Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Młotowiertarka PRWG 26 GEO 850 W

3 funkcyjna młotowiertarka o dużej sile udaru (3,0 J), który pozwala na bardzo wydajne wiercenie we wszystkich materiałach budowlanych. Uchwyt SDS Plus zapewnia łatwa i szybką wymianę wiertła, oraz pewne zamknięcie wiertła w uchwycie. Urządzenie jest wyposażone w funkcję płynnego ustawiania położenie dłuta. W rękojeści dodatkowej (bocznej), zastosowano system tłumienia drgań, co znacznie odciąży dłoń i nadgarstek przy dłuższych pracach. Główny uchwyt został pokryty warstwą gumy, co polepsza uchwyt i poprawia komfort pracy.
Nr referencyjny: 44649493
459 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Młotowiertarka PRWG 26 GEO 850 W
Oceny
klientów:
178
Dodaj komentarz
2016.09.05, 13:40
Kupiłem w Leroyu ale po tygodniu kucia, uległ awarii. Reklamacja w Leroyu i po 14 dniach dostałem nowe urządzenie. Miałem pecha, że trafiłem na wadliwy egzemplarz, ale market dopilnował wszystkiego. Dziękuje za pomoc pracownikom serwisu w Poznaniu, nowa CELMA kuje dalej - jak się popsuję, mam 3 lata gwarancji, wymienią znowu. Mi odpowiada :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.09.02, 06:11
po jednym dniu pracy nie blokuje dłuta w stałym połozeniiu, po 2 tygodniach wypada dłuto wiertło z uchwytu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.07.30, 22:12
Celma po miesiącu trafiła po raz drugi do naprawy na tą samą usterkę. Miała tylko wywiercić otwory podczas remontu kuchni. Z marketu nikt nie raczył mnie poinformować do dnia dzisiejszego, że wiertarka jest do odbioru. Cztery razy musiałem się fatygować do sklepu i raz tylko udało mi się udało trafić na kompetentną osobę, która ustaliła, że wiertarka czeka na odbiór - musiałem skorzystać z wypożyczonego sprzętu - jest to pierwsza i ostania celma jaką kupiłem !!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 2 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.07.11, 12:18
Gorąco polecam, skuwałem nią płytki w kuchni, wierciłem kilkanaście otworów w balkonie i ... działa dalej :) nie wiem jak zastosowanie w budownictwie, ale do moich prac remontowo-budowlanych IDEALNA. Za połowę ceny firmowej Makity. Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2016.07.05, 13:45
Trzeba to przyznać, Celma wypuściła na rynek porządny młot udarowy , o mocy i parametrach odpowiednich do robót budowlanych.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.07.03, 17:31
Młot udarowy idealny na budowę. Udar odpowiedniej mocy do tego typu robót. Narzędzie ma wbudowany system tłumienia drgań, dzięki tej funkcji nie odczuwa się dużego zmęczenia podczas wiercenia z udarem czy kucia.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 1 ) Opinia przydatna dla 75% użytkowników
2016.07.02, 00:02
Udar i moc młotowiertarki w sam raz do ciężkich robót budowlanych. Narzędzie jest 3 funkcyjne z samozaciskowym uchwytem wiertarskim i systemem tłumienia drgań. Moim zdaniem sprzęt na MEDAL!
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2016.07.01, 00:17
Sprzęt świetnie sobie radzi z kuciem w betonie, udar do tego celu idealny. Uchwyt wiertarski jest samozaciskowy , co uważam za dużą zaletę. Wymiana wierteł i dłuta idzie szybko i sprawnie.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.28, 23:07
Młotowiertarka pracuje bardzo wydajnie. Narzędzie posiada mocny udar, w sam raz do prac budowlanych. Mam ją u siebie na budowie, wszystko działa sprawnie i bezawaryjnie.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.26, 01:14
Porządny młot udarowy, sprzęt z górnej półki. Korzystam z niego na budowie domu. Zakup trafiony w 100% - ach.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.24, 10:32
Świetny młot udarowy, moc bardzo duża. Konstrukcyjnie też nie ma się do czego przyczepić.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.21, 23:14
Wierci i kuje jak trzeba. W budowlance sprawdza się w 100% Dobrze ją przetestowałem do tej pory. Wcześniej używałem jej w pracy, a obecnie kupiłem na budowę domu.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.19, 11:25
Młot z bardzo mocnym udarem. Uchwyt wiertarski jest samozaciskowy, dzięki czemu wymiana końcówek odbywa się sprawnie , a wiertła są dobrze umocowane. Kupiłem ten sprzęt do firmy remontowo - budowlanej . jak na razie nie mam zastrzeżeń co do działania ani jakości, wszystko działa jak trzeba.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.15, 22:57
W mojej rodzinie od lat korzysta się z narzędzi Celmy. Po prostu są porządnej jakości . No i nie ma szaleństwa z cenami jak to bywa w przypadku cen innych firm. Z tej wiertarki jestem zadowolony na maksa.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.14, 23:04
Jeżeli ktoś szuka porządnej młotowiertarki na budowę czy do remontu, to polecam właśnie ten sprzęt. Pracuję na niej na budowie, u mnie sprawdza się na 100%
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.11, 23:36
Wiertarka była mi potrzebna do remontu domu, który niedawno zakupiłem. Sprzęt spisuje się super, a prace mają się ku końcowi. Narzędzie okazało się bardzo wytrzymałe nawet podczas długotrwałego kucie i wiercenia przy użyciu udaru.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.10, 21:31
Sprzęt profesjonalny i na prawdę wysokiej jakości, trzeba to przyznać. Wcześniej pracowałem na tym sprzęcie w budowlance. Od pół roku kupiłem własny młot udarowy i wykorzystuję na budowie domu. Porządna jakość.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.08, 19:08
Młotowiertarka super do fachowej roboty w budowlance. Trzy funkcje, rękojeść jest pokryta gumą, bardzo sensowne rozwiązanie przy sprzęcie tego typu. Sprawdza się w czasie kucia i wiercenia z udarem.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.06, 09:35
Kupiłem ten młot udarowy pół roku temu, wykorzystuję go na budowie domu. Sprzęt jest prima sort jak to się mówi. Udar bardzo mocny, uchwyt samozaciskowy - można szybko wymienić narzędzia. Podczas kucia nie odczuwa się zmęczenia ręki,a to dzięki systemowi tłumienia drgań.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.04, 22:39
Sprzęt ma niezłego kopa, super do kucia nawet w betonie. Do tego w rękojeści bocznej ma wbudowany system tłumienia drgań, co dla mnie jest wyjątkowo pomocne.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.02, 20:12
Nowoczesny i profesjonalny młot udarowy, odpowiedni na budowę i poważnych remontów. Silnik i udar bardzo mocne i wydajne , nawet podczas dłuższego kucia.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 2 ) Opinia przydatna dla 33% użytkowników
2016.05.31, 19:38
Praca z tym narzędziem to prawdziwa przyjemność i satysfakcja. Jakość odpowiada mi w 100%. 3 funkcje, uchwyt samozaciskowy, wbudowany system tłumienia drgań.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 2 ) Opinia przydatna dla 33% użytkowników
2016.05.28, 20:12
Młotowiertarka z pewnością poradzi sobie z wszystkimi, nawet ciężkimi pracami w budowlance. Sprzęt jest wytrzymały i porządnie wykonany. Posłuży całe lata.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 2 ) Opinia przydatna dla 33% użytkowników
2016.05.26, 19:29
super mlotowiertarka wierci super w betonie
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 2 ) Opinia przydatna dla 33% użytkowników
2016.05.25, 23:26
Świetny młot udarowy , odpowiedni do zastosowań w budownictwie. Do zastosowań we wszystkich, nawet bardziej skomplikowanych pracach na budowie.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 3 ) Opinia przydatna dla 25% użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Młotowiertarka PRWG 26 GEO 850 W
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...