Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP

Kolor: biały
Grubość: 18 mm
Nr referencyjny: 41349882
przyjazne środowisku
29,97 /m2
W tym VAT: 23%
dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP
Oceny
klientów:
2 371
Dodaj komentarz
2016.06.24, 17:27
trochę zbyt obcisła, ale koleżanki mówią że dobrze w niej wyglądam
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.24, 11:48
Płyta świetnie sprawdza się w roli odstraszacza słoni. Od kiedy ją zostawiłem w ogrodzie, nie widziałem w okolicy żadnego słonia! Polecam w 100%
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.24, 07:19
Pójdzie na tym wiedźmin ?
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.23, 13:02
Swiss Krono Group skończył się na "Kill'em All".
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.23, 12:20
krawedzie tez musza byc biale!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.06.22, 00:30
biała osiemnastka. Czegoż chcieć więcej?
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.20, 11:11
Kocham wpatrywać się w nieregularne kształty sprasowanych wiórów tej cudownej płyty - mogę to robić godzinami! a ostatnio zaczęłam się nią pocierać
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.20, 01:30
Jestem weganinem, kumple na siłce się ze mnie nabijali żem chudy. Coś mnie naszło by spróbować nowej diety, zakupiłem płytę i zblendowałem ją wraz z zupą z pokrzyw. już po 2gim tygodniu przyjmowania tego gainera rozwaliło mnie w klacie ze 20 kilo. Kumplom opadła szczena. Jeden z nich nie uniósł się honorem i poprosił mnie żebym zdradził mu sekret. Dałem mu miksturę a on : "stary to jest super, smakuje jak dobry Polski żur, nawet ten laminat pływający na powierzchni jest jak ścięta śmietana.". Po tygodniu przyjechał do nas własciciel marki BMW i dał nam po becie M8 całe w carbon-fibrze. Od tego momentu rządzimy z kumplem na dzielni, a wszyscy frajerzy żałują ze się ze mnie śmiali.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.19, 23:56
Długo czekałem na najnowszą płytę Krono Group, jednak po zakupieniu jej musiałem ją zwrócić i poprosić o nowy egzemplarz, bo nie pasowała do CD-ROMu :( Póki co zadowalam się wersją w MP3, polecam każdemu, super płyta!
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.18, 23:05
Nie polecam, nie mieści się do DVD roomu. wogole jakas plaska
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.06.18, 23:02
Znakomita płyta, dziwie się, że została pominięta przy powołaniach trenera Nawałki na EURO 2016.
Czy opinia jest przydatna?
( 7 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.18, 20:56
Fajna ale małomówna
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.18, 20:38
Ja nie o płycie, chciałem tylko się pochwalić, że studiuję prawo.
Czy opinia jest przydatna?
( 12 / 1 ) Opinia przydatna dla 92% użytkowników
2016.06.18, 20:30
Cudowna płyta!! Mogę jej słuchać godzinami!!
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.18, 20:29
Doskonała płyta do wymagających gier. I tyle nad zaletami jej nie będę się rozpisywać ...
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.18, 18:07
czaderska płyta w sam raz na pancerz do czołgu byliśmy na manewrach anakonda i inni członkowie manewrów z niedowierzaniem przecierali oczy patrzac na nasz czołg opancerzony płytami już widzieliśmy jak się podśmiewają jak szydza ale ja spokojnie jeszcze im kopara opadnie , i faktycznie na manewrach dostaliśmy przeciwpancernym w srodek płyty płyta się wygieła i odbiła pocisk reszta poszla z górki pociski TOW rakiety kierowane amramy helfaijery ostrzał z karabinów przeciw pacernych i płyta wytrzymała - gorąco polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.18, 18:05
żona od zawsze chciała dziecko, ale że jest w śpiączce to chyba po ptokach. Kupiłem za to tą płytę wiórową i teraz leży koło żony w szpitalu. Narysowałem na niej małego chłopczyka - nazywa się Jimi. Od kilku miesięcy Jimi jest ciągle z mamą.
Czy opinia jest przydatna?
( 8 / 1 ) Opinia przydatna dla 89% użytkowników
2016.06.14, 22:07
Geiles Teil!! Auf diese Platte kann lässt sich jeder Frau flachlegen...
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 1 ) Opinia przydatna dla 83% użytkowników
2016.06.13, 17:01
polecil mi ja kolega z administracji a ja go wysmialem bo studiuje prawo i myslalalem ze u mnie sie nie sprawdzi ale dala rade swietnie, dzieki niej mam cywila i pkp w malym palcu
Czy opinia jest przydatna?
( 8 / 1 ) Opinia przydatna dla 89% użytkowników
2016.06.10, 15:49
zakochałem się w niej od 1 wejrzenia. Jest boska
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 1 ) Opinia przydatna dla 75% użytkowników
2016.06.10, 15:46
Super, polecam każdemu! Ale zaczynając od początku... Wracając z pracy pojechałem wysłać kupon LOTTO oraz odebrać moje kochane płyty od przewoźnika. To był wyjątkowo dobry dzień - zero korków, przewoźnik czekał na miejscu, płyty ponoć już opłacone. Nagle, ni stąd ni zowąd, trzy czarne Mercedesy wjechały na ulicę - rozpoczęła się strzelanina. Kule leciały także w moją stronę, ale zdołałem uciec do samochodu i odjechać. W domu okazało się, że wygrałem 150 tysięcy w LOTTO! Niesamowite! Żona zrobiła pyszny obiad, więc stwierdziliśmy że nie uczcimy tego w ten dzień na mieście. Razem z dziećmi usiedliśmy do stołu i w familijnej atmosferze jedliśmy posiłek - wszyscy uradowani. To był świetny dzień, ale to co zdarzyło się dzień później przerosło moje oczekiwania! Okazało się, że podczas obiadu, jednemu z dzieciaków skapnął sos na moją nową płytę wiórową. Wziąłem pierwszą szmatkę z brzegu, i JEDNYM muśnięciem starłem resztkę z mojego nabytku. Reasumując: niebywała ścieralność i czaderski design. Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 13 / 2 ) Opinia przydatna dla 87% użytkowników
2016.06.10, 14:02
naprawdę świetna płyta. mi, studentce polonistyki nie raz ratowała życie na chwilę przed trudnym egzaminem. polecam każdemu pasjonatowi języka!
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 1 ) Opinia przydatna dla 80% użytkowników
2016.06.10, 13:30
Ta płyta odmieniła moje życie !! Z nią teraz jestem cool i każda laska nie może mi się oprzeć. Musze czasem z moją płytą się rozstawać, żebym miał spokój na mieście od dziewczyn, jednak wtedy to są bardzo trudne chwile. Płyto kochana i tak ty będziesz zawsze tą jedną jedyną <3
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.10, 00:15
Bardzo dobra przyczepność tej płyty, najlepiej trzyma się w zakrętach, nie traci trakcji. Polecam dla miłośników enduro jak i motocrossu. Doskonale pasuje do SXF 691,5ccm, jesli chodzi o szybkosc scierania sie tej plyty, ma ona homologacje na asfalt, wiec mozna smialo jezdzic po kraterach wenezuelskich. Polecam - Arcybiskup Habilitowany Tokarcy Ignaczuk
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 1 ) Opinia przydatna dla 83% użytkowników
2016.06.09, 23:34
I wish this Horse face looking actor from my street could get one for his despicable, noisy, obnoxious boiler room. Seriously!
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Płyta wiórowa LAMINOWANA SWISS KRONO GROUP
Akcesoria
Taśma obrzeżowa Z KLEJEM TERMOTOPLIWYM FOLMAG
Taśma obrzeżowa Z KLEJEM TERMOTOPLIWYM FOLMAG
Długość: 20 m
Kolor: biały gładki
13,95 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa SAMOPRZYLEPNA FOLMAG
Taśma obrzeżowa SAMOPRZYLEPNA FOLMAG
Długość: 5 m
Kolor: biały
9,68 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa PCV FOLMAG
Taśma obrzeżowa PCV FOLMAG
Wysokość: 22 mm
Kolor: biały
4 zł/mb
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Profil meblowy C-18 FOLMAG
Profil meblowy C-18 FOLMAG
Wysokość: 25 mm
Kolor: biały
7,59 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Taśma obrzeżowa PVC FOLMAG
Taśma obrzeżowa PVC FOLMAG
Wysokość: 22 mm
Kolor: biały gładki
6 zł/mb
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
  • Jak wykonać

    Skręcanie mebli

    Różne sposoby na fachowe skręcanie oraz montaż mebli. Skorzystaj z naszych rad.
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...