Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Farba akrylowa do ścian i sufitów ŚNIEŻNOBIAŁA DEKORAL

Opakowanie: 10 l
Wydajność: ok. 10 m2/l
Nr referencyjny: 42847336
54,92 /szt.
W tym VAT: 23%
cena za litr 5,49 zł
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Farba akrylowa do ścian i sufitów ŚNIEŻNOBIAŁA DEKORAL
Oceny
klientów:
19
Dodaj komentarz
2016.03.29, 20:44
Beznadzieja to mało powiedziane!!! Mimo trzykrotnego malowania - sufit wyglądał jak wymazany mlekiem. ODRADZAM
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.03.24, 22:13
Nie sądziłem, że dekoral pod swoją marką wypuści taką lurę. Shame!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.03.24, 10:26
Mleko z wodą + zagęszczacz. Pozdrawiam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.01.30, 23:19
Tragedia.Malowałem ściany już 3-krotnie i nie widzę zaplanowanego efektu,sufit 4 razy. 10litrów wystarczyło tylko na pól małego pokoju.Kiedyś DEKORAL produkował dobry towar i jak tu dzisiaj wspierać nasze firmy które produkują najgorsze badziewie którym można sobie co najwyżej piwnice pomalować.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.11.17, 12:57
Porażka, żałuję że nie przeczytałam wcześniej opinii na temat tej 'farby' Kolor wpada w odcień beżu, krycie po dwóch warstwach bardzo słabe!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.09.28, 15:54
Fatalna farba. Powinni to z półek pościągać, aby klienci się nie naciągali na tak marną jakość.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.07.01, 12:00
Niestety słabo kryje- dopiero 4 warstwy dały zadowalający efekt.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.06.01, 15:32
Farba to straszny szajs, plyte gk malowalem juz 3x a i tak przebija
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.19, 17:51
farba ok ładnie pokrywa powierzchnię.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.13, 20:36
Poprzednie opinie są prawdziwe,bardzo słabo kryje nawet zagunowaną gładź
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.20, 14:10
nowe mieszkanie, gładkie, zagruntowane tynki a musiałem malować 3 razy
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.14, 15:49
Totalna porażka, jakość tej farby można porównać z najgorszym syfem sprzedawanym za połowę tej ceny! Malować trzeba co najmniej 3-4 razy, szkoda pieniędzy i czasu na malowanie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.15, 18:46
Właśnie zakonczyłem malowanie sufitu tą farbą . wegług producenta opakowanie 3l do 36m2 , u mnie wyszło trochę mniej 30m2 , to znaczy 3 razy ten sam sufit 10-cio metrowy , a na koniec 1l Beckers White za 1zł jako dodatek do innej farby tego producenta . Dopiero po tej farbie sufit wygląda tak jak powinien . Powiem krótko Dekoral dla mnie już nie istnieje .
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.10.17, 21:12
Od lat maluję dom farbami Dekoral - ale ta farba to koszmarna PORAŻKA. Tak jak piszą poprzednicy, fatalnie kryje, szczególnie ciemniejsze plamy gipsu. Ściany są w ciapki nawet pi trzykrotnym malowaniu. NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.26, 23:21
Bardzo dobra farba. Niezłe krycie nawet przy jednokrotnym malowaniu. Przy dwóch warstwach jest bardzo dobrze. Mogłaby być nieco tańsza, tak w granicach 45 złotych. Biel idealna, zapach też przyjemny. Czuć świeżość i widać efekt.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.07.31, 16:51
Odświeżam mieszkanie co roku. Ściany utrzymują biel i nie odpryskują.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.06.14, 08:12
Do niczego. Pomalowałem 3 razy i nadal widać ślady ślady ciemniejsze i jaśniejsze. Muszę malować jeszcze raz, a zużyłem już prawie pół 10 litrowego wiadra na powierzchnię około 12 m^2 (sam sufit). Nie polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.03.30, 08:08
niestety słabo kryje, mało pigmentu, trzeba malować jak u mnie oprócz dobrego białego gruntu śnieżki 3 razy!!! farbą (przebija zwykły szary gips szpachlowy...) - lipa, podniosłem sobie koszty samym malowaniem. Szkoda! Człowiek się uczy, a coś trzeba było wybrać:)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.02.10, 20:24
NIE, NIE i jeszcze raz NIE
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Farba akrylowa do ścian i sufitów ŚNIEŻNOBIAŁA DEKORAL
Niezbędny zakup
Kuweta MALARSKA GLOBALL
Kuweta MALARSKA GLOBALL
Wymiary produktu: 18 cm
7,50 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Wałek GŁADKIE POWIERZCHNIE NIECHLAPIĄCY GLOBALL
19,95 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Folia malarska MOCNA DEXTER
Folia malarska MOCNA DEXTER
Długość: 5 m
Szerokość: 4 m
9,97 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zobacz więcej
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...