Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Młotowiertarka IC750EH

Moc: 750 W
Uchwyt: SDS Plus
Elektropneumatyczny system udaru pozwala szybko i efektywnie wiercić w betonie bez używania nacisku. Młotowiertarka wyposażona jest dodatkowo w uchwyt do wierteł cylindrycznych umożliwiający wiercenie w metalu i drewnie. Dzięki możliwości wyłączenia obrotów wrzeciona możliwe jest zastosowanie urządzenia jako dłuta np. gdy potrzebujemy skuć starą glazurę czy wykonać bruzdę pod przewód elektryczny.
Nr referencyjny: 43940393
298 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Młotowiertarka IC750EH
Oceny
klientów:
16
Dodaj komentarz
2015.10.07, 17:45
Dla domowników idealny sprzęt,
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.05.10, 14:48
Szkoda, że dane o produkcie dostępne na stronie są niezgodne z danymi na opakowaniu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.10.14, 20:58
1,5 roku mi sluzyla i zaczelo cos przerywac oddalem na gwarancji na drugi dzien otrzymalem wiadomosc ze oddadza kase.Dolozylem kase I zaraz poszlem kupic nowa Graphite. Duzy plus dla leroy merlin.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.17, 16:44
Dobra młotowiertarka za przyzwoite pieniądze. Jest całkiem mocna wiercąc z udarem w cegle trzeba zmniejszyć obroty bo dziury wychodzą za duże (cegła się kruszy) :) Jako młot też daje rade - bez szału, ale w końcu to nie młot wyburzeniowy, niemniej jednak wykułem nią w tynku rowki pod instalację elektryczną w prawie całym mieszkaniu. Miałem wcześniej młotowiertarkę Mehino i była dużo słabsza i nie wytrzymała dłuższego kucia. Generalnie polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.09, 01:45
Wiertarka po ciężkim remoncie wciąż na chodzie :) .
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.24, 19:16
ogólnie to mam ją 3 lata i tyle ile kleju do płytek już ją namieszałem to nikt nie uwierzy. kułem nią płytki w kuchni przez 2.5 godz bez przerwy i nadal działa choć głośniej pracuje. teraz czeka ją kucie łazienki i korytarza ale nawet jeśli tego nie wytrzyma to i tak jak za te pieniądze zrobiła mnóstwo roboty
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.29, 22:21
Dla domowników idealny sprzęt, cho przy remoncie szwagier zniszczył głowice aczkolwiek już zajechał oryginalną makitte ... ogólnie spoko ...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.15, 19:36
Wiertarki nie przetestowałem bo zamieniłem na Graphite. Kilka razy jej użyłem i jak na razie jestem zadowolony z zamiany.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.10.13, 14:33
Kupiłem wiertarkę w sobotę a dzień później rozpadł się przełącznik rodzaju pracy. Pokręciłem nim może 10 razy. Nie wiem nawet jak działa udar bo miałem spróbować w poniedziałek a tak jadę ją reklamować. Jak przetestuję to dam znać.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.08.13, 10:55
Uzywam ja od jakiegos czasu w domu i w pracy, mieszam nia kleje daje rade polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.06.14, 19:42
Panowie prosze o mozliwie szybka odpowiedz.Dzis zakupiłem tego młota i po 10-u minutach pracy wyrzucilo po obydwu stronach troche smaru przez kratki.Czy to normalne? Pojechałem do LM aby dowiedzies sie czegoś wiecej.Tam powiedzieli mi, że czasami smaruja od drugiej strony i nie mam czym sie przejmowac.Może oni sie myla i powinienem zwrocic bo jezeli sprzet jest wadliwy to mam 7 dni na zwrot?Pozdrawiam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.17, 20:49
Witam, młotowiertarka nie jest sprzętem profesjonalnym dlatego nie spodziewam się wysokich parametrów, ale do prac domowych jest wystarczająca (moc i funkcje). Cena jest dużym plusem gdyż otrzymuje się przyzwoity sprzęt. Zgadzam się z uwagą wyżej, że sprzęt wymaga "dotarcia". Ja miałem mniej szczęścia bo w zestawie brakowało 2 wierteł dlatego sprawdzania zawartości przesyłki nie można sobie odpuścić nawet od renomowanych sprzedawców.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.06, 12:40
Witam, kupiłem dziś tą młotowiertarke o godzinie 10 ale już o 12 byłem ją reklamować. niestety pokrętło do zmiany funkcji młotowiertarki posiada "przycisk" zabezpieczający przed samoczynnym przekręceniem pokrętła. I to on właśnie zawiódł ułamała się małą część i "przycisk wyskoczył. Na szczęście LM reklamacje przyjmuje i nie robi żadnych problemów. Co do reszty młotowiertarki nie mogę nic więcej ocenić. kuferek i osprzęt jest ok w tej cenie.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.11.13, 13:31
wiele glupot pisze sie o elektronarzedziach dexter mam ją 1 rok wierce i pod naprawde dużo nią pracuje co dziennie i moge powiedziedc jest dobra nie jest wspaniala ale jest dobra jedyne co jest w niej zle to troche przyciężka i kabel za krótki jak sie ją smaruje to wszystko gra wierci w betonie super podkuwa tak samo super bo to jest mloto wiertarka mozna nią podkuc a nie kuc godzinami do tego są mloty cieżkie to dobry wyrób jesli bedziemy uzywac jej zgodnie do tego co jest przeznaczona i obslugiwac ją prawidlowo to bedzie dzialala naprawde dlugo a tak jesli chodzi o sprzet profesjonalny to nieprawidlowe obsługiwanie przeciążanie bo to profesjonalna maszyna to można wszystko to nie prawda każdą nawet najbardziej profesjonalną maszyne można zajechac popsuc zniszczyc zatrzec spalic , TA MLOTOWIERTARKA DEXTER JEST NAPRAWDE ZADZIWIAJĄCO WYTRZYMALA JAK NA SWOJĄ CENE A ŻE ZROBIONA JEST W CHINACH W DZISIEJSZYCH CZASACH PRAWIE WSZYSTKIE MARKI MAJĄ W CHINACH FABRYKI - MAKITY-BOSCHE- itp ,na koniec moge napisac tylko jedno mlotowiertarka DEXTER JEST DOBRYM WYROBEM NAWET DO CIEŻSZYCH PRAC SPRAWDZILEM OSOBISCIE CENA BARDZO TANIA INNE DROŻSZE SZMELCE SĄ GORSZE I DROŻSZE MOZE DLATEGO ZE BARDZIEJ KOLOROWE , MLOTOWIERTARKA DEXTER NA DWA LATA STARCZY ZA TE CENE WRAZIE AWARII WYMIENIĄ NA NOWĄ GWARANCJA 2 LATA , POZDRAWIAM I ZYCZE DOBREJ PRACY Z MLOTOWIERTARKĄ DEXTER
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.11.09, 18:25
Witam, mam ją od jakiegoś roku i używam przy remoncie domu.. wiertarka daje rade, młot daje rade ogólnie ok. Jedyne co mi póki co w niej poleciało to obroty prawo lewo, kreci sie w jedna strone (tą prawidłową). Tez polecam ją "dotrzeć" by sie wypalił chiński zapach..... Kupiłem ją w promocji... coś poniżej 200pln. Chyba drugi raz bym ją kupił za te pieniądze.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.02.11, 16:15
ile jest to warte napiszę za jakiś czas jak poużywam, na razie daję dwie noty: + za walizke i akcesoria: 2 dłuta, 3 wiertła (średniej jakości) borkop bezkluczykowy do zwykłego wiercenia - za krótki przewód ~ 1.8m jeszcze jedno - proszę pamiętać żeby przed używaniem "dotrzeć" sprzęt bez obciążenia, ja puściłem ją na ok 15min watro też pamiętać o smarowaniu borkopa,
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Młotowiertarka IC750EH
Niezbędny zakup
Zestaw wierteł do mat. budowlanych SPEEDHAMMER PLUS
Zestaw wierteł do mat. budowlanych SPEEDHAMMER PLUS
Średnica: 5 x 100; 6 x 110; 8 x 160; 10 x 160; 12 x 160 mm
Uchwyt: SDS plus
71,19 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zestaw dłut SDS PLUS
125 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Szpicak MN-61-093
Szpicak MN-61-093
Długość: 250 mm
Uchwyt: SDS Plus
14,90 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Przecinak MN-61-091
Przecinak MN-61-091
Długość: 250 mm
Uchwyt: SDS Plus
18 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Przecinak MN-61-092
Przecinak MN-61-092
Długość: 250 mm
Uchwyt: SDS Plus
22 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 9 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...