Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Wkład kominkowy L12 KAW-MET

Moc: 12,8 kW
Wielkość powierzchni do ogrzania: 128 m2
Prezentowany wkład kominkowy może stać się prawdziwą ozdobą salonu. Starannie wykonany, posiada blokadę która nie pozwoli na otwarcie drzwiczek przy zamkniętym szybrze, dzięki temu można uniknąć zadymienia pomieszczenia. Wkład został wykonany z żeliwa które dobrze akumuluje i powoli oddaje ciepło. Dodatkowy deflektor znacznie zwiększa sprawność grzewczą, dzięki czemu można skuteczniej ogrzać pomieszczenia.
Nr referencyjny: 44556183
896 /szt.
W tym VAT: 23%
dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Wkład kominkowy L12 KAW-MET
Oceny
klientów:
20
Dodaj komentarz
2015.12.17, 20:47
Sam go mam pali sie dobrze bez zadnego problemu nie odstaje od tych droszych.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.12.17, 20:43
za tom cene to polecam sam go mam i jestem zadowolomy
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.10.31, 20:43
Poli się i ciepło jest w chałupie. Możno na golasa starą gonić.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.10.14, 14:57
Posiadam, od grudnia ten wkład, palone od czasu do czasu. Z początku miał słuzyć jako tymczasowe zagrzanie budowanego domu (szkieletówka), ale działa dośc sprawnie i chyba zostanie jako docelowy do grawitacyjnego DGP, niestety brak mu dolotu z zewnątrz, ale coś wymyslę :). U mnie nic nie smierdziało.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.06, 12:14
jaka cena taki wynik maly zgrabny i estetyczny do salonu jak w sam raz po dwoch sezonach grzewczych nadal stoi i czeka na nastepny osobiscie niekupil bym go poraz drugi a to tylko dlatego ze moje oczekiwania jezeli o moc grzewcza chodzi byly wieksze jest maly wiec co za tym idzie mniejsze polana wiecej dokladania no i niestety szyba szybko ulega zabrudzeniu ale jak ktos decyduje sie na wklad to napewno zdaje sobie sprawe ze wymiatanie z paleniska i mycie szyby to obowiazek tak jak wyprowadzanie psa.Moja ogulna ocena to 6 na 10 pozdrawiam .
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.01.09, 21:00
Każdy fachowiec wie, że zanim zamontuje kominek w domu to trzeba w nim rozpalić nawet na dworze, żeby ta farba co jest w środku i na zewnątrz żeby sie troche wypaliła - każdy wie że nowy towar trzeba przepalić bo bedzie śmierdziało w domu - czego oczekujecie że żeliwo będzie pachniało kwiatkami??? No i lepiej by było żeby opinie dawały osoby któe to kupiły, bo niewiadomo co oceniają - czy kominek czy swoje wymysły
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.17, 17:17
UŻYTKUJE OD PARU DNI JAK NARAZIE JEST OK PRZEZ CHWILĘ TROCHĘ ŚMIE.....ŁO JEST DOBRZE
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.10, 12:33
Jak wkład może kosztować 700 PLN. Porządny wkład to cena 3000 do 5000 PLN. Nigdy nie ryzykowałbym życia aby rozpalić ogień w takim czymś. To taki Golf 3 z przebiegiem 300 000. No ale jeśli ktoś marzy o takim aucie...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 5 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.06.02, 23:36
strzałka co ma wkład kominkowy do "odorku" ? Zapach masz taki ponieważ twój monter spartaczył robotę i śmierdzi najprawdopodobniej wełna mineralna ...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.04.02, 20:58
Wkład kominkowy, oraz przewody odprowadzające spaliny należy dobrze wygrzać przed sezonem przy dobrej wentylacji, nawet bardzo kosztowne wkłady i przewody rurowe przy pierwszych paleniach emitują silne zapach oraz często dym. pozdrawiam miłośników naturalnego i w pełni odnawialnego ciepła.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.03.18, 21:34
badziew po nagrzaniu strasznie smierdzi chemicznym ' odorkirm" sprawdziłem jeszcze przed obudową. podczs nagrzania wydobywa się chemiczny smrodek!! nie polecam!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.18, 18:24
cena przystępna i wyglądem nie odstaje od tych droższych
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.01.19, 21:51
całkiem dobry za te pieniądz
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.09, 18:17
wszystko w najlepszym porządku wkład super
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.18, 14:54
Ogrzeje mi domek z drewna o pow.uzytkowej 90m2 ?pozdrawiam uzytkownikow
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.12, 17:43
siano i tyle
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.07, 12:28
Jestem ciekaw jak zdanie ma osoba która użytkuje ten wkład
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.09.12, 10:19
Bardzo dobra jakość w dobrej cenie
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.24, 12:15
dlaczego polecasz? jakie masz opinie , spostrzeżenia o wkładzie?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.23, 09:49
Bardzo polecam wkłady tego producenta . dobry wkład za dobrą cenę
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Wkład kominkowy L12 KAW-MET
Akcesoria
Stojak POD WKŁAD KOMINKOWY
Stojak POD WKŁAD KOMINKOWY
Ilość elementów: 1
Kolor: czarny
199 zł/szt.
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Rura KOMINOWA
Rura KOMINOWA
Długość: 1000 mm
Średnica: 180 mm
92,90 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 13 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Uszczelniacz kominkowy AXTON
Uszczelniacz kominkowy AXTON
Kolor: czarny
Opakowanie: 310 ml
14,99 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Kolano NASTAWNE 0-90 °
Kolano NASTAWNE 0-90 °
Długość: 200 mm
Średnica: 200 mm
117 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Serwitor kominkowy AVOLA
Serwitor kominkowy AVOLA
Ilość elementów: 4
Kolor: czarny, srebrny
99,90 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Środek do szyb kominkowych FIRE FAMILY
Środek do szyb kominkowych FIRE FAMILY
Opakowanie: butelka 750 ml, rozpylacz z zabezpieczeniem przed odtwarciem
14,98 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
więcej
Drewno KOMINKOWE
Drewno KOMINKOWE
Wartość opałowa: 12 GJ
Waga: 500 kg
257 zł 199,88 zł/opak.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja odbioru w sklepie niedostępna dla tego produktu
do koszyka
Zobacz więcej
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...