Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Kosa spalinowa GTCH-BC415 GARDETECH

Moc znamionowa: 1,25 kW
Element tnący: żyłka / tarcza
Kosa spalinowa ze względu na swoją niewielką wagę oraz relatywnie wysoką w tej klasie moc znamionową, znajduje zastosowanie przy różnych pracach ogrodowych. Silnik spalinowy chłodzony powietrzem eliminuje potrzebę stosowania przewodu oraz ładowania akumulatora, jak w przypadku silników elektrycznych. Produkt może z łatwością docierać do trudno dostępnych miejsc takich jak zarośla, czy też trawa wokół krzewów i ogrodzeń. Wymienne elementy tnące (żyłka i tarcza) sprawiają, że kosa bardzo dobrze sprawdzi się zarówno przy koszeniu wysokiej trawy jak i wykaszaniu większych chwastów i zarośli.
Nr referencyjny: 44429532
267 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Kosa spalinowa GTCH-BC415 GARDETECH
Oceny
klientów:
44
Dodaj komentarz
2015.10.13, 09:56
Totalny szmelc po 10 minutach koszenia silnik słabnie.Kosiłem nią niecałe 3 godziny i już ją nie odpalę. Nie polecam totalny bubel .
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.07.30, 12:57
Jak na razie działa OK- czyli 30 min. na dotarciu, 180 min pracy, chociaż miałem problem tzn. zalewała się przy odpaleniu przez filtr powietrza wylewała się benzyna rozebrałem osuszyłem poczekałem i chodzi. świeca wymieniona, żylka też.jak kupisz to zobaczysz
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.07.16, 13:34
Starter najgorszy jaki miałem a to już trzecia moja kosa, świeca do wymiany, linka od startera chyba ze 3 razy urwana ogólnie uruchomienie tej kosy jest jakimś koszmarem, ssanie oczywiście źle oznaczone, nóż z szajs metalu, dymi jak choroba (przy mieszance 1:40)... Nie polecam !!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.10, 21:22
Kosa jak najbardziej godna polecenia , wcześniej przez 3 lata kosiłem mniejszą i słabszą kosą firmy NAC (1KM), która przestała działać i stwierdziłem, że naprawa jest nieopłacalna . Kupiłem GARDETECH i przy mocy 1,7 KM naprawdę daje radę , nie trzeba na maksa cały czas gazować , czuć zdecydowaną różnicę na plus . Za kwotę poniżej 300 zł ciężko kupić coś lepszego .
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.07, 17:56
Jak za tą cenę to idealny sprzęt. Wymagał od razu regulacji, ale jest ona prosta. jak wytrzyma 2 sezony to i tak się opłaca.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.06.05, 22:03
Starter rozpadł się po 3 odpaleniach potem przy większych chaszczach głowica się rozpadała. Podsumowując kosa nie zła poza dwoma wymienionymi elementami gdy je wymienimy kosa staje się całkiem przyzwoita.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.29, 10:27
Kosa po 3 tygodniach spisuje się bardzo dobrze. Ma dużo mocy, i spokojnie kosi duże chaszcze. Jednym minusem jest to że na zdjęciu widnieją szelki a w zestawie jest zwykły pasek. Ale jak najbardziej Polecam !
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.26, 09:33
Kosa u mnie w użyciu trzeci sezon. Jedyna awaria do tej pory to uszkodzony starter. Głowica tnąca profilaktycznie wymieniona na mocniejsz, olej czerwony Stihl.Regularne koszone 700 m2 co drugi tydzień i jak narazie jest ok.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.01, 21:42
Po trzech odpaleniach rozpadło mi się rozrusznik. Zakupiłem na allegro nowy i narazie wszystko jest w porządku
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.04.16, 19:07
Dobra firma kosa działa u mnie drugi rok co tydz. koszone było 0,5h jedyne co to trzeba smarować co drugi zbiorniczek. A co do obrotów trzeba wyrególować jak i w drogich kosach. POLECAM
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.05, 16:25
Przed pierwszym koszeniem dobrze jest dotrzeć silnik, czyli zalewamy zbiornik mieszanką i odpalamy, silnik chodzi cały czas na wolnych obrotach, po jakich 10 min możemy trochę dodawać gazu ale nie na maxa! Silnik powinien chodzić max. 20min żeby go nie przegrzać (jest to bardzo ważne!). Po dotarciu kosa jest już gotowa do koszenia i tutaj cenna uwaga, kosa powinna pracować max. 30min i później około 30-40min prezerwy. Nie wolno robić tak że zalewamy bak do pełna i kosimy aż do wypalenia zbiornika! No i co jakiś czas sprawdzać śrubki (każdą nalezy sprawdzić czy da się dokręcić ponieważ bardzo szybko potrafią odpaść)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.13, 17:04
Kosa w porządku byłaby gdyby nie defekty - Pierwszy raz padła po 0,5h pracy. Dałem na reklamacje (wymienili świece z chińskiej na inna z czytelnymi oznaczeniami JDCH BM6A). Drugi raz padła znowu po około 30 minutach pracy (padła świeca zapłonowa) tym razem nie dawałem na reklamacje, bo szkoda mi było czasu i kupiłem świecę NGK BPMR7A) Jak narazie działa bez zarzutu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.15, 12:30
Szmelc. W pierwszy dzień pękła osłona zbiornika paliwa i odkręciła się podczas koszenia osłona filtra powietrza. Podczas koszenia samoczynnie zmieniają się obroty (? szybciej - wolniej). Przy każdym kolejnym koszeniu ciągłe odkręcanie się obudowy filtra powietrza. Mocne drgania mimo zastosowania głowicy żyłkowej. Po 15 koszeniach ok 12 arów podczas koszenia oderwał się gaźnik od cylindra ( urwały się dwie śruby chińskie). Koniec przygody z chińską kosą szkoda na to pieniędzy. Czas na sprzęt markowy Stihl lub Husqwarna. Odradzam wszystkim chińskie kosy!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.11, 20:14
Kosa spisuje się bardzo dobrze, koszę nią trawe po kolana. Obowiązkowo trzeba dotrzeć silnik czyli wlewamy trochę bogatszą mieszankę paliwa w olejem i przepalamy bak na wolnych obrotach, 20 min pracy na wolnych obrotach i przerwa z 30min żeby sprzęt odsapnął. ja tak zrobiłęm i kosa śmiga aż miło leję mieszankę 40:1 tak jak w instrukcji lecz pan z LM powiedział że to chińska kosza i wypadało by lać 25:1. 30 min pracy i 30 min odpoczynku dla kosy to podstawa.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.03, 17:37
elementy pękają nie polecam lepiej trochę dołożyć i kupić coś lepszego
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.31, 15:00
Kupiłem w maju, wygiął się aluminiowy stelaż - zbyt cienkie ścianki aluminiowych rurek, klamra szelek się pogięła, sznurek startera nie chciała się zwinąć po 3 używaniu - reklamacja wykonana po tygodniu. Poza tym kupiłem w cenie 249 zł w sklepie w Łodzi. Dla powierzchni do 500 m2 nic lepszego nie trzeba
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.28, 20:35
Kosa świetnie się sprawdza w przydomowych pracach.Kosze nią około 200 może 250m2 trawy, chaszczy itp.Silnik wraz z całym osprzętem swietnie się sprawuje. Kilka razy na pelnych obrotach pukłem w kamień, krawężnik oraz raz zatrzymałem ostrze na pniaku - tu myślałem że to już po przekładni kątowej - myliłem się :) po zajrzeniu do środka przekladnia jak nowa ale trza uważać na przyszłość. Ogulnie mam ją miesiąc kosilem ją już kilka razy wypaliłem 6 litrów paliwa i jest wszystko ok. Na przyszłość planuje zakupić szelki oraz tarcze tnące marki Sthil. Dodam tylko że kosze tylko tarczą żyłką nie probowalem jeszcze ale standardowa szpula nie wygląda na zbyt solidną. Leje do niej mieszankę w proporcji 40:1 na 4 l paliwa 100ml oleju Makita - tego czerwonego. Kosa ta nie nadaje się do ciągłego cięcia wiec tnę 15 - 20 min i tyle samo odpoczywa. Zaznaczam tytaj że po 20 min pracy mocno się nie grzeje - obroty przeważnie na maxa. Ludzie piszą że te chińskie wynalazki są złej jakości ale jak ktoś dba tzn: czyści po kazdym użyciu, nie przegrzewa jej, leje odpowiednią mieszankę i nie traktuje jej jak by była z kamienia to kosiareczka ta posłuży sporo. Należy przede wszystkim pamiętać o dobrym oleju oraz smarowaniu przekładni zaraz po zakupie bo jest tam standardowo mało smaru no I dawać smar dobrej jakości. Benzynę lać również z fobrych stacji a nie od Pana Jurka z garażu to będzie wszystko ładnie działać. Dobre jakościowo materiały eksploatacyjne oraz należyty serwis (we wlasnym zakresie) gwarantują niezawodną pracę każdej maszynie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.07, 16:05
badziew 4 razy na gwarancji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!złodzieje nie chca odda pieniedzy od kwietnia raz koszone a reszta czasu na gwarancji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.06, 17:22
Ludzie jedna porada w instrukcji jest napewno zapisane SSANIE -> OFF , PRACA -> ON i heya nie ma zadnej usterki chińczyki tak opisali na przekór żeby mieli wiecej produkcji
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.02, 22:18
Kupiłem działa bardzo dobrze odpala b/u trochę mało żyłki i instrukcja mało czytelna ale zaleta to niska cena i dobrze działa puki co polecam jest ok pozdrawiam !!!!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.06.26, 21:24
Nie polecam. Ciągłe awarie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.06.18, 21:53
Dostawa kompletna W kosie mała awaria przy pierwszym koszeniu - zepsuł się szarpak. Zadziwia szybkie i bezproblemowe załatwienie naprawy gwarancyjnej. Polecam zakupy w tym sklepie. Bezpieczne
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.06.15, 14:57
ludziska kupujcie markowe jeśli macie za dużo forsy i tam wkurzajcie się na servis .Cena sprzętu 5-krotna,czas naprawy od1 mc bez mozliwosci pracy zastępczym sprzetem ,badanie składu mieszanki paliwa i zegnaj gwarancjo.Żaden sprzet nie jest dla katów tylko dlaludzi rozumnych
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.05.28, 17:49
kosa ok.....czas realizacji zamówienia MASAKRA......w XXI wieku czekać 15! dni na dostawę - totalna porażka; chyba szybciej byłoby pójść na własnych, osobistych nogach do producenta i odebrać ten sprzęt. Oprócz kosy zamówiłam jeszcze nóż do kosiarki - niestety DWA tygodnie to za mało czasu, żeby skompletować dwuczęściowe zamówienie. Nie polecam dzwonienia na infolinię z reklamacją - grozi to rzuceniem słuchawki przez konsultanta!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.05.22, 15:48
starter się posypał szmelc po 10 minutach koszenia za 2 razem nie darady było odpalić
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Kosa spalinowa GTCH-BC415 GARDETECH
Akcesoria
Rękawice ogrodowe S12-8 STERWINS
39,90 zł/szt.
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Olej do silników 2T MIX 100ML AK
Olej do silników 2T MIX 100ML AK
Opakowanie: 0,1 l
Wysokość: 11,5 cm
3,46 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Rękawice ogrodowe S12-9 STERWINS
39,90 zł/szt.
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Smar SMAROL ORLEN OIL
Smar SMAROL ORLEN OIL
Opakowanie: 150 g
Wysokość: 19,5 cm
16,95 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Rękawice ogrodowe S12-10 STERWINS
39,90 zł/szt.
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Osłona twarzy AMA 08841 KRYSIAK
Osłona twarzy AMA 08841 KRYSIAK
Długość: 14 cm
Szerokość: 29 cm
24,86 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
więcej
Wkładki PRZECIWHAŁASOWE CONIC010JA VENITEX
13,20 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Nauszniki PRZECIWHAŁASOWE SPA2BL VENITEX
23,60 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Pojemnik do przygotowywania mieszanki paliwowej LIDER
Pojemnik do przygotowywania mieszanki paliwowej LIDER
Pojemność: 1 l
Wysokość: 20 cm
16,90 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Zestaw - wysysarka, pojemnik, lejek STERWINS
39 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Kanister plastikowy
Kanister plastikowy
Pojemność: 5 l
14,78 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Odbiór w sklepie
do koszyka
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...