Kuchnia i łazienka – nowa akcja handlowa

Leroy Merlin poleca produkty aranżacyjne i wyposażenia do łazienki oraz kuchni w ramach akcji handlowej pt. „Kuchnia i łazienka”. Akcja startuje 20 czerwca i potrwa do 17 lipca 2012 r.

Glazura, meble, armatura, akcesoria do kuchni i łazienki  to najważniejsze grupy produktów, jakie tworzą ofertę w ramach najnowszej akcji handlowej w Leroy Merlin. W sumie 154 grupy produktowe w cenach specjalnych przygotowanych na potrzeby akcji i obowiązujących jedynie w czasie jej trwania.

Leroy Merlin przygotowała specjalną aplikację internetową www.lazienka.leroymerlin.pl, która umożliwia klientom wirtualne aranżowanie wnętrza łazienki z wykorzystaniem produktów objętych akcją. Dzięki specjalnemu kalkulatorowi, zamieszczonemu na stronie klienci będą mogli obliczyć metraż glazury do łazienki oraz koszt jej zakupu.

Akcja handlowa pt. „Kuchnia i łazienka” jest siódmą akcją promocyjną od początku roku w Leroy Merlin. Kolejnych sześć zostanie zorganizowanych do końca grudnia 2012 w odstępach miesięcznych, w tym najważniejsza z nich pt. „Dni Bohatera Domu”, która potrwa od 8 do 18 listopada 2012 r.

Pełną informację na temat oferty akcji handlowej pt. „Kuchnia i łazienka” zawiera gazetka handlowa dostępna w sklepach Leroy Merlin oraz na stronie internetowej www.leroymerlin.pl