Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Wiertarka udarowa 710 SB PLUS KRESS

Moc: 710 W
Wiertarka udarowa o dużej mocy, dzięki której szybko i z łatwością wywiercisz potrzebny otwór. Urządzenie wyposażone jest w ogranicznik głębokości wiercenia, co umożliwia wykonywanie precyzyjnych otworów. Na większą wygodę użytkownika wpływają: bezkluczykowy uchwyt, blokada włącznika dla ciągłej pracy i dodatkowa rączka. Do zestawu dołączono również walizkę, w której wiertarkę można wygodnie i bez obaw transportować.
Nr referencyjny: 44420481
209,88 /szt.
W tym VAT: 23%
dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Wiertarka udarowa 710 SB PLUS KRESS
Oceny
klientów:
47
Dodaj komentarz
2015.06.18, 13:25
To mój trzeci Kress. Ojciec ma stary model 500W i chodzi do dziś, nie jeden remont przeszedł. Mój poprzedni (ten sam model) przeżył budowę i kilka remontów. Niestety spaliłem go przez moją nie uwagę przy wierceniu koronką otworów pod puszki el. (swoją drogą mógłby być jakiś wewnętrzny bezpiecznik). Jedyny drobny mankament, który był przy poprzedniej i powtarza się przy tej wiertarce - nie zawsze wskakuje przełącznik udar/bez udaru, gdy się go przełącza na pozycję bez udaru. Trzeba próbować kilka razy zanim wskoczy. Łatwo też zabrudzić głowicę pyłem z wiercenia i trochę się zacina przy zakładaniu/zdejmowaniu wiertła. Trzeba często czyścić z pyłu. Poza tym za tą cenę (ja kupiłem w promocji za 180zł) rewelacja.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.13, 15:15
Wiertarka spisuje się bardzo dobrze - świetny stosunek jakości do ceny (tym bardziej, że kupowana w promocji).
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.03.09, 10:30
Wiertarka ok dla nie wymagających nie wiadomo czego. Dobry sprzęt za rozsądne pieniądze dla przydomowego majsterkowicza super
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.31, 18:04
Produkt spełnia oczekiwania i działa bez zarzutu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.19, 13:00
Kopiłem taka wiertarkę w tamtym roku i od początku nie byłem do końca z niej zadowolony. Główka bardzo słabo trzyma wiertło i przy wierceniu w metalu lub betonie jest to dosyć uciążliwe ponieważ co chwilę trzeba je dokręcać mimo zabezpieczenia które jest na główce i rzekomo ma nie dopuścić do poluzowania czy odkręcenia wiertla w trakcie pracy a jest to wręcz notoryczne nawet przy niewielkich obciążeniach. Kolejnym minusem jest to że wiertarka strasznie szybko dostaje szybkich obrotów nawet przy bardzo delikatnym operowaniu włącznikiem. Posiadam jeszcze wkrętarkę tej firmy i też nie jestem z niej zadowolony. Polecałbym naprawdę dobrze się zastanowić nad zakupem jakiego kol wiek sprzętu tej firmy.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.06, 17:59
Stara chińska wiertarka mi się w sierpniu rozwaliła, więc na szybko kupiłem tego Kressa. No i co tu dużo pisać - sprzęt jest zdecydowanie wart swojej ceny. Polecam!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.06, 14:33
zakup udany, kupiłam dla męża, jest zadowolony, a to najważniejsze
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.10.17, 16:25
Niemiecka to jest tylko nazwa tej wiertarki. Ten model produkowany jest w Azji specjalnie jako produkt budżetowy - aczkolwiek conajmniej bardzo przyzwoity.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.04, 21:13
Wiertarka ma ponadto regulowaną szybkośc obrotów.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.02, 22:52
porządna niemiecka maszyna polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.06.12, 12:46
Jedyne co jest dobre w tej wiertarce że zepsuła się jeszcze w czasie gwarancji a nie tuż po. In plus można podać tylko blokadę futra przez co nie rozkręca się podczas wiercenia w betonie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.05.03, 16:59
Po niecałych 20 sekundach wiercenia w betonie zdążył odpaść ozdobny pierścień przy regulacji średnicy wiertła- w sumie nie przeszkadza to w użytkowaniu ale świadczy chyba o jakości sprzętu. Jutro idę ją zareklamować.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.28, 11:22
Wiertarka jak wiertarka godna ceny.Jednak termin przesłania dla klienta kosmiczny.Zbyt długi , nie polecam.w innych sklepach internetowych szybko sprawnie termin 3do 5dni,
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.17, 08:26
Wierci jak należy. Wygląda również dość solidnie. Walizeczka szału nie robi, ale spełnia swoje zadanie. Dość precyzyjnie działa spust - można dokładnie sterować obrotami. Żadnego bicia nie stwierdziłem. Bardzo przydatna funkcja odłączania przewodu (szczególnie jak kręcą się w okolicy dzieciaki można szybko unieruchomić sprzęt bez obawy, że zostanie przypadkowo włączony). Jedyny minus to dość duża waga, ale przy tej mocy jest to jak najbardziej akceptowalne.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.16, 10:51
Bardzo dobra cena (oferta rabatowa 175,00 zł.); warto.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.11, 22:41
Początek kiepski bo zablokował się uchwyt samozaciskowy i 2 razy musiałem mocniej powalczyć, żeby zdjąć wiertło ale potem już się widocznie wyrobił i chodzi OK. Poza tym, po około 3 msc i większym remoncie mogę powiedzieć, że jest w porządku. Wierci dobrze. Wyraźnie czuć różnicę mocy w stosunku do 500 Watowych wiertarek w podobnej cenie (za 175PLN ciężko kupić coś mocniejszego niż 500W jeśli chodzi o w miarę markowy sprzęt). Fajna sprawa z wyciąganym kablem. Wygodniej się pakuje. Walizka jak to walizka. Jest i dobrze, że jest :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.11, 19:50
jak na razie OK!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.25, 12:59
@ agent kabelek odłączany, żeby wiele urządzen uzywac na jednym - a jak się spitoli kabelek, to też łatwiej wymienić - kupujemy nowy i już narzędzia Kresa tak mają właśnie
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.24, 23:08
Walizka tandeta. Po 10 otwarciach sie rozleciala. Bicie na futerku niesamowite. No i ten przewod niewiadomo po co odlaczany.nie polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.01.30, 19:29
miałem ten sprzet przez dwa lata .... fakt nie oszczedzalem go wcale wiercilem w cegle mieszalem klej do styropianu .... 3 razy byla na gwarancji duzo zrobila i bylem z niehj bardzo zadowolony polecam....
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.01.11, 23:10
można by kupić, ale nie u buraka, ktory nie słyszal o zwrotach grzecznościowych
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.23, 14:14
Bardzo poręczna wiertareczka. Zadowolony na maxa.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.18, 12:51
Bardzo przyjemna maszyna za małe pieniądze. Jak się umie posługiwać takim narzędziem, to posłuży kilka ładnych lat.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.14, 12:29
Dostałem w prezencie i jestem zadowolony, przy remoncie się sprawdziła.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.09, 11:17
Badziewie, bicie na głowicy,urwała sie (ukręciła) śruba mocująca głowicę. Używana JEDEN dzień!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Wiertarka udarowa 710 SB PLUS KRESS
Niezbędny zakup
Zestaw wierteł do metalu SET MET10PC DEXTER
Zestaw wierteł do metalu SET MET10PC DEXTER
Średnica: 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10 mm
35,88 zł 25,88 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja odbioru w sklepie niedostępna dla tego produktu
do koszyka
Zestaw wierteł do metalu 2607019435 BOSCH
50 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zestaw wierteł do metalu HSS-CO IRWIN
Zestaw wierteł do metalu HSS-CO IRWIN
Średnica: 1 - 10 mm, skok rozmiaru co 0,5 mm
227,88 zł 149,88 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja odbioru w sklepie niedostępna dla tego produktu
do koszyka
Zestaw wierteł do drewna 2608595525 BOSCH
Zestaw wierteł do drewna 2608595525 BOSCH
Średnica: 2, 3, 4, 5, 6 mm
49,40 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zestaw wierteł do betonu 2607019444 BOSCH
32,40 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zestaw wierteł GRANITE IRWIN
Zestaw wierteł GRANITE IRWIN
Uchwyt: cylindryczny
50,52 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
więcej
Zestaw wierteł frezujących 57H250 GRAPHITE
12,59 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Punktak ślusarski 13600 JUCO
7,80 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka

Zobacz również
Stojak do wiertarki 3406000 WOLFCRAFT
155 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...