Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP

Kolor: biały
Szerokość: 2070 mm
Nr referencyjny: 41349882
przyjazne środowisku
29,97 /m2
W tym VAT: 23%
dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP
Oceny
klientów:
2 463
Dodaj komentarz
2016.09.21, 15:13
Dzięki tej płycie spełniłem swoje marzenie i zostałem parówkowym potentatem w wolnorynkowej Polsce. Korwin to wolność! Korwin to nadzieja!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.09.19, 13:23
Jeszcze trochę i będzie to złota płyta za 10 tyś sprzedanych :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.09.16, 16:09
Polecam. Zbudowałem z tej płyty most pontonowy co zaskoczyło Krzyżaków i zmusiło do opuszczenia pozycji. Dzięki temu wygrałem bitwę pod Grunwaldem!
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.14, 15:17
Plyta wykonana z brzozy smolenskiej zapewnia bardzo wysoka wytrzymalosc w najbardziej ekstremalnych sytuacjach. Polecam!
Czy opinia jest przydatna?
( 6 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.10, 22:38
Płyta sprawdziła się świetnie, zresztą jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł i ja jechałem na rowerze i go spotkałem i potem jeszcze pojechałem do Biedronki na lody i po drodze do domu wtedy jeszcze już do domu pojechałem.
Czy opinia jest przydatna?
( 6 / 1 ) Opinia przydatna dla 86% użytkowników
2016.09.09, 23:09
Jak ja to mówię, to są te detale!
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 1 ) Opinia przydatna dla 80% użytkowników
2016.09.09, 12:31
Płyta niesamowita! Twarda i wytrzymała. Zrobiłem z niej packę na muchy. Muchy padały od pierwszego uderzenia. Niestety ściana nie wytrzymała...
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.09, 11:59
Pyta płyta pytę: Przyjdziesz pacnąć prytę? A po prycie płyta pycie pokazała swe pokrycie
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.09, 11:21
Na wypadek kataklizmu mam w domu spore zapasy jedzenia, które zajmowały dużo miejsca. Aż w końcu odkryłem tą płytę. Dzięki swojej skompresowanej budowie ma małą objętość i mogłem potroić swoje zapasy. Dzięki temu wystarczy mi ich na dobrych 6 lat. Można ją spożywać na wiele sposobów - jako suchary/krakersy do podgrzania, kanapkę (dwie płyty razem i w środek paprykarz szczeciński), pokruszona z mlekiem lub wodą albo jako wypełniacz do zupy lub gulaszu z karaluchów. P O L E C A M ! ! !
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.09.08, 07:34
Ma niesamowite właściwości zdrowotne. Odkąd ją kupiłam podniósł mi się poziom płytek krwi, który w ostatnich badaniach wyszedł mi znacznie zanizony. Poprawila mi się cera i w kolanie już tak nie strzyka.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.08, 07:26
Miałem pewne obiekcje z racji iż jest to mało znane wydawnictwo. Teraz jednak jestem z pełnym przekonaniem stwierdzić że to najlepsza płyta jakiej słuchałem w tym roku. Wie ktoś może czy poza wersją wiórową laminowaną wyszedł też winyl? Od dziś jestem wielkim fanem zespołu SWISS KRONO GROUP, czekam na koncert w Polsce!
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.07, 17:09
Płyta doskonale nadaje się do szatkowania czerwonej cebuli!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.09.07, 16:03
Kupiłem żonie na rocznicę, jest super!!! Nie odzywa się już 3 tydzień!!
Czy opinia jest przydatna?
( 8 / 1 ) Opinia przydatna dla 89% użytkowników
2016.09.07, 15:42
Czy przed zakupem można ją przesłuchać???
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.07, 00:56
Takiej płyty to nawet Tiger nie shakuje.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.06, 22:51
Zacząłem dodawać tą płytę w gratisie do każdego sprzedanego samochodu zamiast wykładziny bagażnika, sprzedaż skoczyła mi o 300%
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.06, 18:17
Płyta idealna na wspólne grilowanie, zawsze jak tylko rozpoczynamy grilla stawiamy płytę przy stole i cieszymy się jej towarzystwem. Nigdy Nas nie zawiodła. Nie marudzi, nie brudzi, nie chla za dużo. My zawsze mówimy Jej komplementy, a ona odwdzięcza się robiąc Nam cień i miło mrucząc. Wielka szkoda że nie znaleźliśmy parę lat wcześniej tej płyty.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.06, 14:46
W randomizowanych badaniach klinicznych II fazy na grupie młodych, zdrowychochotników płyta wykazała istotną statystycznie przewagę w inhibicji cyclooxygenazy COX-1 i syntezy prostaglandyn PG-E oraz innych mediatorów zapalnych vs. placebo. Dowodzi to obiecującego wpływu na śródbłonek kapilar łożyska naczyniowego i działań tkankowych korzystnych w arteriosklerozie.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 1 ) Opinia przydatna dla 75% użytkowników
2016.09.06, 14:04
zrobilem z tej plyty nowe wioslo basowe, na koncertach az wiory leca!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.09.06, 12:22
Ta płyta jest cudowna! Dzięki niej mogę tańczyć, pływać, jeździć na rolkach...
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.09.06, 10:39
Drogi leroju. Miałem przygotowaną recenzję, ale wzruszenie spowodowało iż zapomniałem co chciałem napisać. Ogólnie chodziło o to, że chciałem zbudować sobie z tego paździerza łózko, ale stwierdziłem jednak, że ta płyta jest zbyt dobra jak na taką banalną konstrukcję. Zamiast tego płyta ta służy mi do dziś dzień jako pościel.
Czy opinia jest przydatna?
( 8 / 1 ) Opinia przydatna dla 89% użytkowników
2016.09.06, 10:26
Kiedy ostatnio robiłam remont pokoju, to pojechałam po farbę do ścian. Generalnie miałam kupić różową jasną, ale tak sie stało że Hania z którą byłam , nagle zrobiła się głodna, więc postanowiłyśmy pójść po jakiś falafel. Pech chciał, że zadzwonił telefon, przez który moja mam oznajmiła mi że wybrała dla siebie rower na urodziny. Taki idealny na trip rowerowy przez niemcy. Dokladnie taki sam, jaki zrobił wujek tego lata, w czerwcu. Ja też miałam z nim jechać, ale nie dostałam wolnego z pracy. Bo mam zazwyczaj wolne weekendy a trip obejmował jazdę w środku tygodnia. Rozpoczynał się w okolicach Monachium, do którego trzeba dojechać Deutche Bahnem, który jest troche drogi, ale generalnie szybkość i standard niemieckich kolei jest dość wysoki, więc jest miło i wygodnie. Acha no i punktualnie.
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 1 ) Opinia przydatna dla 83% użytkowników
2016.09.06, 10:14
Gdyby nie ta płyta - Europa byłaby moja!
Czy opinia jest przydatna?
( 7 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.06, 07:25
Świetna płyta! Stworzyłem z niej już kilka wszechświatów! Gorąco polecam!
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.09.06, 07:17
TANIO sprzedam zaczepy i uchwyty do mocowania na plecach tej cudownej płyty.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP
Akcesoria
Taśma obrzeżowa Z KLEJEM TERMOTOPLIWYM FOLMAG
Taśma obrzeżowa Z KLEJEM TERMOTOPLIWYM FOLMAG
Długość: 20 m
Kolor: biały gładki
13,95 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa SAMOPRZYLEPNA FOLMAG
Taśma obrzeżowa SAMOPRZYLEPNA FOLMAG
Długość: 5 m
Kolor: biały
9,68 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa PCV
Taśma obrzeżowa PCV
Wysokość: 22 mm
Kolor: biały
4 zł/mb
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Profil meblowy C-18 FOLMAG
Profil meblowy C-18 FOLMAG
Wysokość: 25 mm
Kolor: biały
7,59 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa PCV FOLMAG
Taśma obrzeżowa PCV FOLMAG
Wysokość: 22 mm
Kolor: biały gładki
6 zł/mb
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
  • Skręcanie mebli Jak wykonać

    Skręcanie mebli

    Różne sposoby na fachowe skręcanie oraz montaż mebli. Skorzystaj z naszych rad.
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...