Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Zestaw podtynkowy AQUALINO KOŁO

Głębokość stelaża: 16 - 24 cm
Nr referencyjny: 44148181
675 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Zestaw podtynkowy AQUALINO KOŁO
Oceny
klientów:
41
Dodaj komentarz
2016.02.09, 22:05
Mam od 2013 roku, dziś zawór napełniający zaczął mi przepuszczać poszedłem do sklepu kupiłem zamiennik firmy KK POL ZN3 boczny 3/8 mosiądz (nr kat. ZN3/119) wymieniłem bez problemowo i działa jak trzeba. Można kupić bez problemu w leroymerlin za jakieś 40zł.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.01.07, 21:20
Doradzi ktoś gdzie kupi części do tego badziewia??? U mnie też cieknie, 2 lata śmigał sprawnie. Teraz zawór nie domyka i cieknie dziadostwo.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.12.03, 21:07
mineło 2,5 roku i zawór puszcza wodę, na docisku z pływaka jest taka mała walcowata gumka która niestety albo zbyt sztywnieje albo zbyt mięknie bo teraz leje się non stop z tego dziadostwa.....ponoć naawet chinszczyzna tak nie nawala jak koło...
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.11.30, 19:40
Jeżeli chodzi o wygląd i wykonanie jest ok. Po roku niestety zawór napełniający nie trzyma. To jedyna wada o której mogę powiedzieć.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.09.29, 09:35
Dla potomnych: kod stelaża: 99066, kod zaworu spłukującego: 94148. Stelaż jak i przyciski spłukujące wycofane z produkcji, przycisku nie zamienicie ani nie kupicie w sklepie Koło. Jedynie lokalne sklepy i dystrybutorzy którzy maja u siebie na półce.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.08.24, 21:42
Produkt znanej firmy bez problemu z częściami zamiennymi.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.08.16, 20:33
Mój zawór wytrzymał 4 lata teraz przepuszcza,czyściłem wszystko bez skutku, Lipa nie polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.05.17, 22:53
zawór zawór zawór. co to ma do produktu. Uszczelka zaworu spustowego parcieje i rozszczelnia się od rodzaju wody. Jak masz g.... w kranie to czego się spodziewasz. Tani, dobry i w tej cenie bezkonkurencyjny
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.28, 13:45
zawór napełniający to tragednia, na szczęście są tanie zamienniki na allegro
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.26, 18:31
Po zakończeniu się dwuletniej gwarancji zawór spustowy się zepsuł. Nie kupujcie tego!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.01.24, 13:44
Shit jakich mało. Zaraz po zakończeniu się dwuletniej gwarancji zawór się zepsuł. Nie kupować!!!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.10, 18:56
odradzam po 2 latach zepsuty zawór
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.12.10, 17:00
Zawór napełniający w tym modelu to tragedia. Posiadam dwa zestawy, w ciągu dwóch lat kilka razy czyszczone zawory po przepuszczają. w końcu wymiana i to samo. Nie polecam !!!.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.10.28, 11:17
zaraz po gwarancji zepsuł się zawór (prawdopodobnie napełniający, ale i spustowy) ... chcąc usunąć usterkę skontaktowałem się zgodnie z zaleceniem sprzedawcy z jedynym serwisantem w Łodzi (nie wymienię nazwiska, bo to łatwo znaleźć) ... dwa razy umawiałem się z tym człowiekiem i dwa razy odpowiadał, że do 29-go danego miesiąca jest na urlopie i po urlopie skontaktuje się ze mną ... trzeci raz nie zadzwonię ... szukam kogokolwiek by usunąć usterkę, przecież nie będę pruł ściany ... tak więc odradzam KOŁO ze względu na brak uczciwej naprawy pogwarancyjnej ze strony producenta
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.10.26, 21:15
Użytkowany od 6ciu m-cy. Jest OK. Nic nie przepuszcza, prezentuje się super, tym bardziej w małej łazience. Jest mały, nie wystaje za bardzo w łazienkę (głębokość stelaża to tylko 9 cm), ale bardzo wygodny. Spora odległość muszli od podłogi pozwala na swobodne odkurzanie odkurzaczem i mycie mopem. Jedynie miękka deska nieco psuje szyk ale ma też swój plus - nie hałasuje przy opadaniu. W każdej chwili można wymienić na dowolną byle Aqualino Koło.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.09.24, 22:03
zawor napelniajacy sie psuje
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.08.02, 15:27
Zdecydowanie odradzam po dwóch latach użytkowania zaczął przepuszczać zawór napełniający. Nie pomogło czyszczenie uszczelki. Nie polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.06.12, 18:54
w misce osadza się piasek i nie wypłukuje do kanalizacji, poza tym wysoki stan wody więc można się ochlapać
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.06.12, 08:36
U mnie to samo co u innych. Zestaw mam od 9 miesięcy i od tego czasu zawór psuł się dwukrotnie. Oczywiście po rozkręceniu żadnych zanieczyszczeń itp. Po prostu kiepsko zrobiony. Także dla przyszłych klientów - polecam zainwestować w coś innego, chyba, że lubicie tracić pieniądze.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.04.16, 10:14
niby ładny a bardzo niedobry
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.03.01, 13:02
2 razy wymieniony zawór, który przepuszczał wodę, raz na oryginalny, drugi raz na identyczny zamiennik, oba nie wytrzymały długo. W końcu zawór został wymieniony na Geberit Unifil i od dłuższego czasu zero problemów.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.02.13, 22:04
Jeżeli kupił Pan produkt z Koła ma Pan daw lata gwarancji. Reklamację może Pan złożyć na stronie firmy Koło. Jest inne rozwiązanie kontakt z serwisantem.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.12, 18:26
zamontowałem w maju 2012. kosztował wtedy 549 zł. było to niedrogo. w tej chwili cieknie z zaworu napełniającego. rozebrałem, bo myślałem, że kamień narósł ale nic takiego nie stwierdziłem. wszystko czyste, uszczelka cała. jutro idę do leroy niech radzą. a może ktoś ma pomysł jak naprawić.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.02.12, 16:37
Ciekło mi ze spłuczki ale to wina frajera majstra. Pogrzebałem, usunąłem gruz, który mu wpadł do spłuczki i działa od 3 lat bez zarzutu. Na połączenia koniecznie silikon. Muszla miała chropowaty odpływ i tam była także nieszczelność. Poza tym ok. Mam w domu dwie łazienki. W górnej Geberit. Nie widzę różnicy. Po co przepłacać? Robią w Chinach ale podatki płacą w Polsce w odróżnieniu od Geberita i różnych takich za ciężką kasę wynalazków. NIe chcecie koła - jest cersenit.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.10.08, 22:18
U mnie zawór nie zamyka...zestaw zamontowany początkiem czerwca, pierwszy raz zepsuł się końcem sierpnia, wyszliśmy z domu, było OK, jak wróciliśmy woda się lała...przeczyściliśmy uszczelkę i działało przez miesiąc...tydzień temu znowu zawór się otworzył, sam z siebie, siedziałam w pokoju, a tu nagle fru i woda się ciurkiem lać zaczęła...co robić? Zgłosiłam do serwisu i czekam...mam cały czas zakręcony zawór wody, odkręcam go na chwilę, napełniam zbiornik i znowu zakręcam...:( Lipa!
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Zestaw podtynkowy AQUALINO KOŁO
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...