Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Młot udarowo - obrotowy IC1500EH

Moc: 1500 W
Uchwyt: SDS Plus
Produkt ten ma zastosowanie przy większych pracach remontowych. Na wiercenie dużych otworów (do 40 mm) w twardym betonie pozwala elektropneumatyczny rodzaj udaru, pracujący z częstotliwością do 2500/min. Młot posiada także funkcję kucia, dzięki czemu można łatwo pozbyć się np. fragmentów starej posadzki, przed przystąpieniem do właściwej pracy. W urządzeniu zastosowano uniwersalny uchwyt SDS-plus.
Nr referencyjny: 43940400
349 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 72h
Produkt wysyłamy do klienta w ciągu 3 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Młot udarowo - obrotowy IC1500EH
Oceny
klientów:
36
Dodaj komentarz
2016.09.16, 21:25
Zdecydowanie nie polecam ! Już po kilku dniach się zepsuł, obracał się przy kuciu-przecinak , naprawiono to. Po jakim czasie stracił swą moc wymieniono szczotki na nowe i znów szybko poleciały ...kupione jako zamienniki , bo młot był sporadycznie używany tylko do domowego remontu i okres gwarancyjny się skończył następnie padły łożyska i poleciał wirnik leży jeszcze niepotrzebnie w garażu...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.09.19, 10:04
Dziękujemy za opinię, została przekazana do działu odpowiedzialnego za ten asortyment.
2016.03.30, 00:33
Niestety po kilku dniach pracy - zdejmowanie glazury; przecinanie ścian z cegieł i pustaka nie wytrzymało zabezpieczenie w główce i młot trafił do reklamacji. 2016-03
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.02.07, 22:26
Zablokowało się wiertlo w uchwycie ale wina miękkiego wiertła . Szczotki kupiłem nietypowe ale po doszlifowaniu dopasowałem.Miałem cały młot rozebrany jak na tą cene to dobry sprzęt . Może u mnie było to łatwe bo z zawodu jestem elektrykiem
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.12.30, 17:43
Mam ja ze 3 lata jakosc spasowania na poziomie krytycznym myslalem ze padnie raz dwa a tu niespodzianka umieszala mi tony towaru kilka mieszadel sie juz rozlecialo .Nie mam firmy budowlanej bo ten sprzet nie jets dla takich firm ale mieszkanie matki oblecial cale lacznie z elektryka u tescia tez teraz pruje blok z epoki gierka !! Ogien z wiertel sie sypie itd ale ona wciaz dziala !!!Daje jej odpoczac nie jade jak szaleniec 8 h non stop -Pluje smarem jak za mocno sie przegrzeje!!Wykuwalem dziure 200 mm w zelbecie wtedy plula smarem -to znak ze trza dac odpoczac maszynie i sobie .Tak jak pisalem wyzej moj egzemlarz spasowany to jest az strach !Chodzi mi oczywiscie o plastiki ale pod wzgledem wytrzymalosci ten plastik jest niezniszczalny!!Mlot jets ciezki ale w tej klasie to norma inne sa lzejsze ale maja mniejsze moce !!Ktos pytal jaki smar??Ponoc ma byc grafitowy ja akurat uzywam lt do lozysk tocznych taki niebieskawy .Z awari raz ukrecilem kabel od mieszania pozatym nic sie nie dzieje !!Szwagier ma graphite za przeszlo 2,5 x kasy wiecej ale poza spasowaniem plastikow to nic w nim lepszego nie widze bo robi to samo !No w graphite urwala sie raczka!!!!Ogolnie z tym mlotem to jak z ruskim sprzetem toporne ma skazy ale dziala!!przez ostatnie 2-3 tygodnie wywiercilem kilkaset dziur w zelbecie +mieszanie itd OGOLNIE KTOREGOS DNIA PADNIE ALE NAWET JAK PADNIE TO POWIEM TO BYL DOBRY SPRZET ZA NIEWIELKIE PIENIADZE !!Jak padnie to w sumie powiem ze sie zuzyl nie zepsul !!
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.07.29, 08:48
Czy są do niego części zamienne ?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.15, 19:50
Teraz po 1,5 roku użytkowania, mogę polecić ten sprzęt, gwarancja ? olałem gwarancję po 30 min pracy, jak mi się śrubka z korpusu wykręciła. Udar ? padł 30min roboty, działa, działa i nie chce teraz przestać, uparty. Zaletą jest iż ma 3 opcje, wiercenie, wiercenie udar, kłucie.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 1 ) Opinia przydatna dla 67% użytkowników
2014.11.25, 19:45
Nie polecam nikomu tej maszyny ! miałem dwa egzemplarze i każdy po dniu pracy musiałem oddać na gwarancję, bo się psuły ! Teraz czeka mnie długa walka o zwrot pieniędzy za to coś. Więc jeśli masz nerwy ze stali i za dużo pieniędzy to możesz sobie kupić to coś !
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.10.17, 11:54
Zakup tego młota raczej odradzam. U mnie pracował nieco ponad 2 lata. Muszę jednak nadmienić, że użytkowany był zdecydowanie sporadycznie i nie napracował się. Nigdy nie dostał w "du.." Trochę pracy, potem przerwa itd. Po tym okresie uszkodzona została zębatka i zatarte łożysko na wirniku. I wszystko by było ok gdyby można było dostać do tego złomu jakieś części zamienne ale Leroy-Merlin nie prowadzi żadnego serwisu pogwarancyjnego. Suma sumarum jednorazówka. Nie polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.26, 20:24
Po 1,5 roku wkońcu sklep zwrócił mi pieniądze za ten badziew. 5 napraw gwarancyjnych (przy 5 reklamacji sprzedawca powiedział, że po 3 naprawie gwarancyjnej powinienem mieć zamieniony sprzęt na nowy lub zwrócone pieniądze). 1 naprawa gwarancyjna była po tygodniu - wysiadł udar. 2 naprawa to samo. 3 naprawa zakleszczenie wiertła w głowicy + brak udaru. 4 naprawa zakleszczenie wiertła (z naprawy młot wrócił z zamontowaną nową głowicą i również ze starą w której było zakleszczone wiertło!). 5 naprawa po tygodniu od 4. - zakleszenie się otwornicy w uchwycie - wtedy to dostałem kasę za sprzęt, ale musiałem machnąć ręką na koronkę do otworów (i tak już była stara). NIE POLECAM. Więcej w naprawie niż na budowie!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.21, 18:52
Ja młot mam już ze 3 lata poza wymianą łożysk (bez problemu dostępne) i smarowaniu nic więcej nie robiłem a lekko nie miał ,więc za te pieniądze warto.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.05.21, 21:09
Pracował 4 godziny i szlak trafił udar. Reklamacja 2 tygodnie, no i prac remontowych muszę pożyczyć. Nie polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.05.11, 08:18
Za taką cenę to super sprzęt . Kupiłem go na budowę. Kucie w betonie, wiercenie. Posiadam go od roku i jakoś daje radę. Jedyny minus to że pluje smarem i może pobrudzić ścianę lub posadzkę. Przed kuciem jak i podczas trzeba ten smar uzupełnić. Razem z młotem zakupiłem szersze dłuto bo te w komplecie były za wąskie. Dłuto było kiepskiej jakości i po skuwaniu nie można było go wyciągnąć z uchwytu mocującego . Na gwarancji została wymieniona głowica i teraz kuje dłutami z kompletu i jest ok. Jak za taką cenę to polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.04.19, 20:33
no jest tylko jedna taka wada ciężar ! ale tego nie da się uniknąć ! no mogło to być trochę tańsze
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.01.29, 09:34
oczywiscie nie ma co oczekiwać trwałości jak w hilti, ale jest wystarczająca, pozatym mamy gwarancje z ktorej skorzystalem Stosunek jakość/cena - rewelacja Wogóle dobry młoteczek za małe pieniądze ;-)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.01.15, 15:56
przyzwoite narzedzie za niewielkie pieniadze
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.07, 12:18
wileki minus brak części zamiennych po prostu jednorazówka brak nawet szczotek
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.04, 07:01
Mam pytanie do użytkowników. Kupiłem ten młot kilka miesięcy temu i zauważyłem, że przy ustawieniu pracy na kłucie nie blokuje się przecinak przez co potrafi się obrócić i kłucie jest nieprecyzyjne. Czy to jest normalne dla tego młota, czy jest uszkodzony i mam go reklamować?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.09.08, 21:58
Kupie ją
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2013.08.26, 07:04
Młot spisuje się jak należy za tą cenę. Miał wywiercić otwory pod puszki w betonie b30 i zrobił to znakomicie. Zastanawia mnie tylko jaki smar uzupełnić. W instrukcji jedynie zapis, że "smar uniwersalny". Ktoś już uzupełniał, czym ??
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.15, 15:52
Młot ten kupiłem do remontu swojego mieszkania.Skułem nim tynki w całym mieszkaniu 45m2, zrobiłem rowki pod rury jakieś 11 metrów i UWAGA niby za słaby a ja nim wyburzyłem ścianke działową z cegły szerokości 55cm. I nadal nie ma z nim żadnego problemu śmiga jak nowy.Mieszałem też nim zaprawy i tu jeden minus podczas mieszania zauważyłem straszne bicie wrzeciona także do wiercenia niezbyt sie nadaje z resztą jest też troche za ciężki do tego.To jedyny minus ale ogólnie moge z czystym sumieniem POLECIĆ bo w tym przedziale cenowym nic lepszego już raczej znaleźć nie można.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.09, 01:00
Kupiłem ją jakieś 3 miesiące temu i jak do tej pory mnie nie zawiodła a używam jej do kucia bruzd pod kable, wierce niom otwory koronką w cegle i betonie i jak narazie jest super. Udało mi sie nia również wyburzyć około 15 m kwadratowych sciany z cegły o grubości ponad 20cm. polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.07.25, 13:46
Do kupienia tej młoto-wiertarki skłoniły mnie opinię tu zawarte. Potwierdzam powyższą opinię o rozkręcaniu się, nie mniej patent jest na to prosty kupić klej do gwintów niebieski(możliwość odkręcenia). I to należy zrobić najlepiej jeszcze w sklepie ! Coś źle złożyłem za pierwszym razem ponieważ po pewnym czasie wyłączył się udar, to jeszcze raz rozkręcanie, aż po ściągnięcie głowicy, wniosek tam nie ma się co psuć, skręcony od nowa skuł 12 cm wylewki betonowej z kruszywa. Mocny szybki udar:) Pracuje aż miło, trzeba tylko smarować, nie po 6 godzinach jak pisze w " instrukcji" tylko po około 15 min ciężkiego kłucia trzeba sprawdzić gdzie smar. Dla mnie za te 290 zł pełna rewelka plus wielki za dodatkowy uchwyt na zwykłe wiertła. Pamiętać ... korpus od razu w sklepie za ŻĄDAĆ ! rozkręcenia i zakręcania śrub na kleju !! bezwzględnie ! mnie się cudem nie zniszczyła od śrub które spadły na wirnik chłodzenia! po tym zabiegu jest nie do za je ...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.06.30, 15:06
Czytając ilość pozytywnych jestem zaskoczony. Po około 40 minut pracy wierceniu w betonie wiertłem fi14 rozkręciły się wewnątrz dwie śrubki i zablokowało tarczę chłodzenia. Sprzedawca przyjmujący reklamację stwierdził że do takich prac trzeba kupić markowy sprzęt .... no przecież dla wymiany 4 futryn w gierkowskim mieszkaniu nie kupię młota za 2500zł ... więc nie polecam ... to sprzęt aby tylko wywiercić otworek fi 4 na obrazek
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.06.18, 18:48
Kupiłem tę wiertarkę do remontu przy moim domu ale używam jej też w pracy przy ocieplaniu elewacji. Używamy jej do kołkowania fasady i od czasu do czasu jakiegoś podkuwania. Wbrew pozorom że za taką cenę ale naprawdę sobie radzi. Słabe punkty to; co jakiś czas trzeba jej dołożyć trochę smaru, kabel- po pierwsze za krótki jak na rusztowania a po drugie lubi się przepalić przy wejściu do rączki. Poza tym czasem ciężko wyjąć wiertło po cięższej robocie i jeśli ją przegrzejesz to pierwszy siada włącznik(obudowa spustu sie topi. Jednak w domu posłuży dłużej.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.06.12, 21:19
Nie spodziewałem się takiej mocy i jakości. Dwa mieszkania wyremontowane - wyrywanie framug, wymiana elektryki, skuwanie ścian i zwykłe wiercenie... i to w większości w wielkiej płycie. Za tą cenę jest idealna.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Młot udarowo - obrotowy IC1500EH
Niezbędny zakup
Zestaw wierteł do mat. budowlanych SPEEDHAMMER PLUS
Zestaw wierteł do mat. budowlanych SPEEDHAMMER PLUS
Średnica: 5 x 100; 6 x 110; 8 x 160; 10 x 160; 12 x 160 mm
Uchwyt: SDS plus
71,19 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Zestaw dłut SDS PLUS
125 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Szpicak MN-61-093
Szpicak MN-61-093
Długość: 250 mm
Uchwyt: SDS Plus
14,90 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Przecinak MN-61-091
Przecinak MN-61-091
Długość: 250 mm
Uchwyt: SDS Plus
18 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Przecinak MN-61-092
Przecinak MN-61-092
Długość: 250 mm
Uchwyt: SDS Plus
22 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...