20:42
Niech żyje CHINSKA REPUBLIKA LUDOWA producent wspanialego sprzętu Sterwins 2200 CS ILM-2 i LEORY MORLIN,który to cudo wciska klientom
2013.02.01, 20:48
racja wielka lipa
2013.02.02, 20:06
Jestem z pilarki Sterwins ,bardzo zadowolony tnie super .Sprzęt klasa
2013.02.03, 10:22
Sprzęt super
2013.02.03, 12:51
piękna piła
2013.02.03, 13:17
Ten sklep Leory Morlin ,to ma towary tylko Chinskie
2013.02.03, 13:35
A ja ci mówię że Leory Morlin ma tylko towar AMERYKANSKI
2013.02.03, 13:43
A ja ci mówie,że Leory Morlin ma tylko towar RUSKI
2013.02.03, 13:51
dobra pilarka sterwins mam tą piłe już 20 lat i chodzi jak zegarek ,bez awarijna
2013.02.03, 14:29
bardzo dobra pilarka sterwins mam ją już 50 lat bez awaryjna tnie jak żyleta
2013.02.03, 14:36
Super pilarka STERWINS ja już ją mam 102 lata i nadal tnie bez awaryjna
2013.02.03, 14:46
Jak Stirwens 100 lat Tnie to ja jutro kupuję 7 sztuk dla całej mojej rodzinki
2013.02.04, 09:17
JA mam tą pilarke po dziadku i podobno ma już 150 lat i nadal tnie
2013.02.12, 13:26
Nie wyobrażam sobie pracy z inna pilarką w kuchni!!
2013.03.01, 08:41
Mam Pilarkę STERWINS jest super sprzęt
2013.03.03, 11:52
pęk mi napinacz do łańcucha i nie moge nigdzie dostać części a jest po gwarancji może ktoś wie gdzie dostać
2013.03.10, 16:49
może ktoś ma zepsuta na czesci
2013.04.14, 12:35
pilarka nie używana się nie psuje
2013.05.02, 17:10
Po nie całym roku użytkowania padła , i poszła na GW - w między czasie kupiłem Makite UC4030A. STERWINS - odradzam - Makita pierwszy egzemplarz miał problemy z smarowaniem drugi wymieniony w ramach GW i jest OK
2013.05.09, 19:46
Czerwona Torebka pozdrawia Leory Morlin za dobrą transakcje kupna Morlen
2013.05.11, 19:50
Niech żyje PZPR i jego PILARKA STERWINS nie zawodna siła narodu polskiego
2013.06.04, 19:38
pilarka sterwins tnie jak żyleta .Kupujcie drwale i górale
2013.06.05, 13:16
cięła bardzo dobrze,- tylko po jakichś 3 kubikach tylko dym z niej poszedł i nie wiem czym mam dociąć resztę, padlina okropna, nawet łańcuch się stępić nie zdąrzył
2013.06.05, 14:15
moja też sie szybciutko sfajczyła - koszmarna lipa
2013.06.05, 16:18
naprawde piekna, tylko przynieść do domu i na półce położyć,- w żadnym wypadku tym nie ciąć !!!, a wogule to powinno być w instrukcji napisane żeby tym cudem techniki chinskiej w żadnym wypadku polskich drzew liściastych nie ciąć !!! - bo sprzęgła się palą błyskawicznie !!!
2013.06.05, 17:52
masz racje koleś - se skosneoczka żle sprzegla policzyly -), 2 może trzy godziny cięcia buczka, silniczek biega sprzegiełko padło - smród jakiegoś winiduru i kupa dymu
2013.06.06, 12:49
ciekawe kto pisał tą ofertę? chyba handlowiec który sie przeniósł z macdonalda, - napisał profesjonalna ! - trupem paść ze śmiechu - fajnie tnie - tylko strasznie krótko, ciekawe kto wymyślił ten nadruk na pudełku - 3 lata gwarancji ! a do tego profesjonalna w opisie ! już widzę tą stertę profesjonalnych reklamacji !
2013.06.08, 08:58
od kupie starą na części potrzebuje ten napinacz do łańcucha czyli to kułko co jest z boku do napinania łańcucha 790-874-169
2013.06.22, 09:52
u mnie nie zdąrzył się łańcuch stępić jak się zakopciło
2013.06.22, 14:12
chinska padaczka
2013.07.13, 17:28
dobra wszyscy mistrzowie tych pilarek niech mi ktoś odpowie do czego służy czerwony przycisk na górnej części obudowy ??? obok uchwytu widać go na zdjęciu i nie mówię o przycisku zabezpieczającym przy włączniku
2013.07.13, 19:45
Drogi Adamie czerwony na górnej obudowie,to jest bezpiecznik w razie przeciążenia pilarki wyskoczy i trzeba go wcisnąć i pilareczka pracuje całą parą
2013.07.15, 18:44
Dzięki Felicjanie w całej instrukcji nic o tym nie piszę a temat nie dawał mi spokoju a jeśli posiadasz taką pilarkę to jak sie Ci sprawuje ??
2013.07.15, 18:54
Na razie dobrze Adamie
2013.07.29, 19:38
STERWINS dobra maszyna,bardzo dzielna i sprytna
2013.07.30, 18:34
Sterwins,to złom
2013.08.01, 21:33
potrzebuje taką na części jeżeli ktos ma zkopconą
2013.09.04, 18:52
dziś kupiłem i zrobiłem jedno cięcie. Mam do wycięcia kilka choinek, zobaczymy co to jest warte, niby 3 lata gwarancji dali, jak sie zacznie pierd... to ją oddam i tyle. Za kilka dni odpisze jak ta niby francuska pilarka skrecana w chinach chodzi...
2013.09.09, 21:25
Próbowałem się czegoś dowiedzieć o wymienianej pile ale komentarze są zdominowane przez euroburaków. Takie forum to kibel bez spłuczki.
2013.09.10, 08:41
Drogi Franciszku kup Sterwinsa pilarke to przekonasz się co to za piła
2013.09.10, 13:53
Przepraszam za epitety w wypopwiedzi, ale jak szukam porady czy informacji a spotykam celowo wpisane bzdury, to trochę ponosi. Tak - kupię sprawdzę, poinformuję
2013.09.28, 06:41
wczoraj ją kupiłem i jestem zadowolony
2013.10.02, 20:35
Pilarka chinska STERWINS tnie nawet DĘBY tysiąc letnie Kupujcie DURNIE
2013.10.03, 08:27
DURNIEM to ty jesteś pilarz STERWINS jest super sprzęt mam go 3 lata i sprawuje się super
2013.10.13, 22:21
A czy tą zaj...... maszyną da się CIĄĆ KOMARA?
2013.10.14, 10:12
Drogi ponury Pilarzu da się Ciebie też przetnie taka ta maszyna dobra,bo CHINSKA
2013.11.11, 21:12
Weście pod uwage komentarze wystawione nie w godzinach pracy lecz te wieczorne.Bo prawdziwy drwal rznie w dzien a pisze wieczorem, a jaja to se umyjcie,a nie róbcie.Opinie to poważna sprawa dla kupujących.
2013.11.12, 07:50
Masz racje Jacku
2013.11.24, 09:57
odpowiedź na temat piły z dnia 2013.09.04, 18:52. Szczerze powiem że nie mogę się doczepić, na tyle drzewa pociętego to wystawiam ocenę bdb. Piła dalej chodzi i tnie drzewa bez jakichkolwiek problemów, trzeba pamiętac tylko o smarowaniu lancucha. Tez miałem obawy ze to chinskie dziadostwo ale niepotrzebnie, jest to francuska piła składana w chinach, tak jak prawie wszystko tam jest składane. Ja jestem zadowolony. -Dreczkowski Mariusz
2013.12.19, 20:10
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia SZanownemu Leroy Merlin oraz Czerwonej Torebce życzy Wasz kochany klient
2014.02.02, 16:53
Super sprzęt! Pociąłem nim traktor i działo megatronowe do kawitaji czasoprzestrzeni! To bardzo dobra pilarka jest, wszystko to pocięła dobrze bardzo!
2014.03.09, 18:44
Super sprzęt ..Polecam
2014.03.31, 22:33
Wszystkich użytkowników tego serwisu przepraszamy za nieuczciwą reklamę jednego z pracowników, który podszywając się pod wiele nicków i zawód drwala/pilarza , wystawiał tu pochlebne opinie. Pilarka jest dobra, ale są jakieś granice kryptoreklamy.
2014.04.01, 09:01
W woli wyjaśnienia, powyższy komentarz nie został napisany przez pracowników Leroy Merlin. Obsługa serwisu leroymerlin.pl nie ingeruje w komentarze użytkowników na stronie (jedynie moderuje wulgaryzmy i niestosowne wpisy).
2014.08.21, 12:57
w sklepie polecano, kupiłam. Niestety po miesiącu używania łańcuch do ostrzenia, a prowadnica do wymiany. Zaznaczam że używana do drobnych prac w ogródku - nie polecam
2014.09.03, 14:30
witam szanowny MERLIN i CZERWONA TOREBKA pilarka Sterwins,to cudowny sprzęt
2014.09.28, 20:07
Witam moich drwali,co słychać u was jak się sprawuje sterwins
2015.02.05, 14:33
piękny sprzęcik ,tnie jak żyleta super cudo pełna automatyzacja
2015.04.11, 12:33
Leroy ma za Sterwinsa największą przebitkę dlatego tak ich usilnie reklamują, 840 zł za kosiarkę spalinową której wykonanie jest jak żywcem wyjęte z chińskiego marketu? niby silnik B&S ale nie daję jej dłużej niż dwa lata...
Twoja ocena i komentarz dla:
Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS
Akcesoria
Przedłużacz ogrodowy jednogniazdkowy ELGOTECH
Przedłużacz ogrodowy jednogniazdkowy ELGOTECH
Długość przewodu: 20 m
Stopień ochrony: IP20
29,98 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Olej do łańcuchów PILAROL ORLEN OIL
59,98 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Smar OREGON
Smar OREGON
Opakowanie: 0,05 l
11,50 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Smarowniczka plastikowa PAX 171-092 OREGON
10,97 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Pilnik MAKITA
Pilnik MAKITA
Długość: 24,5 cm
6,50 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Pilnik PAX 12211 OREGON
Pilnik PAX 12211 OREGON
Długość: 19 cm
Szerokość: 1,4 cm
22,90 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 9 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Uchwyt pilnika AMX 13370
6,97 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Osłona twarzy AMA 08841 KRYSIAK
24,86 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Zestaw ramkowy
Zestaw ramkowy
Długość: 22 cm
Szerokość: 4 cm
65,90 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 9 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Ostrzałka elektryczna do łańcucha FE220 FAWORYT
Ostrzałka elektryczna do łańcucha FE220 FAWORYT
Długość: 40 cm
Szerokość: 13,5 cm
99,98 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Łańcuch do pilarek N1CBL-100R CARLTON
Łańcuch do pilarek N1CBL-100R CARLTON
Podziałka łańcucha (w calach): 3/8"
49,90 zł/mb

Zobacz również
Stojak do składowania drewna 5122000 WOLFCRAFT
Stojak do składowania drewna 5122000 WOLFCRAFT
Wymiary produktu: po rozłożeniu: szer. 172 - 234 x gł. 31 x wys. 104,5 cm
185 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 13 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Drewutnia STELMET
Drewutnia STELMET
Głębokość: 60 cm
Szerokość: 179 cm
158 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
rekomendowane
Wczytywanie rekomendacji...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie rekomendacji...