Leroy Merlin zachęca do pracy

Od 23 maja do 19 czerwca w sklepach Leroy Merlin potrwa Akcja Handlowa „Pogoda. Do pracy”. Ofertę tworzy 204 wyselekcjonowanych artykułów, głównie z przeznaczeniem do prac remontowych.

Silna obecność w ofercie produktów wykorzystywanych w remontach to odpowiedź na potrzeby klientów na ten typ asortymentu w okresie późnej wiosny. Do okresu, kiedy za sprawą sprzyjającej aury wzmaga się aktywność w remontach domów i mieszkań, nawiązuje nazwa akcji „Pogoda. Do pracy”. W ofercie znalazły się, m.in. produkty do ochrony drewna i metalu, farby zewnętrzne, farby wewnętrzne i akcesoria do malowania, materiały do wyrównywania ścian, płytki elewacyjne, cegły klinkierowe, elementy do montażu drewna, a także rur. Ofertę uzupełniają narzędzia i urządzenia elektryczne, np. przecinarka do glazury, wiertarko-wkrętarka, dalmierz laserowy czy odkurzacz techniczny.

Akcja „Pogoda. Do pracy” to również produkty instalacyjne do budowy rozdzielni elektrycznej, a także artykuły do montażu instalacji ciepłej i zimnej wody, centralnego ogrzewania oraz ogrzewania podłogowego. Maj i czerwiec to miesiące nieustających prac w ogrodzie. Z tego względu akcja objęła również asortyment ogrodniczy. Ofertę tworzą, m.in.: narzędzia do pielęgnacji trawnika, kwiaty balkonowe i ogrodowe, donice, dwa typy kosiarek oraz kosa spalinowa.

Z myślą o zbliżającym się lecie Leroy Merlin przypomina o dostępnej w sieci ofercie klimatyzatorów, wentylatorów i cyrkulatorów. Leroy Merlin zachęca do tworzenia placów zabaw dla dzieci na świeżym powietrzu oferując trampolinę, huśtawkę i ogrodowy domek dziecięcy. Osobną pozycję oferty tworzą elementy wyposażenie wnętrz  - drzwi i podłogi, oraz dekoracje, tj. dywany, tkaniny, lampy czy ramki.

Pełną informację na temat oferty nowej Akcji Handlowej „Pogoda do pracy” zawiera gazetka dostępna w sklepach Leroy Merlin oraz na stronie www.leroymerlin.pl