Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Zestaw podtynkowy HERO CERSANIT

Głębokość stelaża: 9,7 - 23 cm
Zestaw podtynkowy to rozwiązanie, które pozwala zaoszczędzić miejsce w łazience, dzięki umiejscowieniu zbiornika spłukującego w ścianie lub zabudowie. W komplecie znajduje się dodatkowo deska wolno opadająca oraz chromowany przycisk.
Nr referencyjny: 44511922
455,88 /szt.
W tym VAT: 23%
dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Zestaw podtynkowy HERO CERSANIT
Oceny
klientów:
42
Dodaj komentarz
2015.09.23, 21:08
super cena. Niestety śruby krótkie i metrówka żle naniesiona (uważajcie przy montażu) muszę jeszcze raz montować.Uszczelka misa-spłuczka felerna i nie mogę nigdzie dokupić. Spróbuję u producenta, ale podobno problem
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.09.21, 18:27
Jestem instalatorem i gdyby nie to ,że inwestor chciał mieć stelaże w cenie kompaktów nigdy bym tego nie kupił. W czterech zestawach jakie kupiłem nie było zaślepek do wc i spłukiwania a poziom metra jaki jest zaznaczony na stelażu był źle naniesiony i trzeba było wszystko przerabiać. Do domu nie polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.08.14, 21:15
Dopiero zamontowany, cena przystępna, prezentuje się dobrze, olecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.07.22, 14:43
Ogólnie nie jest źle, jedna sprawa to deska druga to przycisk spłukujący a dokładniej samo płukanie zdarza się że spada haczyk z ucha za które pociąga spłuczkę albo woda po spłukaniu leci bez przerwy (ktoś napisał o złym montażu być może ale nie wydaje mi się)
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.03.29, 23:38
Jak wyglada sprawa z dostepnoscia czesci zamiennych do tego zestawu, czy naprawde nie ma czesci zamiennych na rynku jak to strescil w kilku slowach Dziku
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.21, 10:33
produkt godny polecenia
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.12, 13:09
Za tą cenę ok. Poza deską, mogłaby być lepszej jakości, odbiega nieco od całości.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.02, 14:22
Brak części zamiennych.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.13, 07:30
za tą cenę super produkt
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.04, 13:01
Wszystko Ok
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.02, 10:23
Używany na razie kilka razy :) więc moja ocena napewno niezbyt pewna. Wszystko ok. jeden minus to czasami zacina się mały przycisk i woda leci cały czas. Przestaje po wciśnięciu dużego. :) Możliwe, że przez zły montaż. Za tą cenę jak najbardziej polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.11.26, 20:24
Wszystko ok!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.26, 12:22
zestaw ok
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.25, 18:12
jest ok
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.11.08, 20:37
właśnie pękło mocowanie cięgna od większego przycisku... -dziadostwo!!! wytrzymało pół roku... części zamiennych nie znajdziecie -szukałem daremnie...
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.10.02, 20:38
Dostawa, terminowość, okres oczekiwania super!!! Jeszcze nie zamontowany, wiec...... Dziekuje
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.08, 10:03
zestaw spoko mam taki zamontowany ok roku ,jedyne co to śruby do montażu za krótkie misa montowana na płytę na którą doszły płytki i już musieliśmy robić przedłużki
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.08.29, 17:05
Zestaw jak zestaw - swoją funkcję spełnia :)
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.08.20, 21:44
super cena!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.18, 11:27
Dobry produkt.Szybka dostawa.Polecam!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.04.24, 14:49
zamontowany. wszystko ok :)
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.31, 09:24
Już zamontowany:) Polecam z czystym sumieniem .
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.01.14, 18:07
cena adekwatna do jakosci a moze i nawet jakos lepsza od ceny :) polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.16, 08:01
Towar godny polecenia!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.12.08, 17:43
Już zamontowany:) Polecam z czystym sumieniem
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Zestaw podtynkowy HERO CERSANIT
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...