Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Stelaż podtynkowy do WC UNIFIX DELTA CHROM GEBERIT

Wysokość: 112 - 132 cm
Głębokość: 12 cm
Stelaż podtynkowy to doskonały sposób na oszczędność miejsca wniewielkich łazienkach. Można umieścić go w ścianie lub zabudować glazurą co pozwoli na uzyskanie dodatkowej półki na akcesoria łazienkowe.
Nr referencyjny: 44257633
654 /szt.
W tym VAT: 23%
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Stelaż podtynkowy do WC UNIFIX DELTA CHROM GEBERIT
Oceny
klientów:
19
Dodaj komentarz
2016.08.04, 14:20
Witam, chciałbym spytać czy ten stelaż posiada w zestawie przycisk i zestaw do montażu przyścienniego. Pozdrawiam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.08.11, 15:25
Witam, tak, w przypadku tego stelaża jest on sprzedawany razem z przyciskiem i wszystkimi elementami niezbędnymi do montażu do ściany i podłogi.
2016.07.14, 17:42
stelaż awaryjny, reklamacja do 14 dni itp. woda cieknie dalej mimo kliku napraw. Cały element nie trzyma wody, która cały czas leci. Musze ręcznie śrubokrętem zakręcać wodę. Po nienapełnieniu nie trzyma wody. Wszytko było regulowane. Stelaż podtynkowy więc nie mam zamiaru rozbierać kafli w nowej łazience. masakra
Czy opinia jest przydatna?
( 3 / 1 ) Opinia przydatna dla 75% użytkowników
2015.08.30, 11:36
Zamowienie zrealizowane błyskawiczne. Geberit - super towar - mało awaryjny
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.08.21, 16:47
używam od marca,po 5 miesiącach cieknie ze spłuczki,dowiedziałam się że zawór napełniający w Gebericie kupionym w markecie jest po prostu gorszy(mimo że tez Geberit) i gromadzą sie pod nim paprochy ,więc albo lepiej dopłacić i nie kupować w markecie,albo założyć dobry filtr za licznikiem wody albo rozkrecać i czyścić co 5 miesięcy
Czy opinia jest przydatna?
( 6 / 2 ) Opinia przydatna dla 75% użytkowników
2015.04.10, 12:58
Czy w zestawie znajduje się przycisk spłukujący czy trzeba go dokupić osobno?
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.12.21, 21:24
Wie moze ktos czy do tego stelazu jest w komplecie przycisk jak na obrazku?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2014.10.22, 14:12
Witam. Używam tego stelaża od około pół roku. Montaż bardzo prosty. W użytkowaniu bez zarzutów - polecam :D
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2014.07.16, 07:42
Stelaż jeszcze nie uruchomiony więc nie moge się wypowiedzieć co do niezawodnosci. Fachowcy którzy mi go zakładali wypowiadali sie w samych superlatywach więc myślę że będę zadowolona
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2014.06.04, 10:58
Panowie myśleć przy montażu i czytać instrukcje Co do reklamacji to panowie jesteście wczorajsi? Jak żyje i pamiętam zawsze było 14 dni .Jeżeli chodzi o te renomowane firmy to różne cuda widziałem jednym słowem PARTACTWO.Jan i radek to chyba z ksieżyca
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.05.29, 23:32
stelaż awaryjny, reklamacja do 14 dni itp. woda cieknie dalej mimo kliku napraw. Cały element nie trzyma wody, która cały czas leci. Musze ręcznie śrubokrętem zakręcać wodę. Po nienapełnieniu nie trzyma wody. Wszytko było regulowane. Stelaż podtynkowy więc nie mam zamiaru rozbierać kafli w nowej łazience. masakra
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 4 ) Opinia przydatna dla 56% użytkowników
2013.09.30, 12:18
Kpuiłem w sumie 6 kpl unifix . Niestety jeden od początku nie działa prawidłowo ( b. wolny wypływ wody) ! , choć był instalowany przez renomowaną firmę ! Na serwis trzeba czekać do 14 dni.
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 1 ) Opinia przydatna dla 80% użytkowników
2013.07.29, 20:15
Jestem zadowolony z szybkiej dostawy. Geberit w montażu.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.07.22, 22:14
mam od 16 lat. Dwa lata temu zaczął byc problem z szczelnym zamykaniem zaworu. Przyczyną była zmiana zasilania z pompy własnej na wodę miejską. Przy tej zmianie poszło trochę rdzy i kamienia do zaworu. Trzeba było wyczyscić i działa nadal bez problemu. Nie wiem czy moj Geberit to dokładnie ten typ. Na pewno ta firma.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.03.14, 19:33
Aniu trzeba wyregulować przycisk lub zmienić fachowca od montażu
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.03.14, 11:44
Leci mi woda ze spłuczki po zapełnieniu do miski. A jest właśnie zmontowany co robić?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.03.08, 12:27
polecam mimo, że mi się co prawda po 6-ciu latach trochę popsuł ale serwis natychmiastowy na piątkę
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2013.02.26, 10:39
bardzo dobre elementy, grube, nie to co zwykła chińszczyzna.. godny polecenia
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2013.01.03, 16:29
Działa bez zarzutów, polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2012.12.13, 21:58
Dostawca na 5. Super cena , błyskawiczna przesyłka. Transakcja jakich można sobie i innym zyczyć. Dziękuję i zachęcam innych.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
Twoja ocena i komentarz dla:
Stelaż podtynkowy do WC UNIFIX DELTA CHROM GEBERIT
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...