Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Wiertarko-wkrętarka DS10DFL HITACHI

Napięcie akumulatora: 10,8 V
Pojemność akumulatora: 1,5 Ah
Baterie litowo-jonowe są lżejsze o 40% w stosunku do niklowo-wodorkowych i niklowo-kadmowych, liczba pełnych cykli ładowania o 40% większa, a pojemność przy zachowaniu tych samych gabarytów o ok. 20% większa. Dwubiegowa przekładnia mechaniczna pozwala na optymalne dostosowanie momentu i prędkości obrotowej do rodzaju wykonywanej pracy. Niska waga, dobre wyważenie, ergonomiczny dwumateriałowy uchwyt oraz podświetlenie miejsca pracy za pomocą diody LED wpływają na wysoki komfort pracy urządzeniem.
Nr referencyjny: 43832873
452 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Wiertarko-wkrętarka DS10DFL HITACHI
Oceny
klientów:
12
Dodaj komentarz
2016.04.29, 12:58
cena adekwatna do jakości, trochę za szybko rozładowuję się akumulatory ale za to bardzo szybko się ładują polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.02.01, 22:02
mam ją 4 rok gorąco polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2015.06.16, 22:49
lekka poręczna wytrzymała. super wkrętarka dobrze wykonana
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.05.06, 14:51
zgrabna lekka i wytrzymała
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.04.25, 22:00
Bardzo dobra wkrętarka użytkuje ją o 3 lat nigdy mnie nie zawiodła.Polecam zakup!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2015.04.24, 23:47
Jak dla mnie ideale połączenie Jakości i ceny.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2015.04.12, 20:38
wkrętarka taka sobie przeciętna za mało siły na ostatnim ustawieniu tzn nie dokręca konfirmatów, a na ustawieniu twardym przekręca za głęboko. Nie można jej stawiać tylko kłaść na boku bo zaraz się przewraca, dioda nie oświetla miejsca wkręcania tylko sporo poniżej. to chyba sporo wad dlatego nie rozumiem tych co się nią zachwycają. nawet zwykłe wkręty trzeba nawiercać albo na twardym wkręcać, szału nie ma coś pomiędzy 3+ a 4-
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.02.07, 17:24
idealny sprzęt do wszelkich robótek i domowych i zarobkowych nie do zdarcia
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2012.11.27, 07:35
Mamy w firmie kilka sztuk od 3 lat. Użytkowane dość intensywnie i raczej nikt o nie nie dba. Zero usterek. Działają bez zarzutu. Bardzo uniwersalny sprzęt. Jedyny minus to wysoka cena. Ale najwyższa jakość musi kosztować.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2012.02.09, 23:28
jak dla mnie to znakomita mam ja juz 7 lat i jest znakomita polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2011.09.12, 22:14
urządzenie dla kogoś kto dużo wkręca, ale nie koniecznie duże wkręty w twardy materiał itp. Ja montuję kuchnie zawodowo - do tego jest idealna. Mam już 2 lata
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2011.03.16, 22:24
bardzo fajna, znakomicie leży w ręku - wystarczająca do prac domowych
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Wiertarko-wkrętarka DS10DFL HITACHI
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...