Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Korek KLIK KLAK Z PRZELEWEM

Nr referencyjny: 44495101
42,37 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Korek KLIK KLAK Z PRZELEWEM
Oceny
klientów:
15
Dodaj komentarz
2016.09.17, 23:40
Potwierdzam, cieknie i to po całości gwintu. Woda zostaje w umywalce na obrzeżach korka, a od spodu sukcesywnie kapie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.09.16, 09:16
Masakra, cieknie .... myślałem że to syfon .... a to jednak przeciek po gwincie !!!! porażka .... drogie i do kitu !!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.08.04, 20:42
Potwierdzam! Bubel totalny. Mnóstwo czasu spędzone na próbach uszczelnienia, a woda dalej cieknie...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.07.10, 13:06
Korki przelewowe, które mają wyłącznie pierścień mocujący od spodu to pomyłka konstrukcyjna. Woda cieknie po gwincie z przelewu. Nie ma znaczenia, jak mocno się dokręci. Pomyłką jest oczekiwanie, że klient sobie sam uszczelni, silikonem, pakułami, czy też taśmą. Ponadto po takim uszczelnieniu na wysokości kołnierza zawsze będzie się zbierać woda, która po jakimś czasie wywoła korozję i problemy z rozkręceniem ustrojstwa. Dlatego, jeśli wybieracie tego typu korek szukajcie takich, które składają się z dwóch krótkich elementów rurowych, z których jeden mocuje od dołu umywalki i łączy się z rurką syfonu, a drugi z korkiem wkręca się w nią od góry. Dobrym przykładem jest Ferro, Kerra lub Wirquin. Straciłem kilka godzin na próbach uszczelniania i niepotrzebnie wydałem pieniądze na inne podzespoły. Nie rozumiem dlaczego market sprzedaje coś takiego.
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.22, 18:03
Żałuję, że nie przeczytałam przed zakupem komentarzy, taki produkt powinni wycofać ze sprzedaży ! To jest oszustwo nic więcej.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.03.17, 12:08
Nie kupujcie - kapie...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.03.07, 14:47
Potwierdzam, 3 dni się męczę z tym korkiem. Kupuję inny. Uszczelnianie silikonem czy też czymś innym mija się z celem. Błąd projektantów...zapewne z Chin..
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.02.21, 10:16
ODRAZU USZELNIAJCIE TAŚMĄ TEFLONOWĄ I SILIKONEM!!! JA STRACIŁEM 3 DNI NAD PRÓBAMI WSZYSTKIEGO INNEGO I BEZ SILIKONU NIE DA SIĘ TEGO USZCZELNIĆ
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.12.14, 09:40
Cena i wygląd są bardzo dobre. Niestety potwierdzam, że pomimo 2 godzin i stosowania różnych uszczelek nie udało mi się w pełni uszczelnić odpływu. Z gwintu cały czas kapie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.10.17, 16:56
totalny chłam, godzina stracona na probie uszczelniania tej tandety
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.09.12, 15:01
Potwierdzam opinie poprzedników. NIE kupujcie tego bubla. Nawet jak uda się uszczelnić gwint na etapie montażu to po dwóch latach użytkowania korozja uniemożliwia demontaż bez zdejmowania umywalki. U mnie dopiero brzeszczot załatwił sprawę. Cała niedziela w d....
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.08.27, 18:44
Mnie się udało bo pod zaoferowaną uszczęlkę wcisnąłem inną ale ile się nakląłem to moje.nie polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.08.25, 20:29
Właściwy montaż (bez przeciekania) możliwy chyba tylko z pomocą taśm teflonowych, np.: Dwie owijki wokół gwintu i nic nie cieknie. Poza tym trzeba oczywiście dokręcić nakrętkę odpowiednią siłą tak, by nie zdeformować uszczelki.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.07.30, 13:31
Potwierdzam opinię poprzednika. PORAŻKA. Konstrukcja tego korka sprawia że zawsze będzie przeciekał na "przelewie" bo woda będzie ściekać po gwincie, omijając uszczelki. Można jedynie próbować dodatkowo uszczelniać gwint teflonem albo kleić na silikon. Montowałem również Klik-Klak Ferro i tam jest to dużo lepiej rozwiązane.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.04.04, 09:53
Porażka. W wersji z przelewem nie da się go uszczelnić - cieknie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Korek KLIK KLAK Z PRZELEWEM
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...