Znajdź sklep w Twojej okolicy
    Ustal moją lokalizację
    LUB
    Wybierz
  • Twoje konto
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
promocja

Wiata garażowa STELMET

Głębokość: zadaszenia: 500 cm, pomiędzy słupami: 180 cm
Szerokość: zadaszenia: 304 cm; wjazdu: 265 cm
Garaż pojedynczy wykonany z drewna sosnowego impregnowanego ciśnieniowo, co wpływa na wysoką jakość i wytrzymałość elementów konstrukcyjnych. Duże rozmiary produktu umożliwiają przechowywanie rowerów, motocykli lub samochodu osobowego. Drewno sosnowe w kolorze naturalnym zwiększa estetykę i elegancki wygląd pawilonu ogrodowego. Garaż może również posłużyć jako duża pergola dla roślin pnących.
Nr referencyjny: 43004164
przyjazne środowisku
Oferta od 31.08. do 27.09.2016r.
678 zł
578 /szt.
W tym VAT: 23%
dostawa 99 zł
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 15 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja odbioru w sklepie niedostępna dla tego produktu
- +
do koszyka dodaj do listy zakupów
Oceny i komentarze dla:
Wiata garażowa STELMET
Oceny
klientów:
68
Dodaj komentarz
2016.09.23, 08:51
ładne krzesło
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2016.08.27, 17:15
Man pytanie jaki jest spad dachu? Bo na zdjęcu wygląda jakby było płasko.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2016.08.30, 12:08
Dach jest płaski i nie posiada pokrycia. Spadek do odprowadzenia wody (np. 1-2 %) należy wykonać mocując / kotwiąc belki z jednej strony wiaty o kilka centymetrów niżej.
2016.07.13, 06:08
super zadowolona jestem cena bardzo dobra ,wygląd ok wysyłka ekspresowa polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.06.27, 15:42
Drzewo mokre .paczeje i pęka .
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2016.06.24, 15:41
Wygląd bardzo fajny po pomalowaniu kolorem orzech,wytrzymałość dobra,dołożyłem kątowniki z dwóch stron krokwi (oryginalnych nie było tyle co w opisie ale pewnie pakowacz źle policzył). Ale dostawa bardzo szybko -trzy dni.Wszystko dobrze spakowane.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2016.05.31, 21:12
Witam, u mnie wiata spełnia rolę altany ogrodowej. Jest już postaiona i prezentuje się bardzo dobrze .
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.12.20, 17:11
Wiata bardzo fajna ,montaż prosty ,tylko czas oczekiwania bardzo dlugi i jeszcze Pani przełożyła realizację zamówienia o kolejnych prę dni - bardzo słabo
Czy opinia jest przydatna?
( 5 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.10.06, 21:29
Wiata w przystępnej cenie i ładna, jednak dwa elementy dostałem tak krzywe i wypaczone, że całe dobre wrażenie zostało zepsute, jedna z belek jest tak krzywa że musiałem w tartaku zamówić nową. Jak by nie te dwa elementy to było by naprawdę super.
Czy opinia jest przydatna?
( 6 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.09.16, 22:17
Wiatka jest nawet OK, ja zakupiłem dwie sztuki i połączyłem je w " L " dołączyłem jeszcze obicie i jest SUPER. - Łatwa w montażu
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.09.11, 14:50
Szybka dostawa w ustalone miejsce, znakomita współpraca z kurierem pomimo braku zasięgu telefonu. Zmontowanie wiaty nie stwarza żadnych trudności, najwięcej czasu pochłania wypoziomowanie i wytyczenie terenu. Jakość drewna poza dwoma legarami jest dobra ja zabezpieczyłem preparatem ochronnym i pomalowałem sadolinem w kolorze szwedzkiej czerwieni. Wiata prezentuje się bardzo dobrze. L M to znakomity sklep w wydaniu internetowym!
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 1 ) Opinia przydatna dla 50% użytkowników
2015.08.23, 18:20
Towar bardzo krzywy zawiodłam sie
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.08.18, 12:14
szybka i tania przesylka. Kurier uprzejmy i pomocny . Sam towar dosc dobry .ma kilka wad ,ale przy wlasnej inicjatywie wszystko okey . Na pergole idealnie sie nadaje,rzeczywiscie termin WIATA przesadzony . ale jestesmy zadowoleni.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.08.02, 12:28
Zamiawiając towar mozna założyć że elementy nie będą pierwszej jakości. Po dostawie potwierdza się założenie, ale jak samemu sie nie wybiera to nie ma co sie dziwić. Ogólnie konstrukcja prosta do złożenia wystarczy tylko zerknąć w opis i na spokojnie można rozpocząć składanie. Jeśli ktoś montuje na wbetonowanych kotwach i przykręci słupki to będzie dość sztywne i stabilne. Niektóre krzywe deski można ułożyc na kilka dni pod ciężarem do wyprostowania -zawsze się ciut wyprostują. Jeśli ktoś napisał że złożył sam to gratuluję - moim zdaniem mało prawdopodobne choć można ale trzeba sobie jakieś podpórki zorganizować. Chodzi o deski obijane dookoła na górze. Wiatę złożyłem w kilka godzin powiedzmy sam. Na końcu jednak ktoś mi pomógł przy tych właśnie deskach czołowych. Co do wymiarów itd to chyba jedynie środkowe słupki muszą być dokładnie w środku dachu ze względu na dwie deski łączące słupki pod deski dachowe. Po prostu one się tam łączą na lekki wpust w słupek. Natomiast słupki skrajne myślę że można sobie lekko dostosować do prześwitu ewentualnego wjazdu. Fakt że można troszkę wzmocnić konstrukcje, albo puścić linkę napinającą po przekątnych pod dachem. Ogólnie towar stan dobry, opis poprawny, wkręty może co niektóre - ułamał mi się przy wkrecaniu no ale cóż. Dodał bym też kilka wkrętów gdzieniegdzie. Reasumując jeśli komuś nie chce się jeżdzić i wybierać elementy do zrobienia podobnego to warto. Nie wiem jaki byłby koszt kupna surowego drewna zaimpregnowania itd. ? Pozdrawiam .
Czy opinia jest przydatna?
( 7 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.07.27, 20:43
Witam Proszę o Fotki po wykonaniu wiaty na godowo z Dachem na maila: konrad.lubliniec@gmail.com z góry dziękuję pozdrawiam serdecznie Konrad L.
Czy opinia jest przydatna?
( 1 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.06.12, 10:13
Towar warty ceny. Polecam
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.06.11, 15:23
bałam się kupić online jak widziałam co mają w stac. Leroy, ale na całe szczęście dostałam wszystkie deski w stanie idealnym (tylko w jednej jest dziura po wyciętym sęku, ale to mi nie przeszkadza, bo łatwo to wypełnić. instrukcja (ta co online do pobrania jest) była, wszystkie śruby i łączenia też. proponuję jednak dokupić z jakieś 8 tych najdłuższych z dołączonych śrub. nie trzeba, ale wg. mnie warto. Altankę postawiłam całkowicie samodzielnie na kotwach które wbijałam w ziemię. montaż zajął mi 1,5H (samodzielnie). Co warto przygotować do budowy: kątownik, młotek, wkrętarko-wiertarkę i ew. sznurek i kilka patyków żeby sobie pozaznaczać na gruncie równy prostokąt gdzie powinny być kotwy wbite i czy dobry kąt jest nachylenia słupów. Bardzo prosta budowa, spokojnie dałam radę sama a nie mam doświadczenia w tego typu pracy.
Czy opinia jest przydatna?
( 4 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.06.09, 09:49
Szybka i TANIA przesyłka.. Produkt zgodny z opisem (jedna deska do wymiany - pęknięta, ale ogólnie jest OK)
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.05.19, 16:05
A czy produkt jest w paczkach
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.05.20, 09:10
Wiata dostarczana jest na palecie spięta w całość.
2015.05.18, 08:45
Mam pytanie do Państwa tych którzy zakupili wiatę. W jaki sposób są zapakowane elementy? czy jest to bardzo ciężkie?
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 1 ) Opinia przydatna dla 0% użytkowników
2015.05.18, 10:38
Wymiary spakowanego produktu wynoszą 310 x 120 x 30 cm, całość waży ok 270 kg.
2015.04.21, 18:17
Po pierwsze - to nie jest wiata tylko pergola ewentualnie altana. Za slownikiem PWN: - wiata «lekka budowla w postaci dachu wspartego na słupach, wzniesiona np. nad przystankiem lub parkingiem» Wprowadzacie klientow w blad - piszac o 'szerokosci i glebokosci zadaszenia' w sytacji gdy w oferowanym przez was produkcie brak jakiegokolwiek elementu ktory ma cos wspolnego z dachem. Niestety przekonalem sie o tym dopiero dzisiaj w momencie odbioru towaru. Nie zostawie tak tego.
Czy opinia jest przydatna?
( 8 / 6 ) Opinia przydatna dla 57% użytkowników
2015.04.23, 10:40
Informacja o braku pokrycia dachowego została uzupełniona na karcie produktu. Podane wymiary zadaszenia dotyczą konstrukcji zadaszenia (nie mówią o tym, że produkt zawiera w komplecie pokrycia dachu, instrukcja dołączona do produktu także na to nie wskazuje). Informujemy, że może Pan zwrócić kupiony towar lub wymienić na wiatę z pokryciem np. z paneli PVC.
2015.04.18, 20:10
Czy ktoś z Państwa posiada informacje ile płyty PCV lub blachy trapezowej potrzebne jest na pokrycie dachu tej konstrukcji.
Czy opinia jest przydatna?
( 0 / 0 ) Opinia przydatna dla użytkowników
2015.03.20, 06:23
Moja wita stoi już dwa lata.. :) Nie ma lepszej wiaty na rynku jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny. Do tego prosty montaż, a po pomalowaniu świetny wygląd sprawia podwójne zadowolenie. Polecam.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.03.09, 14:56
Jeszcze nie montowałem, ale po rozpakowaniu wygląda dobrze. Cena w promocji wraz z dostawą bardzo przystępna
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2015.02.22, 21:43
Ja z tego zrobiłem wiatę na drewno oraz składzik ogrodowy, na dach położyłem blachodachówkę. Sciany zrobiłem pełne po stronie składzika, natomiast kratkę po stronie drewutni, dzieki temu wszystko jest stabilne i nawet huragan tego nie ruszy. Ktoś powyżej zadal pytanie czy można zwiększyć szerokość - MOŻNA to zrobić bez problemu nacięcia w słupach są tylko do belek wzdłużnych. Ogólnie z wiaty jestem bardzo zadowolony bo za te pieniądze nie kupił bym tych desek pojedynczo z tartaku czy Leroy.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
2014.12.17, 18:44
Prosty montaż, dość dobra jakość materiału, korzystna cena i zaskakująco estetyczny wygląd końcowy...można się troche przyczepic do nieco za krótkiego mieczowania( ja swoją wiatę na wszelki wypadek wzmocniłem metalowymi kątownikami) . Generalnie ocena na plus.
Czy opinia jest przydatna?
( 2 / 0 ) Opinia przydatna dla 100% użytkowników
Zobacz więcej
Twoja ocena i komentarz dla:
Wiata garażowa STELMET
Akcesoria
Impregnat do drewna DEKORACYJNO-OCHRONNY
Impregnat do drewna DEKORACYJNO-OCHRONNY
Kolor: teak
Opakowanie: 5 l
47,60 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Impregnat do drewna DEKORACYJNO-OCHRONNY
Impregnat do drewna DEKORACYJNO-OCHRONNY
Kolor: sosna naturalna
Opakowanie: 5 l
47,60 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Kotwa przykręcana
Kotwa przykręcana
Szerokość: 9 cm
Wysokość: 15 cm
17,90 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Kotwa wbijana
Kotwa wbijana
Szerokość: 9 cm
Wysokość: 90 cm
23,90 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Podstawa słupa z prętem do zabetonowania
18,50 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Płyta FALISTA MARVEC
Płyta FALISTA MARVEC
Opakowanie: 1 szt.
Długość: 200 cm
63 zł/szt.
Na zamówienie
Produkt sprowadzany jest na indywidualne zamówienie Klienta. Szacowany czas wysyłki: 10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub daty wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
więcej
Poliwęglan KOMOROWY
Poliwęglan KOMOROWY
Grubość: 0,6 cm
74,91 zł/szt.
Wysyłka 24h
Produkt wysyłamy do klienta najpóźniej następnego dnia roboczego od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Środek do ochrony drewna PRZED PRÓCHNICĄ
Środek do ochrony drewna PRZED PRÓCHNICĄ
Kolor: czarny
Opakowanie: 1 l
19,99 zł/szt.
Wysyłka 6-10 dni
Produkt zostanie wysłany do Klienta w ciągu 6-10 dni roboczych od chwili potwierdzenia zamówienia lub wpłynięcia płatności na nasze konto. Data otrzymania zamówienia = przewidywana data wysyłki + czas dostawy
Opcja niedostępna
dla tego produktu
Opcja wysyłki niedostępna dla tego produktu
Odbiór w sklepie
Sprawdź dostępność produktu w swoim sklepie na stronie produktu
do koszyka
Rekomendowane
Wczytywanie...

Klienci, którzy obejrzeli ten produkt, widzieli również

Wczytywanie...