Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP

Kolor: biały
Grubość: 18 mm
Nr referencyjny: 41349882
przyjazne środowisku
29,97 /m2
W tym VAT: 23%
dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP
Oceny
klientów:
2 312
Dodaj komentarz
2016.05.20, 17:39
Dzięki płycie, po 13 etapie jestem szósty w Giro d'Italia. Rewelacyjna na etapach czasowych, niezawodna na podjazdach. Nasz szef Oleg Tinkov mówi, że jak skończę wyścig w pierwszej dziesiątce, to logo Waszego sklepu będzie reklamowane na koszulkach. Polecam, pozdrawiam z Włoch R.Majka
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.18, 23:42
Po zakupie cudownej dużej białej pyty poczułem się mocno zakompleksiony. Zaraz po powrocie do domu porównałem ja ze swoją biała pytą, bo jestem 100% Polakiem i też mam białą. Co się okazało ta zakupiona w Państwa sklepie jest cudowniejsza, bielsza i taka duża. Teraz przy siusianiu nie patrze w dół.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.01, 16:49
Niestety płyta nie jest tak cudowna jak wskazują komentarze. Z całą pewnością bluszcz nie chce się po niej piąć.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 3 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.04.28, 16:29
Wspaniała jakość! Pięknie się prezentuje na każdej imprezie okolicznościowej, wreszcie nie wstydzę się wychodzić. WRESZCIE CZUJĘ, ŻE ŻYJĘ! Jestem dumny z posiadania tej płyty. W dodatku moja dziewczyna chce skakać tylko na niej (a do skakania jej nie było prędko!). No i długo trzyma na baterii a to wielki plus! DZIĘKUJĘ!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2016.04.28, 15:06
Najlepsza płyta, Forest Gumb wyciął z takiej rakietę do pink ponga.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.04.21, 15:34
Zgodnie z poradą Mirka- konsultanta z Waszego sklepu w Poznaniu, zainstalowałem dziś na tej płycie najnowszy Ubuntu 16.04. Nic nie zacina, nic się nie kruszy, system chodzi idealnie. Teraz na płycie z Waszego sklepu mam dwa systemy. Dzięki i polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 2 ) Opinia przydatna dla 60% użytkowników
2016.04.20, 21:52
świetna do chleba. polecam!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.04.15, 23:34
Goli rewelacyjnie i nie podraznia skóry. Ogolnie polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.04.08, 12:43
Dobry konwerter z pliku PNG do CDR- polecam! Jedyny problem z kompresją do jednostki wewnętrznej, ale z odpowiednim młotkiem da się ja spakować.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.04.06, 20:50
Ta płyta to ostatnia rzecz jaką stworzyłem. Perfekcja. Od tego czasu nic już nie tworzę ponieważ nie da się stworzyć nic wspanialszego.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 1 ) Opinia przydatna dla 75% użytkowników
2016.04.06, 13:50
Gratuluję copywritingu na bardzo wysokim poziomie:D Teraz płyty będą słuchać wszyscy!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.04.01, 19:06
Lubię dalekie wyprawy na rowerze. Ostatnio przed wyjazdem do Bukaresztu pomyślałem, że tyle tych kilometrów na świecie przejechałem. A jednak czegoś brak. Tak dla zgrywy zamkntowałem płytę do ramy. Romek, jak zobaczył uśmiał się do łez. W Karpatach żałował, że nie dał się namówić. Żona wysyłała mu tę płytę pocztexem do Wiednia. Polecam. Rowerowa przygoda gwarantowana.
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 1 ) Opinia przydatna dla 80% użytkowników
2016.04.01, 17:47
Przeszło dwa tygodnie temu postanowiliśmy razem ze znajomymi wyjechać do Wisły. Mieliśmy kilka dni urlopu więc stwierdziliśmy, że będzie to odpowiednie miejsce na odpoczynek. No to sprawdziliśmy jak się tam dostać, wynajęliśmy mieszkanie i w 6 osób udaliśmy się na wypoczynek. Po dotarciu do miejsca docelowego okazało się, że mieszkanie jest zamknięte. Staszek zapomniał, że ma klucze w kieszeni, ale z niego głuptas. Gdy drzwi zostały otwarte naszym oczom ukazało się pięknie urządzone mieszkanie. Byliśmy wtedy pewni, że będzie to udany wyjazd. Jak się później okazało nie była to prawda... Wieczorkiem przechyliliśmy kilka buteleczek, wyłożyliśmy bydlaki na stół i właśnie to było naszym gwoździem do trumny. Stół pod ich ciężarem się załamał i musieliśmy coś zrobić. Zapłaciliśmy więc gospodarzowi i wyjechaliśmy z Wisły. Nie mam pojęcia w jakim stopniu to jest związane z tym produktem ale chciałem to gdzieś napisać :)))))
Czy opinia jest przydatna?
( 6 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.28, 16:25
Jedyna płyta której słucham. Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.28, 00:16
Ta płyta to naprawdę dobra zmiana!
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.25, 09:41
Wióry wewnątrz doskonale przewodzą prąd więc akumulator pracuje teraz od trzech do czterech razy szybciej i dużo taniej niż ze sklepu.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.23, 10:47
Słyszałem, że płyta to zupełnie inna jakoś niż MP3, więc odgrzebałem adapter dziadka i chciałem wypróbować, ale wychodzi tylko biały szum. Szału nie ma. Nie wiem o co to całe zamieszanie.
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.23, 10:43
Znakomita płyta nagrobna, prezentuje się bardzo stylowo, tylko trzeba uważać, bo się przypala od zniczy.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.22, 20:03
Co ciekawe a także ważne, płyta jest w 100% halal co jest nie bez znaczenia dla niektórych kupujących.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.16, 12:42
Dostałam tą płytę na urodziny. Jest tak wspaniała, że mój chłopak do końca życia nie musi mi już więcej kupować żadnych prezentów. Tylko nie wiem jak mu się za to zrewanżuję :(
Czy opinia jest przydatna?
( 7 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.16, 12:39
Zaprawdę powiadam Wam jest to iście zacna płyta
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.03.12, 20:36
Bardzo dobra płyta codziennie jej słucham. Jest lepsza niż wszystkie płyty emineła i bonusaBGC. Najbardziej polubiła ją moja żona, codziennie wyrzuca mnie z łóżka aby spać z płytą, zabił bym jom. Ale bym se takom bułke z masłem opendzlował muwie wam
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2016.03.12, 20:34
Taka biała, taka płaska, taka nie wygodna ,ale w ch** wiarygodna. Polecam!!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.03.12, 16:32
Super płyta! Można ją schować pod łóżko.
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 1 ) Opinia przydatna dla 83% użytkowników
2016.03.08, 20:10
Dobra do przebijania opon !! Idealnie się sprawdza na AUTOSTRADZIE !
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 3 ) Opinia przydatna dla 40% użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP
Akcesoria
Taśma obrzeżowa Z KLEJEM TERMOTOPLIWYM FOLMAG
Taśma obrzeżowa Z KLEJEM TERMOTOPLIWYM FOLMAG
Długość: 20 m
Kolor: biały gładki
13,95 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa SAMOPRZYLEPNA FOLMAG
Taśma obrzeżowa SAMOPRZYLEPNA FOLMAG
Długość: 5 m
Kolor: biały
9,68 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa PCV FOLMAG
Taśma obrzeżowa PCV FOLMAG
Wysokość: 22 mm
Kolor: biały
4 zł/mb
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Profil meblowy C-18 FOLMAG
Profil meblowy C-18 FOLMAG
Wysokość: 25 mm
Kolor: biały
7,59 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa PVC FOLMAG
Taśma obrzeżowa PVC FOLMAG
Wysokość: 22 mm
Kolor: biały gładki
6 zł/mb
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
  • Jak wykonać

    Skręcanie mebli

    Różne sposoby na fachowe skręcanie oraz montaż mebli. Skorzystaj z naszych rad.
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...