Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS

Moc: 2200 W
Waga: 5,6 kg
Pilarka elektryczna, dzięki której nie tylko przygotujemy drewno na opał, ale także przytniemy obeschłe gałęzie drzew i krzewów. Urządzenie będzie pomocne także w innych, rozmaitych pracach ogrodowych i budowlanych. Posiada silnik o dużej mocy, który zapewnia płynność i wydajność pracy. Dodatkowo komfort użytkowania podnosi beznarzędziowy system napinania i wymiany łańcucha oraz opcja automatycznego smarowania łańcucha.
Nr referencyjny: 44048256
Dostępność w sklepach:
sprawdź
299 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS
Oceny
klientów:
120
Dodaj komentarz
2012.04.10, 08:38
ktos posiada?
2012.05.29, 08:46
super pilarka
2012.06.02, 19:51
pilarka STERWINS 2200 CS jest cudo 21 wieku
2012.06.05, 09:25
mam sterwinsa 2200CS tnie kłody o grubości 2 metrów i wysokości 30 metrów kładą się jak zapałki ekstra KLASA.POLECAM
2012.06.09, 14:21
super maszyna 2 hektary lasu 100 letniego wyciołem i maszyna chodzi jak zegarek .polecam drwalom
2012.06.10, 08:26
pilarka sterwins coś cudownego nie mogę się napatrzeć taka jest piękna i radosna jak pracuje
2012.06.11, 09:17
mam pilarke sterwins 2200C najlepsza na rynku .Polecam wszystkim DRWALOM
2012.06.11, 14:09
mialem różne pilarki ,ale Sterwins2200C najlepszy l klasa
2012.06.11, 19:13
pilarka Sterwins 2200C cudowna maszyna tnie nawet drzewa o objętości 5 metrów
2012.06.11, 19:19
pilarka Sterwins nadaje się na złom nie truj FELIKS że tnie 5 metrowe
2012.06.12, 08:16
mam pilarke sterwins 2200C wielka lipa bubel,śmieć chinski nie kupujcie tego śmiecia
2012.06.13, 08:14
kupujcie sterwinsa 2200CS a nie pozałujecie drodzy drwale las pod tą maszyną kładzie się jak zapałki zarobicie na wycince drzew dużo forsy
2012.06.23, 12:47
pilarka STERWINS chinski szmelc nie kupujce obywatele POLSKI LUDOWEJ
2012.06.30, 10:03
pilarka STERWINS najlepsza na ŚWIECIE aktualnie mowi wam drwal najlepszy na świecie drodzy rodacy i kibice EURO
2012.06.30, 14:49
sterwins pilarka cudo taka ładna że oczu nie mogę oderwać jestem nią zachwycony .POLECAM tą pięknisie
2012.07.01, 19:34
Pilarka Sterwins jest najlepsza w Chinach przystosowana do cięcia chrustu i bardzo cienkich gałązek i słomy ryżowej .Polecam użytkownik chinski
2012.07.01, 19:52
mam pilarke sterwins super sprzęt jestem zadowolony
2012.07.03, 08:24
Witajcie użytkownicy STERWINS CS ILM-2 co powiecie o tym **** czekam na opinie
2012.07.08, 08:37
STERWINS CS ILM-2 maszyna super
2012.07.12, 13:34
STERWINS pilarka super
2012.07.12, 14:29
pilarka Sterwins nadaje się do cięcia kłód na DYBY
2012.07.18, 14:18
sterwins jest najlepszą pilarką w byłym ZWIĄZKU RADZIECKIM (ZSRR)
2012.07.26, 08:28
Witam kolege STERWINSA piękna maszyna .POLECAM drwalom
2012.07.28, 19:46
Pilarka Sterwins dobra jest i basta
2012.07.29, 14:31
MAM STERWINSA pilarkę jest super
2012.07.30, 14:18
mam to jest klasa
2012.08.09, 19:30
niech żyje Polska partia pilarek STERWINS. z LEROY MERLIN
2012.08.27, 13:51
...dziwne ale wszystkie komentarze w jednym tonie, czyżby jakiś pracownik LM się wysilał na zwiększenie sprzedaży ? więcej polotu przy takich akcjach. :) chyba tylko kretyn się nabierze na to
2012.08.27, 19:10
Masz rację szanowny KOLEGO
2012.09.01, 09:54
Petuś......2 h lasu wyciąłeś ? Pilarką elektryczną ? To z Ciebie niezły drwal na przedłużaczu elektrycznym.
2012.09.01, 10:00
Pajonk agregat mam PANIE PAJONK
2012.09.21, 09:15
mam STERWINS 2200CS jestem zadowolony tnie jak żyleta
2012.09.22, 09:06
Mam pilarkę STERWINS 2200 super sprzęt
2012.09.24, 09:30
niech żyje pilarka STERWINS wyrób PZPR
2012.09.24, 09:49
Sterwins to szmelc nie kupujcie tego
2012.10.06, 08:39
mam STERWINSA 2200 super maszyna
2012.10.08, 12:59
ale badziew, chińska maszyna do cięcia zapałek nie kupować no chyba że ma być do postawienia na półeczce by ładnie wyglądała a brawo Petuś, co tam słychać u ciebie czytam że las sobie kupiłeś i agregat do piły elektrycznej - nie łatwiej było spalinową piłe kupić, niż te 20.000 m2 ciąć elektryczna i ciągać za sobą agregat który z 30-45 kg waży
2012.11.04, 13:06
Skorzystam z twojej rady NIE KUPOWAĆ,bo widać.że TY jesteś ZAWODOWY DRWAL a ja amator
2012.11.10, 19:40
Mam to cudo STERWINSA sprawuje się dobrze
2012.11.11, 19:21
tnie że łzy lecą
2012.11.14, 10:09
STERWINS jest fajny.Polecam
2012.11.14, 13:42
sterwins to jest super
2012.11.14, 14:33
Mój kochany sterwinsik jest super
2012.11.14, 18:03
niezła ściema z tym wychwalaniem . Jak można się tak podniecać takim sprzętem ... sztuczne napisy wykreowane przez LM.
2012.11.14, 18:57
też tak uważam KIKI masz rację wykreowane przez LM
2012.11.18, 14:48
Czy Sterwins to marka USA,czyZSRR
2012.11.24, 19:45
golarka sterwins super goli.Polecam
2012.12.02, 10:41
jestem pod wrażeniem Sterwinsa KLASA sprzęt kupujcie panowie i panie
2012.12.02, 14:30
sterwins jest dno panie czesiu
2012.12.02, 14:34
pilarka STERWINS jest najlepsza na świecie
2012.12.04, 14:50
moj piękny sterwinsik
2012.12.18, 23:59
pilarka jest ok i najlepsza w tej cenie
2012.12.20, 22:27
Prawda jest taka że ta pila to szmelc. *****
2012.12.21, 07:54
Wito masz racje SZMELC
2012.12.22, 14:37
STRWINS PILARKA SUPER tnie jak żyleta
2012.12.31, 10:43
wszystkim użytkownikom PILARKI STERWINS życzę Szczęśliwego NOWEGO ROKU 2013 oraz sukcesów w obsłudze PILARKI STERWINS i zadowolenia z sprzętu wysokiej klasy jakim jest STYRWENS
2013.01.24, 21:11
Z towaru jestem zadowolony jak i z obsługi, niemam zażutów do kurjera, sprawa tranzakcji jest ok:):Ppozdr.
2013.01.31, 20:49
Moja kochana Pilarka 2200 CS ILM-2 STERWINS potaniala dla czego czy jest taka marna że nie schodzi
2013.02.01, 12:46
Sterwins 2200 to CHINSKA lipa złom nie kupujcie
2013.02.01, 13:29
masz racje Mundek Sterwins to szmelc
2013.02.01, 14:31
Sterwins made in china cud techniki 21 wieku
2013.02.01, 19:37
Moj stirwens się rozleciał po 15 min pracy taki szmelc sprzedaje LEROY MORLIN brawo
2013.02.01, 19:57
a mój Sterwins się rozleciał po 5 min i nie mam pretensji do szanownej LEROY MOLIN ona nie produkuje tylko sprzedaje drogo ,a produkują wielkie CHINY ten piękny i cudowny sprzęt
2013.02.01, 20:33
Śledz masz racje Sterwins to produkt wielkich Chin ludowych jest nie zawodny
2013.02.01, 20:42
Niech żyje CHINSKA REPUBLIKA LUDOWA producent wspanialego sprzętu Sterwins 2200 CS ILM-2 i LEORY MORLIN,który to cudo wciska klientom
2013.02.01, 20:48
racja wielka lipa
2013.02.02, 20:06
Jestem z pilarki Sterwins ,bardzo zadowolony tnie super .Sprzęt klasa
2013.02.03, 10:22
Sprzęt super
2013.02.03, 12:51
piękna piła
2013.02.03, 13:17
Ten sklep Leory Morlin ,to ma towary tylko Chinskie
2013.02.03, 13:35
A ja ci mówię że Leory Morlin ma tylko towar AMERYKANSKI
2013.02.03, 13:43
A ja ci mówie,że Leory Morlin ma tylko towar RUSKI
2013.02.03, 13:51
dobra pilarka sterwins mam tą piłe już 20 lat i chodzi jak zegarek ,bez awarijna
2013.02.03, 14:29
bardzo dobra pilarka sterwins mam ją już 50 lat bez awaryjna tnie jak żyleta
2013.02.03, 14:36
Super pilarka STERWINS ja już ją mam 102 lata i nadal tnie bez awaryjna
2013.02.03, 14:46
Jak Stirwens 100 lat Tnie to ja jutro kupuję 7 sztuk dla całej mojej rodzinki
2013.02.04, 09:17
JA mam tą pilarke po dziadku i podobno ma już 150 lat i nadal tnie
2013.02.12, 13:26
Nie wyobrażam sobie pracy z inna pilarką w kuchni!!
2013.03.01, 08:41
Mam Pilarkę STERWINS jest super sprzęt
2013.03.03, 11:52
pęk mi napinacz do łańcucha i nie moge nigdzie dostać części a jest po gwarancji może ktoś wie gdzie dostać
2013.03.10, 16:49
może ktoś ma zepsuta na czesci
2013.04.14, 12:35
pilarka nie używana się nie psuje
2013.05.02, 17:10
Po nie całym roku użytkowania padła , i poszła na GW - w między czasie kupiłem Makite UC4030A. STERWINS - odradzam - Makita pierwszy egzemplarz miał problemy z smarowaniem drugi wymieniony w ramach GW i jest OK
2013.05.09, 19:46
Czerwona Torebka pozdrawia Leory Morlin za dobrą transakcje kupna Morlen
2013.05.11, 19:50
Niech żyje PZPR i jego PILARKA STERWINS nie zawodna siła narodu polskiego
2013.06.04, 19:38
pilarka sterwins tnie jak żyleta .Kupujcie drwale i górale
2013.06.05, 13:16
cięła bardzo dobrze,- tylko po jakichś 3 kubikach tylko dym z niej poszedł i nie wiem czym mam dociąć resztę, padlina okropna, nawet łańcuch się stępić nie zdąrzył
2013.06.05, 14:15
moja też sie szybciutko sfajczyła - koszmarna lipa
2013.06.05, 16:18
naprawde piekna, tylko przynieść do domu i na półce położyć,- w żadnym wypadku tym nie ciąć !!!, a wogule to powinno być w instrukcji napisane żeby tym cudem techniki chinskiej w żadnym wypadku polskich drzew liściastych nie ciąć !!! - bo sprzęgła się palą błyskawicznie !!!
2013.06.05, 17:52
masz racje koleś - se skosneoczka żle sprzegla policzyly -), 2 może trzy godziny cięcia buczka, silniczek biega sprzegiełko padło - smród jakiegoś winiduru i kupa dymu
2013.06.06, 12:49
ciekawe kto pisał tą ofertę? chyba handlowiec który sie przeniósł z macdonalda, - napisał profesjonalna ! - trupem paść ze śmiechu - fajnie tnie - tylko strasznie krótko, ciekawe kto wymyślił ten nadruk na pudełku - 3 lata gwarancji ! a do tego profesjonalna w opisie ! już widzę tą stertę profesjonalnych reklamacji !
2013.06.08, 08:58
od kupie starą na części potrzebuje ten napinacz do łańcucha czyli to kułko co jest z boku do napinania łańcucha 790-874-169
2013.06.22, 09:52
u mnie nie zdąrzył się łańcuch stępić jak się zakopciło
2013.06.22, 14:12
chinska padaczka
2013.07.13, 17:28
dobra wszyscy mistrzowie tych pilarek niech mi ktoś odpowie do czego służy czerwony przycisk na górnej części obudowy ??? obok uchwytu widać go na zdjęciu i nie mówię o przycisku zabezpieczającym przy włączniku
2013.07.13, 19:45
Drogi Adamie czerwony na górnej obudowie,to jest bezpiecznik w razie przeciążenia pilarki wyskoczy i trzeba go wcisnąć i pilareczka pracuje całą parą
2013.07.15, 18:44
Dzięki Felicjanie w całej instrukcji nic o tym nie piszę a temat nie dawał mi spokoju a jeśli posiadasz taką pilarkę to jak sie Ci sprawuje ??
2013.07.15, 18:54
Na razie dobrze Adamie
2013.07.29, 19:38
STERWINS dobra maszyna,bardzo dzielna i sprytna
2013.07.30, 18:34
Sterwins,to złom
2013.08.01, 21:33
potrzebuje taką na części jeżeli ktos ma zkopconą
2013.09.04, 18:52
dziś kupiłem i zrobiłem jedno cięcie. Mam do wycięcia kilka choinek, zobaczymy co to jest warte, niby 3 lata gwarancji dali, jak sie zacznie pierd... to ją oddam i tyle. Za kilka dni odpisze jak ta niby francuska pilarka skrecana w chinach chodzi...
2013.09.09, 21:25
Próbowałem się czegoś dowiedzieć o wymienianej pile ale komentarze są zdominowane przez euroburaków. Takie forum to kibel bez spłuczki.
2013.09.10, 08:41
Drogi Franciszku kup Sterwinsa pilarke to przekonasz się co to za piła
2013.09.10, 13:53
Przepraszam za epitety w wypopwiedzi, ale jak szukam porady czy informacji a spotykam celowo wpisane bzdury, to trochę ponosi. Tak - kupię sprawdzę, poinformuję
2013.09.28, 06:41
wczoraj ją kupiłem i jestem zadowolony
2013.10.02, 20:35
Pilarka chinska STERWINS tnie nawet DĘBY tysiąc letnie Kupujcie DURNIE
2013.10.03, 08:27
DURNIEM to ty jesteś pilarz STERWINS jest super sprzęt mam go 3 lata i sprawuje się super
2013.10.13, 22:21
A czy tą zaj...... maszyną da się CIĄĆ KOMARA?
2013.10.14, 10:12
Drogi ponury Pilarzu da się Ciebie też przetnie taka ta maszyna dobra,bo CHINSKA
2013.11.11, 21:12
Weście pod uwage komentarze wystawione nie w godzinach pracy lecz te wieczorne.Bo prawdziwy drwal rznie w dzien a pisze wieczorem, a jaja to se umyjcie,a nie róbcie.Opinie to poważna sprawa dla kupujących.
2013.11.12, 07:50
Masz racje Jacku
2013.11.24, 09:57
odpowiedź na temat piły z dnia 2013.09.04, 18:52. Szczerze powiem że nie mogę się doczepić, na tyle drzewa pociętego to wystawiam ocenę bdb. Piła dalej chodzi i tnie drzewa bez jakichkolwiek problemów, trzeba pamiętac tylko o smarowaniu lancucha. Tez miałem obawy ze to chinskie dziadostwo ale niepotrzebnie, jest to francuska piła składana w chinach, tak jak prawie wszystko tam jest składane. Ja jestem zadowolony. -Dreczkowski Mariusz
2013.12.19, 20:10
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia SZanownemu Leroy Merlin oraz Czerwonej Torebce życzy Wasz kochany klient
2014.02.02, 16:53
Super sprzęt! Pociąłem nim traktor i działo megatronowe do kawitaji czasoprzestrzeni! To bardzo dobra pilarka jest, wszystko to pocięła dobrze bardzo!
2014.03.09, 18:44
Super sprzęt ..Polecam
2014.03.31, 22:33
Wszystkich użytkowników tego serwisu przepraszamy za nieuczciwą reklamę jednego z pracowników, który podszywając się pod wiele nicków i zawód drwala/pilarza , wystawiał tu pochlebne opinie. Pilarka jest dobra, ale są jakieś granice kryptoreklamy.
2014.04.01, 09:01
W woli wyjaśnienia, powyższy komentarz nie został napisany przez pracowników Leroy Merlin. Obsługa serwisu leroymerlin.pl nie ingeruje w komentarze użytkowników na stronie (jedynie moderuje wulgaryzmy i niestosowne wpisy).
2014.08.21, 12:57
w sklepie polecano, kupiłam. Niestety po miesiącu używania łańcuch do ostrzenia, a prowadnica do wymiany. Zaznaczam że używana do drobnych prac w ogródku - nie polecam
2014.09.03, 14:30
witam szanowny MERLIN i CZERWONA TOREBKA pilarka Sterwins,to cudowny sprzęt
2014.09.28, 20:07
Witam moich drwali,co słychać u was jak się sprawuje sterwins
Twoja ocena i komentarz dla:
Pilarka elektryczna 2200 CS ILM-2 STERWINS
Akcesoria
Przedłużacz ogrodowy jednogniazdkowy ELGOTECH
Przedłużacz ogrodowy jednogniazdkowy ELGOTECH
Długość przewodu: 20 m
Stopień ochrony: IP20
29,98 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Olej do łańcuchów PILAROL ORLEN OIL
59,98 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Smar OREGON
Smar OREGON
Opakowanie: 0,05 l
11,50 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Smarowniczka plastikowa PAX 171-092 OREGON
10,97 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Pilnik MAKITA
Pilnik MAKITA
Długość: 24,5 cm
6,50 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Pilnik PAX 12211 OREGON
Pilnik PAX 12211 OREGON
Długość: 19 cm
Grubość: 0,3 cm
22,90 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Uchwyt pilnika AMX 13370
Uchwyt pilnika AMX 13370
Grubość: 2,5 cm
6,97 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Osłona twarzy AMA 08841 KRYSIAK
24,86 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Kask + nauszniki + osłona twarzy AMA 08838 KRYSIAK
102,90 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Zestaw ramkowy
Zestaw ramkowy
Długość: 22 cm
65,90 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Ostrzałka elektryczna do łańcucha FE220 FAWORYT
99,98 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Łańcuch do pilarek N1CBL-100R CARLTON
49,90 zł/mb

Zobacz również
Stojak / kozioł do cięcia drewna 5121000 WOLFCRAFT
Stojak / kozioł do cięcia drewna 5121000 WOLFCRAFT
Wymiary produktu: po rozłożeniu: 83 x 115 x 71 cm; po złożeniu: 133 x 115 x 11,5 cm
399 zł 289 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Stojak do składowania WOLFCRAFT drewna 5122000
Stojak do składowania drewna 5122000 WOLFCRAFT
Wymiary produktu: po rozłożeniu: szer. 172 - 234 x gł. 31 x wys. 104,5 cm
185 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Drewutnia STELMET
Drewutnia STELMET
Głębokość: 60 cm
Szerokość: 179 cm
158 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Po złożeniu zamówienia poinformujemy Cię e-mailem o planowanym terminie realizacji. Gdy zaakceptujesz ten termin, dokonasz płatności. Jeśli termin nie będzie Ci odpowiadał Twoje zamówienie zostanie anulowane. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
do koszyka
Jak wybrać pilarkę? Jak wybrać

Jak wybrać pilarkę?

Czym różni się pilarka elektryczna od spalinowej? Zobaczcie naszą poradę!
Ostrzenie zębów pilarki łańcuchowej

Ostrzenie zębów pilarki łańcuchowej

Pilarki przydają się do karczowania drzew, cięcia drewna kominkowego lub przycinania krzewów. Niestety zęby ich łańcuchów z czasem się tępią i wymagają naostrzenia. Wyjaśniamy, jak to się robi.
Pilarki, czyli piły łańcuchowe

Pilarki, czyli piły łańcuchowe

Decydującą sprawą przy wyborze pilarki jest jej przyszłe zastosowanie. Im silniejsze przewidujemy obciążenie tego urządzenia, tym większą musi mieć ono moc. Długotrwała praca przebiega sprawniej i jest mniej męcząca, jeśli pilarka jest stosunkowo lekka, dobrze wyważona, ma ergonomiczne uchwyty zmniejszające obciążenie mięśni. W ofercie handlowej znajdują się pilarki spalinowe, elektryczne i akumulatorowe.
Obcinanie gałęzi i ścinanie drzewa Jak wykonać

Obcinanie gałęzi i ścinanie drzewa

Jak ścinać bezpiecznie drzewo i o czym pamiętać przy obcinaniu gałęzi.
rekomendowane
Ładowanie rekomendacji
rekomendowane
Wczytywanie rekomendacji...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Ładowanie rekomendacji

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie rekomendacji...