Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Klej do styropianu DECOSA

Opakowanie: 1 kg
Nr referencyjny: 43296071
9,95 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Klej do styropianu DECOSA
Oceny
klientów:
16
Dodaj komentarz
2016.02.09, 13:00
bzdury gadacie. trzeba nauczyć się kleić a później komentować!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.12.10, 00:18
Użyłem do przyklejenia 7. mm płyt climapor do posadzki i 4 mm do ścian. Gęsta konsystencja, świtnie trzyma . Nakładałem pacą zębatą.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.08.23, 22:58
Żenada.pl - ten klej niczego nie trzyma, jest tak rzadki, że musiałem go nakładać łyżką. Po przyczepieniu kasetonów zaczęły one spadać, dobrze, że nie pobrudziły mi drogich tapet. Klej rzadki, nie wiąże się zbyt dobrze, po zaschnięciu na suficie można było go łatwo zdzierać nożykiem. Musiałem kupić klej w tubie do wyciskania - dyspersyjny, o konsystencji pasty, który doskonale trzyma! Niektórzy tutaj piszą o tym, że można ten klej nakładac szpachelką - tak sobie myślę, że być może to mowa o innym typie kleju tej same firmy. Zwykle kupowałem klej w wiaderku i miał konsystencje pasty i było Ok. W tym przypadku nie polecam, bo narobicie sobie problemów!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.03.04, 16:50
Ja wykleiłem tym klejem cały sufit kasetonami rok temu i trzyma do dzisiaj, jeżeli ktoś nigdy nie przyklejał kasetonów to pisze bzdury że klej do niczego, ja jestem z niego bardzo zadowolony.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.08.05, 21:15
Kupiłam ten klej jakoś z 4 lat temu i wtedy go otworzyłam. Przykleił styropianowe listwy bardzo dobrze. Nie wyrzuciłam go tylko użyłam po 3 latach od otwarcia, nadal pięknie kleił. Dzisiaj po ok. 4 latach zużyłam go do końca przyklejając kasetony do bardzo nierównej ściany z resztkami farby olejnej i Cekolu. Minęło kilka godzin i wygląda na to, że jest OK. WNIOSEK: nawet przeterminowany klei super!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.07.30, 13:02
Kleiłam tym klejem kasetony w trzech pokojach i zadziałał bardzo dobrze. trzeba tylko chwilę przytrzymać no i klej nie przyklei listwy do bardzo koślawej ściany lub sufitu. Jak Wam coś nie wychodzi to nie zawsze jest wina złego produktu tylko złego używania.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.05.12, 12:43
Wiekszość komentujących chyba nigdy nic nie kleiła. No chyba że to komentarze ludzi wynajetych z konkurencyjnych firm hehe. Teraz konkretnie i rzeczowo. pierwsza zaleta jest taka ze świezy klej zmywa sie wodą z rąk i ubrań. druga zaleta to konsystencja. Klej jest gesty i mozna go spokojnie nakladać szpachelką lub twardszym pedzlem. Świetnie nadaje się do wypełnienia drobnych szczelin pomiedzy kasetonami. I najważniejsze, klej ma świetna przyczepność. Zaraz po nałożeniu element można docisnąć do sufitu i spokojnie pozostawić. W przeciwienstwie do klejów na bazie rozpuszczalnikow, które śmierdzą, nic nie trzymią i nie idzie ich zmyć z rąk. Dodam że klej jest na bazie acrylu czy czegoś takiego więc nie śmierdzi i jest przyjazny dla środowiska. Pozdrawiam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.21, 15:22
Nie kupować. Nie trzyma.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.04, 16:05
Szkoda, że nie zajrzałem tu wcześniej. W życiu już nie kupię tego dziadostwa.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.01.01, 20:08
Ten klej się nie nadaje do niczego. Nie klei. Ostatni komentarz to chyba kogoś z LM bo aż za piękny jest...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.11.04, 16:03
Czytałem komentarze i zaryzykowałem kupno. Wbrew wszystkim komentarzom klej jest bardzo dobry. Przykleiłem nim 20m2 kasetonów i listwy. Bardzo dobrze się nakłada szpachelką, trzeba chwilę przytrzymać i nic nie odpada. A klej polimerowy sobie nie poradził
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.08, 12:48
Nie polecam, podpisuję się pod poprzednimi komentarzami. Listwy odpadały, brudząc przy tym pomalowane ściany, po prostu masakra jakaś.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.08.04, 12:56
Żałuje że nie przeczytałem tych komentarzy przed kupnem tego badziewia. Klej nie nadaje się do niczego
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.05.31, 13:01
coś okropnego, kupiłam piękne ozdobne listwy, pomalowałam na ZŁOTO marząc o cudownym pokoiku. Okazało się że listwa nie trzyma się! Zdzieranie tego, potem od nowa... w koncu przybiłam listewki na gwozdziki!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.04.13, 23:15
Opinia jak poprzednika, bubel mojego życia
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.01.23, 19:56
Klej to chyba tylko z nazwy. NIE KUPUJCIE na serio!!! NIE TRZYMA SIĘ NICZEGO, nawet sam siebie się nie trzyma!!! NAJGORSZY PRODUKT Z JAKIM SIE KIEDYKOLWIEK SPOTKAŁEM. KUPCIE lepiej SIKA 1,2,3 FIX czy jakoś tak, też dostępny w LM. Jest napisane że PP, PE klei, A "TO" powinni w ogóle wycofać ze sklepu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Klej do styropianu DECOSA
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...